This version of the page http://unian.net/ukr/comments/267153 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-13. The original page over time could change.
Новини УНIАН
СУБОТА, 13 вересня 2008

інформаційне агентство
рус | eng  
  НОВИНИ  |  ФОТО  |  РАДІО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  МОНІТОРИНГ  | РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |   ПЕРЕДПЛАТНИКАМ  |  
    
  Спецпроекти:  Культура   Здоров`я   Права людини   Харків   Крим   Одеса   Фондовий ринок   Новини ЄС   Транспорт   Енергетика   Страхування   Євро-2012  
   ОПИТУВАННЯ
 Чи схвалюєте Ви створення коаліції ПР та БЮТ?

Кріль розповів, чому Тимошенко не може бути кандидатом у Президенти


Коментарi до статтi

Vitaliy : :)
"КРІЛЬ заявив... !" - це ж світова новина. Чекаємо на коментарі провідних політиків світу і РБ ООН. :)
VNCh : Я б трохи не погодився з крілем. Юля може поставити інтереси країни (скоріше за все Росії) вище своїх інтересів якщо в кості виногороди вона отримає президество іншої країни (на жаль вона погоджується
тільки на Україну). ;))
марина : Кріль розповів, чому Тимошенко не може бути кандидатом у Президенти
А хто такій Кріль Він шо решае кому бути презідентом а кому ні??
Кріль хвова людина : Очевидно Тимошенко добре наступила на хвіст Балозі, раз Кріль кожен день щось нове нібито погане , нібито знаходить
Цікаво, що трапиться коли Юлька й справді щось зробить не те. Ці всі ТР,НДПіЕЦ, НУНС, ПР,НБЛитвина, СПУ, КПУ, та інші. Заплюють її. Вони тільки цьог і чекають підштовхуючи Юлю в пропасть. Будемо надіятись, що вона і надалі буде працювати на народ і люди це побачать і відчують. Тоді на наступних виборах вся ця зграя опиниться на смітнику історії!
vel : все правильно говорить Кріль! чирвові мартишки говорють тільки те, що приємне, роблять обіцянки без жодного бажання їх виконувати...
Що думає тЮлька про вступ в НАТО? чому не використовується нафтопровід для поставок нафти в Європу? чому вона блокує розробку Чорноморського шельфу? Що вона думає про війну в Грузії? як ставиться до виводу ЧФ з Криму? --------------------- і не кажіть що я проплачений балогоман, а краще заплатіть)))
Sergiyko : Криль - нова модель Презерватива разового використання.
Завдання щоденно поливати брудом Тимошенко - будь-як, будь-коли, буд-за-що аби тільки Тимошенко не балотувалася в Президенти. І що цікаво, на цього болвана ніхто б не звертав увагу, але Балога проплатив ЗМІ щоб його "коментарі" вставляли в усі новини. Можу побитися об заклад, що після ВПЕВНЕНОЇ перемоги Тимошенко на виборах ніхто не згадає що був такий Криль з компанією, що була ПоПЕЦ, та врешті-решт Ющенко.
ferrum : людина, для якої особисті інтереси вищі від державних
Это как раз о нашем недотравленном гаранте. Вспомним Росукрэнерго, петрогаз, венко. Теперь по поводу трепни vel. Юля занимается тем, чем предписывает ей заниматься Конституция. Она не может залазить в вопросы внешней политики и армии. А по ЧФ -все вопросы к кучме.
