This version of the page http://unian.net/ukr/comments/264560 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-13. The original page over time could change.
Новини УНIАН
СУБОТА, 13 вересня 2008

інформаційне агентство
рус | eng  
  НОВИНИ  |  ФОТО  |  РАДІО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  МОНІТОРИНГ  | РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |   ПЕРЕДПЛАТНИКАМ  |  
    
  Спецпроекти:  Культура   Здоров`я   Права людини   Харків   Крим   Одеса   Фондовий ринок   Новини ЄС   Транспорт   Енергетика   Страхування   Євро-2012  
   ОПИТУВАННЯ
 Чи схвалюєте Ви створення коаліції ПР та БЮТ?

Єдиний Центр вимагає від БЮТ змінити тон, коли говорять про Ющенка


Коментарi до статтi

Семен Пастернак : ця дівчинка вора.. і всі її ескапади в сторону Уколова більше підходять саме до неї
в повені свого холуйства, вона й її патрона облила лайном. Й поведінка презеса в часі біди обурила не лише Уколова, а, наскільки мені відомо, й велике число саме населення з отого повеневого регіону.. Й, пора б знати шмаркатому жовторотому "політику", що президенти демократичних держав (та й недемократичних теж) переривають свої відпустки, візити й спішать в район біди, щоб бути разом з своєю "нацією" в годину лихоліття. Нічого б не сталося, якби Ющ не приїхав у Крим "відкривати" з Президентом Вірменії частково відреставровану історико-культурну пам`ятку, а вибачився перед вірменським лідером - той би зрозумів. Або ж, якщо все так заздалегідь "сплановано" у нашого презеса - то хай би він чи його друг балога відмінив повінь, заборонив її чи переніс на інший, більш зручний для Юща час - щоб повінь не сплутувала Президентові заздалегідь сплановані урльопові плани й розваги.. Які ж батьки тебе вродили, а ще більше "виховали"? В такому юному віці отака пропалена курва-шльондра.
Ю : вимагає від БЮТ
Взагалі, це приватна справа цієї кypви, цілувати Ющенка в cpaкy, чи кудись ще... Але треба знати своє кypв`яче місце і не пердіти ротом.
Украина :  ЮЩ ГАНДОН!
Л.ОРОБЕЦЬ - курва-шльондра треба знати своє кypв`яче місце і не пердіти ротом.
Андрій Жигулін : ще одна Інна Б... на цей раз п.здЄЦова
вона б краще задумалася над власною "моральністю" й етикою парламентаря - її виборці, які обрали цю малолітню сучку гамузом у чорному списку однієї партії НУ, не вповноважували її переходити в іншу "партію". Якщо мала ж таке бажання - потрібно б було скласти повноваження нардепа і після такого кроку мала б якесь "право" на критику. А так... татунцеві невідомо за що "героя" дали, а цю малолітню курву невідомо за які заслуги в парламент протягли. От, вам і "переваги" пропорційної виборчої системи - за мажоритарки ця б курва і їй подібні в ВРУ не пролізли.
Nationalist : Пора вичистити авгієві стайні
Уже неможливо читати інет! Бютівська наволоч засмітила інформпростір далі нікуди. Окрім лайки та бруду, мозок відмовляється продукувати щось інше?
KENT : Пусть это продажная шалава послушает, что по этому поводу говорят на улицах городов обычные жители страны.
Дополнение к бюджету не принято, шесть областей затопило, на значительной территории объявлено чрезвычайное положение - депутатский корпус выехал на отдых за границу, Президент в отпуске. _ А ВЫ ЕБитеСЬ КАК ХОТИТЕ. "Слава нашему Президенту и народным депутатам Украины !!!! " Мы обязательно вспомним о тех, кто не хотел повышение пенсий нашим родителям, инвалидам, военным.
Нестор : Семен Пастернак, Ю, Украина, Андрій Жигулін
Слово "курва" і всі похідні від нього у ваших коментах є КЛЮЧОВИМИ!.. Це наводить на думку: всі "ви" - одна ОСОБА!!! І до того ж - особа невихована і зомбована! А всі свої епітети до сторонньої жінки "приміряйте" спочатку до своєї матері (дружини, дівчини...)! Ще не відомо на яких "Об"їздних" дорогах вони заробляють гроші!...
Инженер : Тональность и слова, высказываемые в адрес Президента, соответствуют тому, ЧТО О НЁМ ГОВОРИТ НАРОД.
Особенно те, кто поддерживали его в 2004-м. Лучше бы Оробець его не защищала. Не стоит поддерживать подлеца и предателя.
Митяй : по фотографиям
Боже,сколько правды в глазах политических шлюх! Ты не дай им опять закатать рукава,РОДИНА!!!!!!!!! (Ю.Шевчук .Родина)
Семен Пастернак  : Несторе, якщо ти знайшовся на... де тим там написав - на об*їздній, то моє тобі вітання
