This version of the page http://unian.net/ukr/comments/267815 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-13. The original page over time could change.
Новини УНIАН
СУБОТА, 13 вересня 2008

інформаційне агентство
рус | eng  
  НОВИНИ  |  ФОТО  |  РАДІО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  МОНІТОРИНГ  | РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |   ПЕРЕДПЛАТНИКАМ  |  
    
  Спецпроекти:  Культура   Здоров`я   Права людини   Харків   Крим   Одеса   Фондовий ринок   Новини ЄС   Транспорт   Енергетика   Страхування   Євро-2012  
   ОПИТУВАННЯ
 Чи схвалюєте Ви створення коаліції ПР та БЮТ?

У Тимошенко відповіли Секретаріату Ющенка: це йому все одно не допоможе


Коментарi до статтi

Глеб : ??????????????
И ПРАВИЛЬНО..ЧТО ЗА БРЕД ВООБЩЕ?ВРОДЕ ВЗРОСЛЫЕ ЛЮДИ..А ВЕДУТ СЕБЯ КАК ДЕТИ..НА ВАС ЖЕ ВСЯ СТРАНА СМОТРИТ,А ВЫ ПЛЕТЕТЕ ИНТРИГИ,ОБВИНЯЕТЕ.ВМЕСТО ПОМОЩИ И ПОДДЕРЖКИ ТОЛЬКО ПАЛКИ В КОЛЕСА ДА УДАРЫ В СПИНУ..А НАРОД-ТО ВСЕ ЭТО ВИДИТ..НАРОД-ТО ТЕРПЕТИЬ ДОЛГО НЕ СМОЖЕТ.СКОЛЬКО МОЖНО МЕШАТЬ ЮЛИИ ВЛАДИМИРОВНЕ НОРМАЛЬНО РАБОТАТЬ?????????
Гена : ///
скорееб уже эти выборы,да Юлька станет президентом.да погонит это сборище трепачей(что уже давно надо было сделать)вместе с их предводителем..
cosmo : имошенко на выборах президента поддержит Россия
Ну что ж тут такого - это означает, что Россия не глупая и реально смотрит на процессы в Украине.. Да, к стати... Европа тоже поддерживает Тимошенко, а значит самым оптимальным вариантом для Украины есть именно Тимошенко - она способна обьеденить страну.
українець2 : А за кришування розкрадачів майна України прийдеться всім відповісти і США вам не допоможе.
І балоган прекрасно це знає.
краб : не ту в Крым свозил
Надо было не Саакашвильку в Крыму пиарить, а Юленьку туда пригласить, и может она не так злилась бы! Смотри ВАЮ, она злопамятна... и крест тебе поставит каменный!
RENKA : Но ЭТО заявление - это уже перебор!
Мы уже привыкли к тому, що Ющенко постоянно в чём-то обвиняет Тимошенко! Но ЭТО заявление - это уже перебор! Не может президент страны бросать такие обвинения, не имея доказательств! Это ещё раз доказывает, что для Юща все средства хороши и он не остановится ни перед чем в достижении поставленой цели!
Олег из Одессы : Анекдот
Самым большим анегдотом есть то, что гуманитарными вопросами будет заниматься Табачник! Все эти сплетни возможны пока не работает парламент! А потом как откроют свои рты Богословская, Чечетов и Грачи и сразу будет видно кто кого поддерживает! Т е Ахметов с Калесниковым -за Юща с Балоганом!
:-) : Кто бы пизздело
Эта гнида диоксиновая давно продалась со всем своим говном и гнилым ливером госдепу и вместе с бздливым кумом-Мышком в очереди за зарплатой там стоят. ТВАРЮКА !!!
Ігор : Це йому не допоможе
Нехай в СП брешуть і далі. Довіри їм давно вже нема
солнет : Какая грязь!
Я очедной раз разочарован в действиях президента! Какая грязь! Он только сплетни распространять может!
Лючио Риманец : страшно
Я не в коем разе не говорю ето в поддержку президента. но Тимошенко президентом не станет никогда. ИМХО
гаплик : жедам
вірні йулькині песдолизи прийшли до влади на антиросійських лозунгах, а зараз сосуть у Кремля вєлікім і могучім))) Вперед!!! Тільки не забудьте з своєї жедовської лярви зняти бублик і натягнути на кончену кашерний кокошник)))
солнет : Яку ціль ви переслідуєте?
Йому вже дійсно нічого не допоможе! Простий люд вже недовіряє Вам, пане президенте! Яку ціль ви переслідуєте? Ви вкотре показали нам свою прогнившу, як зсередини так і ззовні, душу! Мені дуже соромно за те, що в моїй країні президентом являється така людина, як ВИ!
mind : мо, юльці заціпило
Жулька все мовчить, ніби їй геть заціпило. НІ про агресію Росії на грузинську територію, ні про свої шашні з Ліліпутіним - ні пари з вуст. Вуста чимось зайняті. Мабуть, смокчуть.
!!!! : Луганськ-Львів, Івано-Франківськ-Донецьк, Запоріжжя-Рівне, Луцьк-Харків.....і т.д.
Юля - ми з тобою... Твоя політика правильна, так тримати
eee PC : Ніколи не думав що буду на цій позиції після призначення премєром януковічя, але я підтримую Ющенка!