Олег :  Вспомню Азарова!
Да пошел ты!Еще каждый с мусорника будет решать кому быть или не быть президентом! А может ли быть президентом тот, кто предал всех саратников и служит водителем у Ахметова и тамадой у Пинчука! Когда в Грузии выступала опозиция Ющ не поддержал Саакашвили, а сейчас ему море по колено, т к во всех не договоренностях с Россией он уже приготовился обвинить "невестку"!
Ганна+++ : -
Не Крілю вирішувати хто має право бути Президентом, а народу. І оберуть найгіднішого. А Тимошенко, як сильний та мудрий політик, вже не вперше доводить, що інтереси країни та нації для неї понад усе.
право : Юля буде президентом
Те, що людина, для якої особисті інтереси вищі від державних, не може бути Президентом України - це вірно зазначив Кріль. Але вони аж ніяк не стосуються Ю. Тимошенко, і знову постає питання Ну чому, чому саме Юлю хочуть "знищити" як особистість безпідставними доказами, які її далеко не стосуються. Тільки вона виведе Україну з тієї кризи яка існує, вибравши її, тільки її президентом країни.
АБАБАГаламага : Юля! Не подписуй никакие постанови! Они там в ЕЦ уже неадекватные вместе с Ехануром!
Кто-нибуть из них может объяснить, что значит не пустить корабли ЧФ в Севастополь? Это как, открыть огонь?И что дальше?
Марі : Ю.Тимошенко гідна у Президенти
Я думаю, що не пан Кріль має вирішувати, кого обирати президентом, а люди.І недумаю, що виберуть когось іншого а не Ю.Тимошенко. Ю.Володимирівна розумний політик і вона уже показала, що люди і країна для неї на першому місці.
Галка : Юля вперед..
КАК НИ СТРАННО,НО ПО ПОСЛЕДНЕМУ СОЦОПРОСУ ИЗ ТРЕХ ПРЕДЛОЖЕННЫХ КАНДЕДАТУР В ПРЕЗИДЕНТЫ 73% ГОЛОСОВ ЗА ЮЛИЮ ВЛАДИМИРОВНУ..ВОТ ВАМ И ИНФОРМАЦИЯ К РАЗМЫШЛЕНИЮ...ТАК ЧТО,ЧТО БЫ КРИЛЬ НЕ ВЯКАЛ,А НАРОД ЗНАЕТ,КТО О НЕМ БУДЕТ ЗАБОТИТСЯ И УВАЖАТЬ
cosmo : людина, для якої особисті інтереси вищі від державних, не може бути Президентом України.
Ющенко руки прочь от Украины... вали в Грузию и там балотируйся - они тебя поддержат... А наш президент - ТИМОШЕНКО
qqq : Цікаво, що трапиться коли Тимошенко й справді щось зробить не те.
Юля занимается тем, чем предписывает ей заниматься Конституция. Она не может залазить в вопросы внешней политики и армии. А по ЧФ -все вопросы к кучме.Можу побитися об заклад, що після ВПЕВНЕНОЇ перемоги Тимошенко на виборах ніхто не згадає що був такий Криль з компанією, що була ПоПЕЦ, та врешті-решт Ющенко.
Руслан : ответ STOP
что-то ты так бедненький надрываешся,небось самый первый и проплачен...иначе чего б так попу рвал? :) :) :)
Руслан : Юля держись