до речі, вивчи спершу українмську мову, в якій є кличний відмінок, на відміну від улюбленої тобої кацапської.й ти дуже помиляєшся на рахунок "сторонньої жінки" ( а чи жінка? - вона ще ж не заміжня - чи то у вас з нею здибанки по окружних?) - ця твоя "стороння жінка" погодилася бути публічною особою ( це не одне й те саме, що публічна жінка, якою є твоя.. чи й твої.. мама, дружина, сестра, донька). До речі слово "курва" означає не лише те, що ти своїм "вихованим й зомбованим" мозочком подумав - спробуй вияснити в топографів, геодезистів, військовиків про прилад "курвиметер".. Але дуже добре, що ти визначив ключове слово не лише в моїй РЕПЛІЦІ, а в репліках ще трьох осіб - отже статистика підказує дещо для твого "зомбованого" мозочка. Й разом з латинянином-нейшиналістом проясни нам сірим і темним - чим таким видатним ця, "стороння для нас жіночка" видатна ( коли вона виступала на збіговиську ЄЦов - гей, як личить до тої шушари російське подлЄЦов, то так гарно розставила ніжки, ніби вона й справді, як ти кажеш, на тій "об`їздній заробляє гроші"? Тобі видніще - ти, мабуть, таки добре знаєш сесю "жіночку"). Але, вона заробляє гроші на іншій об`їздній - ті "нічні метелики" стільки не заробляють, як ця продажна курвочка. У неї й наставниця є порєнна - Сяня Білозорова - знаєш таку? А я сесю курвегу знаю добре і давно - ще з тго часу, як вона хрипіла в хорі музпедучилища. Oтак то, хрунюватий хохольчику або ж й кацапе, ти мало чим різнишся у своїй "вихованості" й зомбованості від цеї б... та й решти кодла балоганського
Инженер : Митяй, ты это.... Оставь Шевчука.
И вспомни, что благодаря Ющу мы всё-таки прокатали и Ахметова и Путина. Пусть Юшка с кумами думал, что умнее всех. Теперь благодаря Тимошенко прокатаем и Юшку. ____ Ты, Митяй, не голоси как блаженный. А если хочешь по-человечески жить сам рукава закатывай.
Ю : Нестор : Ваша проникливість вражає, але Ви мyдaк.
Я надсилаю свої пости тільки з ніком "Ю". За решту я відповідальності не несу. А слово "курва" є ключовим виключно тому, що не знайшлося іншого, яке б з максимальною точністю описувало заяву цієї особи. Звичайно, можна сказати "повія", але фонетично "курва" краще. На все добре, мудак Нестор.
Алекс : Семену Пастерсраку
Щось ви таке нусуразне пишете. Якщо ви так ще і розмовляєте, то факт у вас у роті член застряв. Не пробували виплюнути?
через 10 лет снова холокост-до единого : Ааа.. уколов, это та жыдовская , бютовская мразь, что на Обкоме отписалась.
Да он уже не впервый раз на украинцев дрыщит.
Семен Пастернак  : олексо, а ти спробуй зі мною порозмовляти в реалі - тоді й побачимо твої "члєни"
ти, отроче, навчися розмовляти "суразно", сурок ти наш.. дивися, щоб разом з своїм "члєном" ще й зубчики свої не повипльовував.. Ти по темі статті щось хочеш сказати? - тоді витягни xyя з писка й говори виразно, а заодно поясни термін "суразно" й "несуразно" українською мовою
Митяй : Инженеру
Вот это и пугает,что ради достижения цели вы готовы на союз со всеми и всякими.Вчера с Ющенко прокатила Януковича,сегодня Ющенко,А завтра,вообще страшно представить в союзе с кем и кого она будет кататьИ миллионы людей ,несмотря на провалы в экономике,слепо верят ей,И виноваты во всем или прежнее правительство,или Путин и Россия
Алекс : Семену Пастерсраку
Після того, як ти фашистсько-бендерівська недобита морда поясниш слово "реалі", чи може ти хотів сказати " в натурє"? З такою перешкодою в роті від тебе можна всього чекати.
Ірина : Україна - не монархія, а Президент - не король
Пані Оробець, мабуть забула про те, що Україна - республіка, і президент, хоча і має право на відпочинок, в критичних надзвичайних ситуаціях має бути поряд зі своїм народом і корона з голови не впаде, якщо "залізти на табуретку". Більшість українців в менш важливих ситауціях виходять з відпустки або відміняють її та повертаються до своєї роботи. Чим вони гірші за Ющенка?
АБАБАГаламага : балоганы давят по кнопкам клавы отрабатывают кусочек хлебушка с маслом
и последний "аргумент" в споре - это "сам дурак"!
Михайло : Проснулись ющерні блюдолизи
І виставили на передову "кращого" свого кадра - продажну сучку ОРОБЕЦЬ. Це чернороте бидло зразу ж почало плюватися г...ном. І ці пани думають, ЩО ТАКИМ чином вони захистять рейтинг хоружівського моралізатора. Не тратьте куме сили. Народ усе бачить . Хто кинувся йому на допомогу, а хто кинувся на пляж. І тут вже нічого не зміниш і не перебрешеш.