sladurana  : це йому все одно не допоможе
Звичайно, не допоможе.... Потрібно було раніше думати, коли Януковича прем`єром ставив - електорат на Заході втратив, а на Сході його і не було.
Михайло : ПроЮлю
ТЕ. що Юля за владу продасть все не секрет.Крім того про неї ,як і проЯнуковича знають все . І шантажують.
Прозревший : Путин - наш друг и дружить с ним нужно (тока по принципу, дружба дружбой, а НАТО - врозь!)
Если таварисч Путин на самом деле решил потратить $1млрд нефтебаксов на поддержку Тимошенко, то флаг ему в руки. Мы денюжку с благодарностью примем и даже скажем пасиба, за толковую инвестицию - всё-таки не в рыгиАнальное и не комуняцкое болото, а в европейский поступ вкладывает. Но сделать из Украины верного ЕЭПа и $10млдр не получится - у нас, как ни крути, лидеров страны выбирают люди на майданах, а не "назначая приемников". Наш путь - Европа (а если хочет это профинансировать, то ещё лучче).
jana d ark : " ПРО ИНТЕРПРЕТАЦИИ...И ПРО ПОЛИТИКУ!!"
ЭТОТ СКУЛЕЖ...ПРО ОТНОШЕИЯ МЕЖДУ ПРЕЗИДЕНТОМ И ПРЕМЬЕРОМ, ДАВНО ВЕДЕТЬСЯ НА УНИАНЕ..НУЖНО НЕСКОЛЬКО ПРАГМАТИЧНЕЙ СМОТРЕТЬ НА ВЕЩИ..А ПРАГМАТИКА В ТОМ,ЧТО ДЕНЬГИ ЧТО ПОШЛИ НА ЛИКВИДАЦИЮ СТИХИЙНОГО БЕДСТВИЯ, СУЩЕСТВЕННО ПОДНЯЛИ РЕЙТИНГ КАК ПРЕЗИДЕНТА ТАК И ПРЕМЬЕРА...,ТО ЕСТЬ НЕТ ДЕНЕГ В КАЗНЕ НА ПРОВЕДЕНИЕ ДОСРОЧНЫХ ВЫБОРОВ.. Я ДУМАЮ ЧТО СЕЙЧАС ОДИНАКОВО ВСЕ ЛЮДИ ЗАИНТЕРЕСОВАНЫ В УСИЛЕННИИ ВЛАСТИ ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕМЬЕРА..ВОПРОС В ДРУГОМ..ЧТО СКУЛЯТ ТЕ,КТО ХОЧЕТ ЛАСКИ..НЕ ВАЖНО ОТКОГО ....
sladurana  : eee PC :
А які дії президента змусили вас змінити думку? Якщо не секрет...
jana d ark : " ПРО ИНТЕРПИРИТАЦИИ,ПРО ПОЛИТИКУ,ПРО КУЛЕЖ.."(ПРОДОЛЖЕНИЕ..
НЕ ВАЖНО ОТ КОГО,БЫТЬ АЗАЛАСКАНЫМ..ПОСЛЕ СВОЕГО СКУЛЕЖА, ВАЖНО ВБИТЬ БОЛЬШЕ КЛИНЬЕ МЕЖДУ ПРЕЗИДЕНТОМ И ПРЕМЬЕРОМ...ЧТО БЫ МОЖНО БЫЛО ЛУЧЬШЕ ВОРОВАТЬ? ЛЮДИ НЕ ВЕРЬТЕ ТЕМ,КТО ВНОСИТ БЛУД В ДЕЛА ГОСУДАРСТВА, ЮЛЯ УМНАЯ..УЖЕ И ВНИМАНИЯ НЕ ОБРАЩАЕТ... ПРЕЗИДЕНТ ДАЛЬНОВИДНЫЙ..УЖЕ ПРО ВСЕ С НЕЙ ДОГОВАРИЛСЯ..ВОТ ТАК В ТАКОЙ СПОСОБ...ПРЕДАТЕЛИ В ПАРТИИ,ПРЕДАТЕЛИ ДЕМОКРВТИИ ВЫСПЛЫВАЮТ НА ПОВЕРХНОСТЬ..БЛАГОДАРЯ ЖУРНАЛИСТАМ И УНИАНАУ...
баба параска : щодо державної зради і політичної корупції
Це на вас потрібно подавати в правоохоронні органи, щодо державної зради і політичної корупції. Своїми діями і амбіціями ви зрадили майдан, а це мільйони громадян. Ганьба!!!!
eee PC : Це не секрет. Я змінив свою позицію на пропрезидентську через дії Тимошенко.