а по поводу Тимошенко,так я думаю нирода сам не дурак и видит,что он нужен только ей одной..всем остальным же глубоко наср...так что думаю уже всем зарание известен результат этих выборов ..хотя........зная наших политиканов,можно только догадыватся о том ,на что они могут пойти ради своей победы..так-что о честности будущих выборов можно будет поспорить..
sladurana  : qqq :
Ага, як і не знали про них тоді, коли на майдані в 2004р. стояли... Хіба ми тоді думали, що країною буде правити балоган?
Українець (ТМ) : Кріль розповів, чому Тимошенко
Уніан, а що каже на цю тему баба Параска? А Вєрка Сєрдючка?
славко : Юля-сука!!!
юля- алчна продажна шалава!!!
родина : ...
Люди самі будуть вирішувати за кого голосувати, а вони бачать хто і що для них робить. Юля Володимирівна на виборах Президента переможе і це знає Кріль, тому вже тепер починає шукати причини, щоб Юля Володимирівна не висувала своєї кандидатури.
sladurana  : славко :
А це не той Славко, которий Кириленко? А-а-а-а тоді зрозуміло чому така реакція.
nationalist : sladorana, а ви коли-небуть думаєте?
Юлька думала, що вчинить по-хитрому, а вийшло як завжди.
sladurana  : nationalist : а ви коли-небуть думаєте?
Ющенко думав, що буде героєм, а вийшло як зажди. Тепер шукає як би все на Тимошенко звалити. Як низько... фу
Дін-дон : CТОП
СТОП ЗАМОВЛЕННЮ!!!!!!!!!!!!!! СТОП ДЖИНСІ!!!!!!!!!!!!!!!! СТОП ПАРТІЙНИМ КОМЕНТАТОРАМ
Дін-дон : ALL
УВАГА! УВАГА! УВАГА! КОМАНДА ПАРТІЙНИХ ПИСАК – ВАС ОДРАЗУ ВИДНО. НЕ МОРОЧТЕ ГОЛОВУ ЛЮДЯМ!. ВАШУ ЗАКАЗУХУ ВСЕ ОДНО НІХТО НЕ ЧИТАЄ!
Укрік : Захотів!!!
Крілю хотілося б щоб Тимошенко не йшла у президенти, і шельф Чорного моря залишився у Венко.
Укрік : парадокс
А людина, яка зрадила майдану і українському народу та догоджає "любим друзям" - є президентом, це може бути???????????
sladurana  : Укрік :
Ні!!! Ющенку - імпчмент!!! Юля - наш президент
sss : !!!
Схоже на нервові конвульсії секретаріату
Солоха : Досить незрозумілих коментарів!
Їдьте. шановний пане Кріль в зону конфлікту і з відти говоріть, хто може бути президентом, щоб керувати країною у важких ситуаціях, а хто ні!!!
баба параска : .
Зависоко береш крілєц. Не тобі вирішувати хто має право бути чи не бути кандидатом у президенти. А звинувачення твої безпідставні, тому не мають ніякої сили. Народ бачить наскрізь ваші політичні інтриги стосовно прем`єр-міністра. Не можете здолати її. Бо вона людина розумна. Тому і не залишаєтьс вам нічого іншого як оббріхувати її. На щось мудріше сильонок малувато.
БУХГАЛТЕРУ : МУКАЧЕВСКОЙ МАФИИ КРЫЛЮ МЕСТО НА НАРАХ А НЕ В
ВЕРХОВНОЙ РАДЕ
серега : ж.и.д.о.в.к.а. тимошонка ваш президент
Б....,страна идиотов,юля наш президент! Таких недоумков даже в Африке нет.Выберите,дебиляки юлю,она вас б....всех продаст с потрохами!
Трахтенберг : ЗАКАЗУХА ЖЖОТ!!!!!!!!!!!!
ШАНОВНІ ЧИТАЧІ! ХОЧУ ЗЕРНУТИ ВАШУ УВАГУ НА ПЛАТНИХ ПРАЦІВНИКІВ РІЗНИХ ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ НА ЦЬОМУ САЙТІ! ЦІЛИМИ ДНЯМИ ВОНИ ОБГАЖУЮТЬ ОДИН ОДНОГО І НЕ НЕСУТЬ ЖОДНОЇ ОБГРУНТОВАНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ЧИ ЗДОРОВОЇ ДУМКИ! СКАЖИМО ЇМ СТОП БРЕХНІ! ГЕТЬ ІЗ САЙТУ!