http://obkom.net.ua : ОробЕЦ считает, что Ющенко может ходить в задранных портках по воде, а вот на табуретке стоять – ни в коем случае!
Для тех, кто не понял тонких намеков этой юной представительницы неизвестно какого «эшелона депутатов», напомним, что перед тем, как отправиться нежиться под крымским солнышком, Виктор Ющенко немного погулял по затопленным улицам в сопровождении телевидения. А на табуретке стояла премьер Тимошенко, общаясь с людьми, пострадавшими от наводнения. В общем, г-же Оробец удался ее пропитанный оголтелым «холуйством» спич о «холуйстве».
Семен Пастернак : о, чую "слова" і вирази справжнього "мужа" - я вже й засумнівався чи той це олєк, що є симпатиком комунофашистів і заядлим україножером
й не помилився. та сама пика - що замість людського язика має в своєму писку з чорним піднебінням xyя ілліча? Слухай, олєку, а ти часом не педераст, як твій "великий" наставник, навчитель (http://www.gulag.ipvnews.org/article20080110.php)? От, ти не знаєш мови і, мабуть, користуєшся перекдадачем в інтернеті? Ти б сам собі пояснив в "реалі", і також "реальний час" (є таке поняття " слова іншомовного походження", до яких належать в тому числі "компутер", "інтернет" тощо - "Словник іншомовних слів" http://www.pcdigest.net/ures/book/sis.shtml). Ще можеш в "Книгосховищі укранського мовця" (http://www.madslinger.com/bookvault/index.html) скачати словники (тлумачні). Діставши адресу і доступ, зайди до книгосховища й пройди до теки ukrlang/Dics/Uk-Uk/. Там знайдеш словники іншомовних слів, зокрема Slovnyk_inshomovnykh_sliv_red_Yermolenko_2006.OCR.djvu Slovnyk_inshomovnykh_sliv_2000.djvu Для перегляду формату .djvu потрібен плагін. Якщо не маєш, можеш стягти, наприклад, звідси. (http://rapidshare.com/files/31581363/WinDjView-0.4.3.rar). Стягни собі, й користуйтся на здоров’я. У першому, до речі, є текстовий шар. Тож навіть набирати нічого не доведеться – копіюй і вставляй. Чи ви хочеш, щоб за тебе це хтось зробив? ======================================================== Термін " в реалі" походить від слова "Реалія" (лат., речовий, дійсний) - річ, що існує матеріально, будь-який предмет матеріальної цінності. ======================================================= Є ще "Реаліст" - 1. Послідовник реалізму. 2. Учень реального училища - загальноосвітнього навчального закладу в Росії 19-20 ст. 3. перен. Особа, яка правильно враховує у своїй діяльності умови реальної дійсності. ======================================================== "Реалізм" (лат., суттєвий, дійсний, від річ) - 1. Практичність у життєвих справах, політиці. 2. філос. Філософський напрям, що визнає буття, існування зовнішнього світу, незалежно від нашого уявлення про нього. 3. У містиці й літературі - правдиве відтворення дійсності. 4. Педагогічний напрям, що надає перевагу наукам природничим, математичним, технічним ======================================================== Заодно поясни мені зміст виразу чи терміну "в натурє" - тобі хохлу або ж кацапу він зрозумілий. Правда, ти так й не пояснив термін "несуразно". Я вже подав тобі його відповідник українською - "невиразно", але до твоїх всіх реплік більш годиться інше його, опосередковане, значення - "нісенітно" ========================================================= Й бачу деякий прогрес у тебе - ти почав не лише своє ім`я, а й прізвище - Алекс Семенпастерсраку (щось грецького є у твоєму носі) ========================================================= Мешканці міста Бендери, яких також підтопила ця повінь, будуть тобі, недоумку, дуже вдячні за префікса "фашиські".. ========================================================= Й, що дуже показово - як тісно гуртуються комунофашисти з потолоччу балоганЄЦа. Про ідейну тяглість останніх з ПеРдонами давно відомо - ще до "створення" цієї, з дозволу сказати, "партійки".
Алекс : Пастерсраку
Я б з тобою, недоумком, ще довго сперечався, особливо на тему " компутер", "парашут", "керманич", "міліціянт" і багато інших вигаданих вами бедерівцями ( не привязуйте до міста Бендери, це повязано з вашим фашистським лідером) слів. Але "лікувати" вас нема сенсу. Ставте й надалі памятники лідерам фашистського режиму, вигадуйте норві слова,а мені необхідно йти реєструватись, через декілька хвилин засідання. І "компутером" я бачу ви начились користуватись, можливо колись і український алфавіт вивчите, хоча бачу вам важко зробити це на такій стадії розвитку
