This version of the page http://www.newsru.ua/press/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-14. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Преса ]]>
]]> Преса
РУС
УКР
NEWSru.ua // Преса // Неділя, 14 вересня 2008 р.

Die Tageszeitung. Друзі говорять однією мовою

Ну ось, можна ж! Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров не тільки запропонував Варшаві нові переговори про двосторонні відносини, але і продемонстрував готовність до переговорів, на яких ще раз будуть розглянуті деталі протиракетного щита, розміщення якого заплановане в Польщі. І це вже прогрес.
12 вересня 2008 р., 17:56

FreiTag. Вибачень не буде

У Києві, як і очікувалося, розкололася "помаранчева" коаліція, що складалася з Блоку Юлії Тимошенко і пропрезидентського союзу "Наша Україна". У країні знову встановилося "міжвладдя", яке вже стало типовою формою правління в Україні. При цьому можливо все - від дострокових виборів до відставки голови держави.
12 вересня 2008 р., 16:56

Die Welt. Україна хоче вказати Росії на межі дозволеного

Настрої в Україні після кавказької кризи напружені - страх перед Росією в суспільстві великий. Саміт Україна-ЄС підштовхнув країну ближче до Заходу, сказав президент Віктор Ющенко в інтерв'ю виданню. Він озброюватиме Україну - адже територіальна цілісність недоторканна.
12 вересня 2008 р., 15:30

Le Monde. Віктор Ющенко: я чекаю сигналу від НАТО

Наступного дня після саміту - який він назвав "історичним" - між його країною і Європейським союзом, що відбувся 9 вересня в Парижі, український президент Віктор Ющенко, стурбований підступами Росії на Кавказі і який зіткнувся з украй серйозною внутрішньополітичною кризою, дав в Києві інтерв'ю кільком західним журналістам.
12 вересня 2008 р., 13:54

Der Standard. Настав час для переосмислення

Досі московський сценарій кавказького конфлікту (з президентом Грузії Михайлом Саакашвілі як правильно підібраним головним виконавцем) реалізовувався як по маслу, але почали з'являтися перші нестиковки. Або все це - частина заплутаної гри?.
12 вересня 2008 р., 13:14

Огляд преси, 12 серпня: якою бути або не бути парламентській коаліції

Якщо коаліція розпалася й за 30 днів не була створена нова, президент має право розпустити Верховну Раду й призначити позачергові вибори. Представники всіх політсил говорять про такий варіант розвитку подій, як про найгірший. Політичний розклад таким чином змінити не вдасться.
12 вересня 2008 р., 12:36

InoPressa. Путін з'ясував відносини із Заходом, дозовано включаючи гнів

В четвер прем'єр-міністр Росії Володимир Путін зустрівся в Сочі з учасниками дискусійного клубу "Валдай". В тригодинному, "марафонському" виступі Путін пояснив Заходу, що російські війська вимушені були ввійти до Грузії для захисту своїх співвітчизників, не бажаючи "утирати криваві соплі".
12 вересня 2008 р., 11:47

The Times. Вибори в США: від губної помади до цебра помиїв

Вчора президентські перегони звелись до дитячих обзивалок, образ на згадки про косметику, "чорного піару" в інтернеті і цілої лавини викривальних агітаційних роликів, які покликані грати на страхах електорату. Барак Обама майже весь день спростовував звинувачення в сексизмі після того, як в одному з виступів висміяв республіканців.
11 вересня 2008 р., 16:20

The Wall Street Journal. Росія пропонує підтримку сусідам, якщо вони відмовляться від НАТО

Засуджений Заходом за напад на Грузію, Кремль почав шукати підтримки у своїх традиційних союзників по колишньому Радянському Союзу. Але регіональні лідери, у багатьох з яких є власні проблеми із сепаратистами і побоювання з приводу намірів Москви, не поспішають із відповіддю.
11 вересня 2008 р., 14:29

The Wall Street Journal. Опитування показує, що Європа побоюється Росії і підтримує НАТО

Навіть до того, як Москва минулого місяця направила війська до Грузії,занепокоєння європейців з приводу Росії зростало, як і ступінь підтримки військового союзу НАТО, йдеться в щорічному дослідженні трансатлантичних настроїв, опублікованому в середу.
11 вересня 2008 р., 12:54


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 13:05
Віце-президент федерації самбо РФ загинув у авіакатастрофі
// Спорт

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Неділя, 14 вересня 2008 р.  

Остання новина – 13:05


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2008