Дін-дон : УВАГA!!!
НЕ СТІЙ ОСТОРОНЬ! НЕ ДАЙ ЗАБИВАТИ СОБІ МІЗКИ ПАРТІЙНИМ ПИСАРЧУКАМ! СКАЖЕМО НІ ЗАМОВНИМ ПОСТАМ. НІ ПРОПЛАЧЕНИМ ПИСАКАМ ПАРТІЙНИХ СТРУКТУР
Сaramba : Пора убрать неудачника
У китайцев есть хорошая пословица не важно какого цвета кошка,главное чтобы она ловила мышей. А Тимошенко таки ловит .А наш президент вместо того чтобы заботиться о безопасности страны от внешних твнутренних угроз ( армия, СБУ, разведка, МЗС ,главы администраций всех уровней подчинены фактически только ему ) мышей не ловит. У Ющенко с Балогой и ЕЦ только одна забота. Как бы нагадить Тимошенко. Пора менять этого президента- полную бездарность, эгоиста ослепленного личной ненавистью
Українець (ТМ) : серега :юля наш президент! Таких недоумков даже в Африке нет.Выберите,дебиляки юлю,она вас б....всех продаст с потрохами!
Блін, та ти не просто Серьога, а прям така собі баба Ванга з Глобою обернуті в Кашпіровського. З твоїм даром передбачення та на Форексі грати. Чи продасть ЮВТ чи ні, це ще потрібно побачити, а те, що Хєрант продав Майдан і тих, хто його зробив президентов, це ми уже побачили.
Юля - наш президент :  Юля - наш президент
У Ющенко с Балогой и ЕЦ только одна забота. Как бы нагадить Тимошенко. Пора менять этого президента- полную бездарность, эгоиста ослепленного личной ненавистью . Народ бачить наскрізь ваші політичні інтриги стосовно прем`єр-міністра. Не можете здолати її. Бо вона людина розумна. Ющенко думав, що буде героєм, а вийшло як зажди. Тепер шукає як би все на Тимошенко звалити. Як низько... фу
Надія : Для Ганни
Ну так чого ж не підписує Тимошенко постанови уряду? Якби Коріль збрехав, то вийшов би хоч один урядовець і сказав про це. Я щось не бачу на сайті уряду цих постанов підписаних Тимошенко. Давно вимагаю від Ющенка введення президентського правління, арешту Тимошенко з Медведчуком і наведення порядку з пятою колоною Москви комуністами. Це вже давно потрібно було розпочати, а не тепер кулаками махати. Країна в небезпеці. І якої країни президентом хоче бути Тимошенко?
Надія : Юля ваш президент
Я згідна кацапи щоб Юля була вашим президентом. Україна б трохи легше зітхнула.
Українець (ТМ) : Надія :-Давно вимагаю від Ющенка
От зараза, Надію слухати не хоче.
Одессит : Ложь наци
Всякие нац-бандерлоги могут до посинения орать про проплаченные комментарии. Но факт остается фактом - я предпочитаю дружить с братьями-славянами, чем стать мясом для натовских генералов из-за морей-океанов. А "самостiйнiсть" для нац-политиканов означает возможность бесконтрольно разворовывать страну и потом тихо свалить за бугор тратить украденные деньги. Даже деньги за проданное Грузии оружие - 500,000,000 баксов умудрилиь украсть, а не потратить на помощь пострадавшим от потопа.