swo : И эти люди запрещают мне ковыряться в носу?
Хто б уже говорив, але ж, в першу чергу, не ЄЦівці. Ще зовсім недавно вони розповсюдили в пресі інтервю Балоги, в якому він називав Тимошенко Гебельсом, звинувачував її у фашизмі і т. д. Таку маячню багато газет, які дуже люблять гроші ( а за розміщення пропонувалася чимала сума), публікувати відмовилися.
Нестор : СеменЕ!!!
Знаю я і про "кличний" відмінок, і про "курвиметр" (навіть без геодезистів)! Але знаю і те, що не такому ..., як ти, дозволено мене ображати! Я дуже шкодую, що не став психіатром, а лише - педіатром! СеменЕ! А як у кличному відмінку буде "Ю"? Я - українець!!! Зрозумів? А зараз прошу йти на процедури!
Sasha : ^
Леся-богиня гівна мух і менструацій
Семен Пастернак : реєструйся, недоумку, реєструйся - вважай, щоб не вийшло так, як у вірші поета «Наш быт. Прозаседавшимся»
до твого недоумкуватого запитання про "реал" одразу й новина є в приклад "Pосiйськi телеканали перекручують iнформацiю про Україну – Кисельов" (http://www.unian.net/ukr/news/news-264583.html), де є фраза: "...За словами журналіста, в деяких росiйських новинних програмах висвiтлюють подiї, якi не мають жодного стосунку до РЕАЛЬНОГО життя i проблем в Українi..." ======================================================= Стосовно ж української АБЕТКИ - то тобі, неуче, варто знати, що у твоєму виразі "А якже відсоткова надбавка до окладу за роботу з носіями ?" (http://www.unian.net/ukr/comments/264582) потрібно писати "А як же (окремо)...". Тому тобі варто "зареєструватися" хоча б до початкової школи або до ЦПШ. ======================================================== Одне ще запитання - а якою абеткою (алфавітом) я оце пишу репліки на твою "думку"? ( Ти таки направду "пишеш" нісенітнеці"). Вперше чую і таку бздуру, що "парашут", "керманич" вигадали "БЕДЕРІВЦІ" - як же має бути на твоє переконання, недоумку-неуче? Хіба не було агіток твоєї комунофашистської партії - "На практиці ж «ідеями чучхе» оголошувалося все, що походило від Великого Керманича товариша Кім Ір Сена... "
Прохожий : Народ, хорош поливать друг друга лайном. И там - пиар, и сям - пиар
И Ющ походил по колена в воде с видом Аристотеля не просто так, и Тимошенко постояла на табуретке и почеломкалась с пострадавшими тоже не просто так. Хотя, поверьте, им обоим глубоко начхать на этих несчастных. Но Ющ в силу "большого" ума даже не способен это скрыть, плюс он не понимает элементарных вещей: к примеру, как полагается вести себя президенту в критические моменты для страны. Оттого он и улетел в отпуск. Ну, не дал бог ума этому человеку, что тут поделаешь. И советников, которые могли б ему подсказать, что хорошо, а что плохо, всевышний, видимо, тоже ему пожалел. А вот мадам господь умом не обидел, потому она очень хорошо знает, что и когда ей нужно делать. Когда прилюдно перекреститься разок-другой, а когда и проигнорировать вселенского патриарха. Если потребуется, она и на табуретке постоит, и страдальчески глаза закатит, и посочувствует. Вот только когда западным областям надо было вовремя выделить деньги на противопаводковые мероприятия (глядишь, и не случилось бы трагедии), она денег почему-то не дала. Зато теперь дает в пострадавших районах театрализованные представления под рабочим названием "Любі мої, ну хто про вас попіклується, як не я".
Семен Пастернак : Несторе, серед моїх друзів лікарів є жарт, що лікар набирається хворіб у своїх пацієнтів
але це не жарт - лікар-психіатр мало чим відрізняється від своїх пацієнтів, як наглядач з пенітенціарного закладу з часом стає подібним до своєї "клієнтури" ( про це німецькі документалісти-кіношники відфільмували цікавий фільм десять років тому). ======================================================== Якщо ж ти знаєш українську, то чому не користуєшся нею в повному об`ємі, забуваючи про кличного відмінка. сумніваюся я дуже і в твоїх знаннях, як мови, так і в медицині . ========================================================= Ти нічим не відрізняєшся від курви Оробець - політичної шлюхи. Ич як ти образився за дзеркальну відповідь. А хто ж тобі, цапе неотесаний дав право мене ображати? Хто дав право тобі, "вихованому зомбі" , ображати мою маму? Ти, недоумку, не можеш відрізнити публічну особу від приватної. Чи я і моя мама є політиками, міністрами, депутатами, мерами, губернаторами, зірками в світі кіно чи музики? Й ти, хаме, першим