soloma : Бидло
Українці - бидло бо вибрали таких паразитів, як Ющенко, Тимошенко, Янукович та інших.
eee PC : p.s. Хоча якби я зміг одноосібни вибрати президента, я би обрав Огризка.

Игорь Станиславович : Прозревший
"...у нас, как ни крути, лидеров страны выбирают люди на майданах..." - ещё было бы неплохо, чтобы избиратели перед выбором думали и, чтобы после выборов небыло мучительно больно и стыдно! Всю инфляцию переложили на народ.По данным 7dney.com.ua "Украина занимает второе место среди стран СНГ по темпу инфляции — по сравнению с июлем 2007 года она составила 26,4\%. Выше динамика роста индекса потребительских цен только в Таджикистане. Здесь цены выросли на 28,8\%.
! : Пися идет по стопам Ковтуна...
:-)))))))))))))))))))))))) А бодливой корове - бог рог не дает....
sladurana  : eee PC :
Які саме дії? Конкретніше будь-ласка..
! : Пися идет по стопам Ковтуна...
:-)))))))))))))))))))))))) А бодливой корове - бог рог не дает....
! : сладурана відробляє півмілярда
(censored) тобі а не конкретніше....
баба параска : Юля - президент!!!
Враховуючи геополітичне розміщення України, різноплановість в поглядах людей на Сході і Заході країні потрібен президент, який зможе об`єднати людей, зроби Україну процвітаючою і могутньою державою. Це ніхто інший як Юля Володимирівна. Вона вже не раз довела, що здатна справлятися з будь-якими завданнями, які ставляться перед нею.
eee PC  : sladurana: взагалі то, на український буде не СЕКРЕТ, товаришу из фсб штабу тимошенко, а ТАЄМНИЦЯ!
А, що ви так наполегливо питаете? Чи, після моєї відповіді, подасте доклад у свій кацапскький штаб, для наступної провокації проти президента і облиття його багнюкою.
sladurana  : ! :
А що так слабо? Не обізнані? все загальними фразами віддуваєтесь?
Игорь : баба параска :Вона вже не раз довела, що здатна справлятися з будь-якими завданнями, які ставляться перед нею.
Подробнее можно, об этих самых успехах?))) Особенно о инфляции и о содрудничестве с кремлём
! : sladurana : Слабо не слабо, але ті зрозумів, холуйчик пукиньский.
Ну, то дерзай!
Сергій : ?
У Юща вже паранойя - скільки йому ворогів на один тиждень для щастя треба? То Чорноморський флот, то Юля - на два фронти війну почав. :)
sladurana  : eee PC :
"Секрет (1) (фр., від лат., таємниця) - 1. Таємниця. 2. Потайний пристрій у механізмі. 3. Передовий прихований військовий пост. " в українській мові вживається і те, і те.. хоча для мене це не так суттєво, а от ви дивіться, тому що схоже за незнання українського терміну вам може бути не переливки... Моя вам порада не зациклюйтесь так сильно, тому що це навпаки відвертає людей від рідної мови.. А на запитання я так і не отримала відповіді, що мене і не дивує.
Oleg : http://www.samoe.in.ua/index.php?pub=139
«С твоего рабочего места начинается район, область, город, страна». Точнее — не с места, а с тебя самого.
sladurana  : ! :
І це все на що ви здатні? А як на рахунок "здорової" дискусії? Не попускайте так сильно своїми діями того, кого підтримуєте, а то може скластись враження, що це весь його електорат такий
eee PC : : sladurana : Секрет- то русізм, на якому ви і погоріли товаришу из фсб.
А, я вам раджу, мені не радити!!! Я, вам відповів, але справа в тому. Що моя відповідь, вам не сподобалась. Бо не несе вам, як для пропагандиста, ніякої інформації, тому ви почали включати дурня. Ну, працюйте далі, можливо знайтете когось дурнійшого, за себе.
Михайло : Деже цікаво
Яку мету переслідував кислинський ? Допомогти Юлі, чи навпаки?
людина : !!!
В своєму дикому бажанні залишитись ще на один термін президент робить такі дії, які не те що не дають йому шансів виграти знову, а й взагалі роблять политичним "трупом".
! : sladurana :А як на рахунок "здорової" дискусії?
А с чого ти взяв, що ти здоровий, білобратчик?
Oleg : Сижу, читаю...
Ребята Вас на шахты в Жёлтые Воды на пару недель----- сразу мозги на место станут. Насколько надо опуститься человеку что бы писать всю ту чушь которую Вы здесь пишете. Меня радует только то что Вам и самим скоро надоест это занятие.
eee PC  : Ну от і клон з`явився, правда словарний запас з української його видає....