Ваше iм'я: Ваш E-mail:

Тема:
Повiдомлення. Символів залишилось 500:

введіть цей захисний код
   ОСТАННІ НОВИНИ
12:58   Регіонали хочуть заборонити передвиборчі блоки

Лавринович назвав три причини

12:42   Генералу Ярузельському світить 10 років у в’язниці

...за “кримінальну військову організацію”

12:30   БЮТ готується до виборів та знищення повноважень Президента

Планами поділився Губський

12:12   Тернопільський губернатор просить ПР та БЮТ не втягувати депутатів

"В області є чим займатися й без цього"

11:56   Ющенко переконаний, що свій футбольний шанс Дніпропетровськ використає

Яценюк про "столицю Придніпров´я"

11:43   На схилі гори Ай-Петрі чоловік проломив собі череп

Два інциденти за добу

11:28   Богатирьова не збирається пришивати крила Партії регіонів

«Партія не літає»

11:12   Мороз пропонує Симоненку єдиний блок на дострокових виборах

Лідер СПУ написав листа

10:56   У Севастополі позбулися 27 подвійних громадян

На черзі - ще 34

10:38   Ідею газотранспортного консорціуму проштовхує РосУкрЕнерго?

Дані джерела в Газпромі

10:29   На концерті у Харкові Queen поставили абсолютний рекорд

Виступ слухали близько 300 тис. людей

10:12   У Каліфорнії зіткнулися пасажирський та товарний потяги: 20 загиблих

Поранених - близько сотні

10:02   Богатирьова вважає, що дострокові вибори - єдиний вихід

 "Розлучення і скандал неминучі"

09:50   Російські війська вийшли з грузинського міста Поті

Згідно з угодою, укладеною Росією з Францією

09:40   Якщо ПР і БЮТ створять коаліцію, Ющенко не розпустить ВР - Оніщук

... принаймні з цих мотивів

09:20   В Одесі розбився син ректора Поплавського

Олександр - в реанімації

09:02   Богатирьова: мого виключення з ПР вимагала Тимошенко

"Янукович, не без задоволення, реалізував"

08:50   В Україну не пустили ще одного депутата Держдуми

Водолацький їхав на раду отаманів

08:40   Богатирьова: до Януковича не повернуся, навіть якщо він на коліна стане

Секретар РНБО активізує діалог

08:26   У Софії Київській відкрилася виставка бронзи з колекції Людовіка XIV

Уперше за межами Франції

07:39   Надходження від українського кінопрокату зросли на 28%

Лідирують мумія, грім і темний лицар

06:52   Україна і Росія можуть врятувати світ від голоду

Ключове слово "інвестиції"

06:18   Луганчанин виграв головний приз чемпіонату з гольфу в Москві

Роман Кобітєв набрав 47 очок

05:41   Яценюк: між Україною та Росією ніколи не буде військового конфлікту

Не треба порівнювати ситуацію з Грузією

05:09   Тимошенко підбила підсумок наради щодо закупівель зерна

Тепер справа за парламентом

03:35   У світі падають ціни на зернові

Аргументи профільного міністра

02:23   Хто очолить «Ядерне паливо України»?

Кабмін розгляне кандидатуру

01:21   Вперше за 17 років відкрили новий студентський гуртожиток в Луганську

У планах - ще один

00:58   Мер Києва обговорив з послом Кореї перспективи співпраці

Нині посольство розташоване в поліклініці

00:22   Рада Безпеки Росії провела засідання в Арктиці

... як у "стратегічній ресурсній базі"

00:03   Щоб захистити Балтію від Росії, НАТО не потрібний "спеціальний план"

Генсек НАТО перебуває в Латвії

23:09   Оніщук: повноваження Президента слід залишити такими як 2004 р.

... скільки б депутатів за це не голосували

22:47   Тимошенко: газові сховища мають бути наповнені саме українським газом

Прем`єр коментує переговори з Deutsche Bank

22:23   Ющенко: контрактної армії не буде ні через рік, ні через чотири

Ключові слова "фінансування" і "Тимошенко"

22:02   Українські фільми претендують на всі головні призи кінофестивалю в Анапі

У програмі роботи Балаяна та Янчука

усі новини »»»

    АНОНСИ ПОДІЙ
20:00   Зірки фрістайлу-мотокросу проведуть показові виступи
10:00   18.09.2008 Американські юристи проведуть семінари для українських журналістів
усі події »»»   
прес-анонс »»»   теле-анонс »»»   радіо-анонс »»»

   АРХІВ
Вересень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
«««  •  »»» 

Саркозі залишив Україну чекати на порозі ЄС

Експорт в RSS/JS |  ФОРУМ |  КОНТАКТИ |  УНІАН-монітор  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ
weblog.com.ua