звернувся до мене, ображаючи при цьому мою маму, якої ти не видів і не чув, яка не є "політиком", як доня Юрка Оробця - та за в реальному житті я б звалахав тебе, як кнура, але ж ти, курвий сине, ховаєшся за анонімність в інтернеті.. Якщо ж ти твердиш, що вивчили батьки тебе на лікаря, то дуже співчуваю твоїм пацієнтам - ходити на прийом до такого неотесаного хама. Який з тебе може бути лікар, а ще й психіатр, що має справу з тонкими матеріями, якщо ти не можеш тримати себе в руках й ведеш себе гірше найостаннішого бомжа під Вільямсбургським мостом. ======================================================== «Ю» у кличному відмінку аналогічно пишеться до «А», «Е», «І», «Є», «Я», «О», «У», «Ї» ======================================================== й дуже сумніваюся, що ти "українець" - ти хохол, в кращому випадку уґраїнець. ======================================================== коли проходитимеш "процедури" не забудь попросити медсестру, щоб тобі поставила горня Есмарха, а ще краще - сифонну клізму - мо вдасться почистити твій мозочок від лайна ========================================================= й, наостанок - перечитай собі вірша Воронька про кота-хвалька
Прохожий : 2 Семен Пастернак :якої ти не видів
Ты умник уже всех достал, если хочешь показать свои знания украинского, то иди учись в 1-й класс школы. Есть слово "не бачив", а не "видив" это больше к "привидам" точнее к привидениям. А на счет, того что ты кукарекал Алексу, то вещи надо называть теми именами, которые им дали их изобретатели: " парашЮт", компЮтер и т.д.
Семен Пастернак : Прохожий, погоджуюся вже вдруге з вами (вперше це було стосовно люстрації)
з усім стосовно Юща й Тимохи згоден. Лише прошу прояснити оце Ваше "..Вот только когда западным областям надо было вовремя выделить деньги на противопаводковые мероприятия (глядишь, и не случилось бы трагедии), она денег почему-то не дала...". Коли саме вона мала "дати" фінресурси (гроші) на протиповеневі заходи і як цими грошима можна було стримати стихію такої потужності, що за останні 100 років не спостерігалася у Прикарпатті?. Ті гідротехнічні споруди (дамби), що були збудовані після повені 1969 року, виявилися набагато нижчими (на 1-2 метри в середньому) від рівня води в часі повені у річках. В багатьох випадках спостерігалося перевищеня критичної відмітки на 2 і більше метрів. Ви уявляєте собі який об`єм будівельно-монтажних робіт потрібно було освоїти і чи це можливо фізично, а ще за короткий час? Це ж всі гірські річки і Дністер із Прутом потрібно б взяти в такий собі величезний колектор - посильне таке є лиш богам з олімпу
Прохожий : __ Еще одному Прохожему
Вижу, мой юный друг, вам сильно понравился мой ник. Обычно я не позволял себе в отличие от вас переходить на личности, даже если был с кем-то не согласен. Ну что ж, я не жадный, дарю, пользуйтесь. Мне не составит труда придумать себе другое имя.
Прохожий : Прохожему
А что уже и пройти нельзя. Ну, если прохожий -это ваша фамилия или имя, то извините. Тогда я : Лежащий
перехожий : Соромно за коментаторів
Кожен громадянин має право на повагу. Президент є президент і не достойно говорити про нього матюками. Треба приводити факти, аргументи, робити висновки і подавати пропозиції
Лежащий  : 2 Семен Пастернак :якої ти не видів
Ты умник уже всех достал, если хочешь показать свои знания украинского, то иди учись в 1-й класс школы. Есть слово "не бачив", а не "видив" это больше к "привидам" точнее к привидениям. А на счет, того что ты кукарекал Алексу, то вещи надо называть теми именами, которые им дали их изобретатели: " парашЮт", компЮтер и т.д.
Юрій : Цікаво
Цікаво, як юна панночка може щось вимагати від когось. Чи сильнішим та білішим від цього стане ЄЦ, чи хтось полюбить панночку за таку прринциповість? Я-то не проти, щоби всі були толерантні. І одіозний Балога в тому числі. І наш президент думав би перед тим, чк говорити. Приміть закон про образу державних символів, тоді можна буде говорити серйозно. А так скидається на вилизування чогось у когось.
Лежащий : Перехожому