eee PC  : Мовчання по порушенні територіальної цілосності Грузії, не висловлення навіть про негайне припинення бойових дій, неприйняття у відповідний термін закону про перетин кордону України ЧФРФ,
протидія аверсному ржиму Одесса - Броди,.. це тільли маленька частина фактів з Тимошенкового премєрства...
sladurana  : ! :
А з чого ви взяли, що я взагалі маю якесь відношення до біло-голубих? Хоча останнім часом переконуюсь, що там більш толерантніші люди ніж серед прихильників президента. Невже так зісліпило, що відмовляєтесь бачити білий світ?
sladurana  : eee PC :
Ну нарешті відповідь з`явилась, а я вже не надіялась... Так от на рахунок Грузії - цілком згідна, ви знаєте я вчора говорила з людиною, що приїхала з Цхінвалі - що там зробили грузинські війска з наказу Саакашвілі - це просто жах... міста не має... Я згідна, що Росія не права, а тому позиція Тимошенко найприемливіша.. Ми бачимо лише той бік медалі, який нам подає президент і все. До речі грузини також не підтримують свого президента, який таким чином хотів лише перевірити чи всьупиться Европа..
eee PC : sladurano, моя - остання відповідь, якраз перед вашою.
Я також впевнений що ПР більш лояльна до РФ і у питаннях державних мов, і СОТ, і продовження базування ЧФРФ на невизначений період, ..... Все це також грає свою роль.
Українець (ТМ) : eee PC : : А, я вам раджу, мені не радити!!!
Тобто, тобі радити іншим можна, а іншим радити тобі ні?
sladurana  : eee PC : продовження
На рахунок ЧФ РФ - це взагалі цирк... Навіщо лишній раз без зброї, без потужньої армії, без гарантії бути захищеними Європою та Штатами нариватись на такого потужнього (в плані зброї) сусіда? Особисто я патріот, але, вибачте для мене мир важливіший, та я впевнена, що і для вас також. Тому в даній ситуації дії Тимошенко більш ніж виправдані і направлені на збереження національних інтересів ...
eee PC : Не ви одна маєте знайомих в Осетії і Грузії, і провокування Грузії озброєними РФ формуваннями осетинських сепаратистів, ведучи по ґрузинським позиціям і снайперський і вонь з мінометів із самого
ЦХІНВАЛІ, таким чином прикриваючись мирними жителями, нічим не відрізняється від дій терористів в Беслані.
sladurana  : eee PC : :
І ще, на рахунок секрету, якщо вам краще відомо за загальний всеукраїнський тлумачний словник... тоді вибачте.
sladurana  : eee PC :
Надалі прошу уважніше читати мої дописи... Я не виправдовую Росію - їхня поведінка, варта засудження... Але не нами. В даному конфлікті не має правих і винних ... і ми занадто ще слабка країна, щоб виступати мирителями. Це мож вартувати нам не одним життям. І заради чого? Заради амбіцій президента? То запитайте у грузинів, які вони задоволені.
гаплик : юлькиним песдолизам