Згоден з вами на 100 відсотків. Тим паче, що він не просто громадянин, а перша особа в державі.І тільки "найрозумніший із всіх мешканців планети- Семен Пестернак, має право обзивати нардепів курвами, ще якось президента. Можливо він вивчив як користуватись "компУтером", але не знає всі його можливості ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Краснодар, Июль 30 (Новый Регион, Алексей Усов) – Жителя Краснодара приговорили к 150 часам принудительных работ за разжигание межнациональной розни на Интернет-форуме «Кубань.ру». В июне 2007 года на форуме в Интернете житель Краснодара участвовал в обсуждении темы о драке дагестанцев в кубанском городе Тимашевск. По итогам расследования жителю Краснодара предъявили обвинение в совершении преступления, предусмотренного статьей 282 УК РФ (возбуждение ненависти либо вражды, а равно унижение человеческого достоинства), сообщает портал «Юга.ру». Прикубанский районный суд Краснодара суд счел доказанным, что краснодарец на работе в свободное время размещал сообщения, в которых содержатся высказывания уничижительного характера по отношению к лицам других национальностей
Прохожий : __ Семен Пастернак
Прежде чем ответить, хочу сказать, что предыдущий пост в ваш адрес написан не мной, а провокатором. Теперь по сути. Тимошенко на противопаводковые мероприятия выделила крохи и в 2005-м, и в 2008-м. В десятки раз меньше необходимой суммы. Плюс она почему-то положила в долгий ящик комплексную противопаводковую программу, подготовленную руководством западных областей в декабре 2007-го. Безусловно, масштабы работ грандиозные, и в одночасье эти объекты не построить. Но если б начало им с полноценным финансированием было положено уже в 2005-м, возможно, масштабы нынешней трагедии были б намного меньше. Да и своевременное оповещение населения о возможном наводнении тоже оказалось не на должном уровне. Ответственность власти перед людьми - на нуле.
Семен Пастернак : Ов, перепрошую - я й не знав, що у нас ще один "грамотій" завівся "перехожий"
щоб тебе не діставали - не читай. Це - перше ========================================================= Стосовно ж слова "видів", а не "вИдИв" (хоч є і видива, а звідси і дива), ти, "умніку" (розумнику) візьми "Великого тлумачного словника сучасної української мови онлайн" (http://www.slovnyk.net/), зайди там на сторінку "ВИДЕЛКО – ВИДНО" (http://www.slovnyk.net/?s1=2&s3=3600) й читай - від "Видиво" по "Видно", серед яких знайдеш і "Видіти". І свої кукарікання про "Парашут" й "Компутер" ти подавай "ізабрітацілям" (вони, мабуть, були кацапами чи хохлами?) ======================================================== Чи, може, це слова іншомовного походження? Наприклад - "ПАРАШУТ, -а, ч. 1. Пристрій у вигляді великого купола, що розкривається у повітрі для стрибка людини з літального апарата, для спуску з нього вантажу або взагалі для гальмування. Запасний парашут. Десантний парашут. ** Гальмівний парашут – парашут, за допомогою якого зменшують швидкість посадки реактивних літаків. Шахтний парашут – пристрій, що автоматично затримує і плавно зупиняє шахтну кліть при обриві або зменшенні натягу підйомного каната. 2. розм. Великий цебер, в якому краном подається бетон на верхні поверхи споруджуваних будівель." (http://www.slovnyk.net/?swrd=ПАРАШУТ) (дуже цікаві б новотвори ми б отримали з отим "Ю" замість "У" - ПАРАШУТИЗМ ПАРАШУТИК ПАРАШУТИСТ ПАРАШУТИСТКА ПАРАШУТНИЙ ПАРАШУТНО-ДЕСАНТНИЙ ПАРАШУТОДРОМ ПАРАШУТУВАННЯ ПАРАШУТУВАТИ ) ========================================================
Лежащий : Прохожему
Слишиш, ты у.е.б.о.к, если ты ходишь, то тебе все разрешено, а остальные, рядом идущие- провокаторы?
Юрій : Цікаво
Цікаво, як юна панночка може щось вимагати від когось. Чи сильнішим та білішим від цього стане ЄЦ, чи хтось полюбить панночку за таку прринциповість? Я-то не проти, щоби всі були толерантні. І одіозний Балога в тому числі. І наш президент думав би перед тим, як говорити. І Уколов, і Гелетей, і Жванія, і скажені ліві. Приміть закон про образу державних символів, тоді можна буде говорити серйозно. А так скидається на вилизування чогось у когось.
Лежащий : пастернаку
Изобретатель назвал его " парашЮт", до 1993 года и на украине он был " парашЮт". А потом почему-то "спустились с бугра" "щирі українці" и он стал " парашУт". Вот, дэбилы, точно, дауны.
milya : Никто не пишет, очевидно
просто не знает, что на табуретке стоять ЮВТ поехала, потому что жители Могилева перекрыли дорогу и потребовали приезда премъера? А потребовали потому, что никому кроме не верят??
tatatonia : Оробець