ВІТЯ Ю : вся ця жедовська шобла Йуля, Йула і Давид Жуваник буде сидіти в тюрмі. Тільки їх спочатку відписдити треба, як тих жедків на моциках в Одесі. ВІТЯ Я : може й мені взятись за Табачників і Кінаха, бо щось вони не рівно дихати стали до шалави? Де я там клюшку для гольфу залишив? Оту що на біту дуже схожа? ОБВАФЛЯНА БЛЄДІ : Валодя, захісті мєне пажалуста. Я в Луї Вєтонє такий какошнік кльовий падібрала, табі спадобається!!! Валодя, я буду гАлАсувати так як ти скажеш. Я даже табу
eee PC : Перетин державного кордону України іноземними військовими формуваннями без дозволу України і у встановленому Україною порядку є ні чим іншим як вторгненням.
Таке саме як і вторгнення військ РФ на територію Грузії. Це питання державного суверенітету і територіальної цілосності. Нехтуванням прийняття Тимошенко законів регулюючих це питання, справді свідчить про відстоювання національних інтересів, але не національних інтересів України.
sladurana  : eee PC :
А ви особисто читали договір між Україною і Росією про перебування ЧФ РФ на території Криму? Я чомусь впевнена, що якщо Тимошенко не підписала, значить не має правових підстав для даного рішення.. Але як завжди все вирішили спихнути на неї. ЧФ РФ - це для нас не просто іноземні військові формування - це формування, на перебування яких ми підписались до 2014року ...
терра : sladurana
Наша обачність обернулась нам втратою 300-літньої історії, культури, мільйонів життів. Росія - це не та країна, яка замилується нашою обачністю. А в нас -не обачність, а почуття меншовартості. Якби не складались події у Грузії, коли все скінчиься, Росія туди більше не полізе. А правий чи винний Саакашвілі вирішить його народ, а не проросійські шавки, що тут тявкають. І не Росіі, яка знищила Чечню, коментувати ці питання при допомозі танків і багатотисячних "миротворців".
eee PC : В осетинському конфлікті винні обидві сторони, але тимошенко як лідер блоку партій в українському парламенті вирішила не протиставляти себе ні позиції Р.Федерації, підтримавши її таким чином,
ні світовій спільноті яка стоїть на позиції двох винних сторін. Україна не така слабка як вам здається. Початок військових дій проти Уркаїни був би гарантованим кінцем Р.Федерації, тому цих дій ніколи не буде. А настирне мовчання при порушенні Р.Федерацією територіальної цілосності сусідньої Україні держави, і уникнення Ю.Тимошенко прийняття закону регулююче це питання у випадку із ЧФРФ (який брав участь у військовій інтервенції), не є захистом національних інтересів Уркаїни.
Инженер : У Юща патология - обвинения в виде намёков и намёки в виде обвинений.
И по делу Гонгадзе он в курсе - вот-вот раскроют. И кто его отравил знает. Жвания, конечно - вот-вот докажут. И про коварство Тимошенко он знает всё - вот-вот представит доказательства. И всех бандитов вот-вот посадит в тюрьмы. ____ К его болтовне мы, в общем-то, привыкли. Надеемся, что слушать её уже недолго.
eee PC : Договір на аренду певної території і обєктів що належать Україні, частиною ЧФРФ, декламує тимчасовість і вектор взаємоповаги правового поля аренди. Неконтрольований перетин іноземними військовими