«Ми з нетерпінням чекаємо тієї миті, коли зможемо побачити, як депутати від БЮТ вболівають за постраждалими від стихійного лиха під час голосування за президентські законопроекти" ЭТО Я ТАК ПОНИМАЮ - ПОТОК ПИДСВИДОМОСТИ А ЛЯ ЕЦ - ОРОБЕЦ? КОРОЧЕ ГЛАВУ ДЕРЖАВИ ЕЦ ТРИМАЕ ЗА ЯЙЦЯ ДОБРЕ.
Читач : УВАГА!
90 % КОМЕНТАРІВ, ЯКИХ ВИ ТУТ ЧИТАЄТЕ НАПИСАНІ СПІВРОБІТНИКАМИ ШТАБІВ ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ! НІЧОРТА, ВИБАЧТЕ НА СЛОВІ, НЕРОБЛЯТЬ. ЗРАНКУ ОТРИМУЮТЬ ЗАВДАННЯ І СТУКАЮТЬ ПО КЛАВІШАМ. ВСІ Б ЦІ СТАРАННЯ ТА НА РОЗВИТОК КРАЇНИ, А НЕ НА МАРНОСЛІВ`Я В ІНТЕРНЕТІ, ТО МОЖЕ Й ТОЛК БИ БУВ!
Семен Пастернак : зрозуміло, пане Перехожий (той що справжній, бо з хамом, який краде чужі імена або ж ще й анонімом "строчить", не маю бажання ставати до розмов)
тим більше, що він ще й далекий від філології й сучасного правопису (хоча сучасний правопис є Харківським правописом, прийнятим у 1927 році і виданому в 1929 році. Правда, є внесені багато нових слів) ======================================================= До суті про повені й гідротехнічні споруди. Чи й про фінанси - для протиповеневих заходів, гадаю, потрібно розробити солідну програму, яка б пройшла експертизи й громадські слухання. Те, що ви згадуєте - є не проектом, а прожектом (адже ж ви згадуєте "проекта" про який вчора заїкнулася Львівська обласна рада) для поховання 89 млн. Грн. під воду (скоріше всього розтягнуть). Наперед зауважу, що я не є симпатиком Тимошенко. Я бачив повінь 1969 року - вона не йде нів`яке порівняння з теперішньою. и, просто, не готові до таких повеней - а вони будуть все більш грізнішими (такий прогноз нідерландських кліматологів). протиповенева Програма має бути комплексною - не тільки будівництво дамб й укріплення берегів, мостів, а відповідне лісовідновлювальне господарство, охоронна зона берегів річок тощо.. Свого часу уряд Бенеша розробив відповідну Програму й для Закарпаття, але не встигли її реалізувати зза початку 2 світової війни. В ній були оригінальні вирішення, якими буде гріх не скористатися і нам..програма масштабна - тому є не згоден як цифрами (коштів) в проекті уряду Тимошенко, так і в Президента пропозиціях - замало... Але, подумавши, дійшов до висновку - а може й права Тимошенко - що нашими можливостями і потужностями нам і такі малі кошти не освоїти за останніх півроку ( а ще ж треба взяти до уваги ведення БМР в переіод з листопада по квітень в умовах Карпат).
Алекс : Пастерсраку
Я бачу, що ви і до інших коментарів не прислухаєтесь. Ну що ж погано бути повністю дерев"яним. Я думав ви тільки до поясу. Ну бувайте. Тільки видно по часу вашої реакції ви довго в пошукових системах " компУтеру" ходите. Важкувато швидко находити відповіді? Для цього треба голову мати на плечах і не пусту.
Sfinks : Юлия Тимошенко, сделавшая в своей будущей президентской предвыборной кампании ставку на содействие Москвы
http://rpl.net.ua/2008/07/31/manevry_vokrug_nezavisimosti.html
Семен Пастернак : дoвбoйoбy алєксу пастерсраку, - мабуть, для тебе й голова на плечах виконує ту ж саму роль, що й перехідна частина твого тулуба нижче поперека.
невже для тебе так важко шукати, навіть тоді, коли в інструментарії бравзера є кнопка "ґуґла"(http://www.google.com/), куди "задаєш" пошук на "компутер computer" і... ми бачимо, що твої, недоумку, "фашисткіє бєндєравци" ще й кацапноті "нав`язали" КОМПУТЕРИ - http://www.google.com/search?hl=en&q=%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B5%D1%80+computer&btnG=Google+Search . Та що там кацапноті, вони й античних латинян, а згодом і творців компутерів, як і вербального означення цієї машинерії "заставили" вживати компУтери. Й міг би вже здогадатися, кретине, що мушу і поспати, щось по дому зробити, пса вигуляти, поїсти, й безпосередньо своєю роботою займатися, а не лише ляси точити з такими дебілами, як ти. І як, зареєстрували вже тебе в диспансері ( можливо тобі "дохтір" Нестор посприяє влаштуватися у тому ж самому, щоб разом на процедури ви ходили)
STOP : CТОП
УВАГА! 90 % КОМЕНТАРІВ, ЯКИХ ВИ ТУТ ЧИТАЄТЕ НАПИСАНІ СПІВРОБІТНИКАМИ ШТАБІВ ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ! НІЧОРТА, ВИБАЧТЕ НА СЛОВІ, НЕРОБЛЯТЬ. ЗРАНКУ ОТРИМУЮТЬ ЗАВДАННЯ І СТУКАЮТЬ ПО КЛАВІШАМ. ВСІ Б ЦІ СТАРАННЯ ТА НА РОЗВИТОК КРАЇНИ, А НЕ НА МАРНОСЛІВ`Я В ІНТЕРНЕТІ, ТО МОЖЕ Й ТОЛК БИ БУВ!
STOP : ШАНОВНІ ЧИТАЧІ!
ШАНОВНІ ДРУЗІ! НА ЦЬОМУ РЕСУРСІ ПРАЦЮЮТЬ ПЛАТНІ КОМЕНТАТОРИ. БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ ТА НЕПІДПАДІТЬ ПІД ВПЛИВ ТЕМНИКІВ.