частинами кордону України не відповідає положенню Конституції України про недоторканість кордонів України, і повинен бути регульованим українськими законами яких дотримувався би ЧФРФ. Тимошенко цей закон потопила, таким чином даючи змогу ЧФРФ на території України порушувати конституцію України. Це називається захистом чужих національних інтересів.
* : *
Богдан Соколовский заявил, что Президент ведет внешнюю политику таким образом, чтобы минимизировать любую напряженность и перевести все в русло переговорных процессов. «Если под термином «конфликтность» понимать последовательность в отстаивании украинских национальных интересов, то это совсем другое дело», – отметил Соколовский.
888 : Ющенко вкотре довів, що він козел
Ющенко вкотре довів, що він козел!!! Недовго йому мучитись залишилось, слава Богу! Придурок - він і є придурок!
гаплик : коли в жедів закінчуються аргументи, вони звертаються до лікаря.
будете одне одного в Біробіджані лікувати, Зігмунди Фройди хЕрові!!!)))
STOP : ШАНОВНІ ЧИТАЧІ!
ШАНОВНІ ДРУЗІ! НА ЦЬОМУ РЕСУРСІ ПРАЦЮЮТЬ ПЛАТНІ КОМЕНТАТОРИ. БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ ТА НЕПІДПАДІТЬ ПІД ВПЛИВ ТЕМНИКІВ.
Дін-дон : Заказушка
ЗАМОВНІ КОМЕНТИ. КУДИ ДИВИТЬСЯ МОДЕР. НЕВЖЕ ТАК ПРИЄМНО ЧИТАТИ ПРОДАЖНУ ПИСАНИНУ КОЖНОГО ДНЯ ПАРТРАБОТНИКІВ.
Чист : CТОП
ЗАКАЗУХА ЖЖОТ!!!!!!!!!!!! СКОЛЬКО МОЖНА ЛЮДЯМ МОЗГИ КОМПАСИРОВАТЬ. АЖ ПРОТИВНО ЧИТАТЬ. ЛУЧШЕ БЫ ТАК ИНТЕРЕСЫ ЛЮДЕЙ ОТСТАИВАЛИ КАК ПАРТРАБОТНИЧКОВ ШТУДИРУЮТ НА САЙТЫ КОММЕНТИРОВАТЬ!
Аняяя : УВАГA!!!
ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРАВДУ! БІЛЬШІСТЬ ПОСТІВ НА ЦЬОМУ САЙТІ НАПИСАНІ У ШТАБАХ ПАРТІЙ І ВКИДАЄТЬСЯ ПРОПЛАЧЕНИМИ КОМЕНТАТОРАМИ!
Семен Пастернак  : як легко йдуть юльчині фанатики на зраду Батьківщині можна побачити й по репліках в обговореннях кожної статті
тут одна вже панночка в своєму поклонінні перед сонцесяйною й з бажання вигородити її чи приєднатися до зради, вже договорилася до оправдань еРеФії в її військовій агресії проти Грузії. до чого ж хрунізм в українському суспільстві вже дійшов.Хоча це не дивина - завжди були полковники носи, які потайки відкривали ворогові підземні ходи наших батуринів, та й іскри з кочубеями завжди були. А чи не цей Писаренко на свому сайті оправдовував дії еРеФії в Грузії і проти Грузії?
гевалія : й яким дисонансом юльчиним вболівальникам є слова "бютівця"
"Від ВР вітає ”бютівець” Олександр Яворівський, 65 років. Але починає говорити про Віктора Ющенка. — Я любив цього чоловіка, пройшов із ним виборчу кампанію й вірив, що ми нарешті матимемо президента. Я, як і багато українців, маю багато розчарувань. Але те, що президентові вистачило духу поїхати до Грузії — я був гордий! — каже Яворівський. — Хочу привітати вас, лицарі українського духу! Без вас, мабуть, наша історія розвивалася б зовсім інакше" http://www.gpu-ua.info/index.php?&id=246612

Ваше iм'я: Ваш E-mail:

Тема:
Повiдомлення. Символів залишилось 500:

введіть цей захисний код
   ОСТАННІ НОВИНИ
12:12   Тернопільський губернатор просить ПР та БЮТ не втягувати депутатів

"В області є чим займатися й без цього"

11:56   Ющенко переконаний, що свій футбольний шанс Дніпропетровськ використає

Яценюк про "столицю Придніпров´я"

11:43   На схилі гори Ай-Петрі чоловік проломив собі череп

Два інциденти за добу

11:28   Богатирьова не збирається пришивати крила Партії регіонів

«Партія не літає»

11:12   Мороз пропонує Симоненку єдиний блок на дострокових виборах

Лідер СПУ написав листа

10:56   У Севастополі позбулися 27 подвійних громадян

На черзі - ще 34

10:38   Ідею газотранспортного консорціуму проштовхує РосУкрЕнерго?

Дані джерела в Газпромі

10:29   На концерті у Харкові Queen поставили абсолютний рекорд

Виступ слухали близько 300 тис. людей

10:12   У Каліфорнії зіткнулися пасажирський та товарний потяги: 20 загиблих

Поранених - близько сотні

10:02   Богатирьова вважає, що дострокові вибори - єдиний вихід

 "Розлучення і скандал неминучі"

09:50   Російські війська вийшли з грузинського міста Поті

Згідно з угодою, укладеною Росією з Францією

09:40   Якщо ПР і БЮТ створять коаліцію, Ющенко не розпустить ВР - Оніщук

... принаймні з цих мотивів

09:20   В Одесі розбився син ректора Поплавського

Олександр - в реанімації

09:02   Богатирьова: мого виключення з ПР вимагала Тимошенко

"Янукович, не без задоволення, реалізував"

08:50   В Україну не пустили ще одного депутата Держдуми

Водолацький їхав на раду отаманів

08:40   Богатирьова: до Януковича не повернуся, навіть якщо він на коліна стане

Секретар РНБО активізує діалог

08:26   У Софії Київській відкрилася виставка бронзи з колекції Людовіка XIV

Уперше за межами Франції

07:39   Надходження від українського кінопрокату зросли на 28%

Лідирують мумія, грім і темний лицар

06:52   Україна і Росія можуть врятувати світ від голоду

Ключове слово "інвестиції"

06:18   Луганчанин виграв головний приз чемпіонату з гольфу в Москві

Роман Кобітєв набрав 47 очок

05:41   Яценюк: між Україною та Росією ніколи не буде військового конфлікту

Не треба порівнювати ситуацію з Грузією

05:09   Тимошенко підбила підсумок наради щодо закупівель зерна

Тепер справа за парламентом

03:35   У світі падають ціни на зернові

Аргументи профільного міністра

02:23   Хто очолить «Ядерне паливо України»?

Кабмін розгляне кандидатуру

01:21   Вперше за 17 років відкрили новий студентський гуртожиток в Луганську

У планах - ще один

00:58   Мер Києва обговорив з послом Кореї перспективи співпраці

Нині посольство розташоване в поліклініці

00:22   Рада Безпеки Росії провела засідання в Арктиці

... як у "стратегічній ресурсній базі"

00:03   Щоб захистити Балтію від Росії, НАТО не потрібний "спеціальний план"

Генсек НАТО перебуває в Латвії

23:09   Оніщук: повноваження Президента слід залишити такими як 2004 р.

... скільки б депутатів за це не голосували

22:47   Тимошенко: газові сховища мають бути наповнені саме українським газом

Прем`єр коментує переговори з Deutsche Bank

22:23   Ющенко: контрактної армії не буде ні через рік, ні через чотири

Ключові слова "фінансування" і "Тимошенко"

22:02   Українські фільми претендують на всі головні призи кінофестивалю в Анапі

У програмі роботи Балаяна та Янчука

21:43   У Софії почалася конференція Військового комітету НАТО

Присутні країни - кандидати

21:16   Що має усвідомити Росія, щоб дружити з Україною

Заява МЗС України

20:50   Гран-прі Форуму видавців у Львові отримав «Гамлет»

А Луценко закупить книжок для Луганщини

усі новини »»»

    АНОНСИ ПОДІЙ
20:00   Зірки фрістайлу-мотокросу проведуть показові виступи
10:00   18.09.2008 Американські юристи проведуть семінари для українських журналістів
усі події »»»   
прес-анонс »»»   теле-анонс »»»   радіо-анонс »»»

   АРХІВ
Вересень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
«««  •  »»» 

Саркозі залишив Україну чекати на порозі ЄС

Експорт в RSS/JS |  ФОРУМ |  КОНТАКТИ |  УНІАН-монітор  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ
weblog.com.ua