Ваше iм'я: Ваш E-mail:

Тема:
Повiдомлення. Символів залишилось 500:

введіть цей захисний код
   ОСТАННІ НОВИНИ
11:12   Мороз пропонує Симоненку єдиний блок на дострокових виборах

Лідер СПУ написав листа

10:56   У Севастополі позбавилися 27 подвійних громадян

На черзі - ще 34

10:38   Ідею газотранспортного консорціуму проштовхує РосУкрЕнерго?

Дані джерела в Газпромі

10:29   На концерті у Харкові Queen поставили абсолютний рекорд

Виступ слухали близько 300 тис. людей

10:12   У Каліфорнії зіткнулися пасажирський та товарний потяги: 20 загиблих

Поранених - близько сотні

10:02   Богатирьова вважає, що дострокові вибори - єдиний вихід

 "Розлучення і скандал неминучі"

09:50   Російські війська вийшли з грузинського міста Поті

Згідно з угодою, укладеною Росією з Францією

09:40   Якщо ПР і БЮТ створять коаліцію, Ющенко не розпустить ВР - Оніщук

... принаймні з цих мотивів

09:20   В Одесі розбився син ректора Поплавського

Олександр - в реанімації

09:02   Богатирьова: мого виключення з ПР вимагала Тимошенко

"Янукович, не без задоволення, реалізував"

08:50   В Україну не пустили ще одного депутата Держдуми

Водолацький їхав на раду отаманів

08:40   Богатирьова: до Януковича не повернуся, навіть якщо він на коліна стане

Секретар РНБО активізує діалог

08:26   У Софії Київській відкрилася виставка бронзи з колекції Людовіка XIV

Уперше за межами Франції

07:39   Надходження від українського кінопрокату зросли на 28%

Лідирують мумія, грім і темний лицар

06:52   Україна і Росія можуть врятувати світ від голоду

Ключове слово "інвестиції"

06:18   Луганчанин виграв головний приз чемпіонату з гольфу в Москві

Роман Кобітєв набрав 47 очок

05:41   Яценюк: між Україною та Росією ніколи не буде військового конфлікту

Не треба порівнювати ситуацію з Грузією

05:09   Тимошенко підбила підсумок наради щодо закупівель зерна

Тепер справа за парламентом

03:35   У світі падають ціни на зернові

Аргументи профільного міністра

02:23   Хто очолить «Ядерне паливо України»?

Кабмін розгляне кандидатуру

01:21   Вперше за 17 років відкрили новий студентський гуртожиток в Луганську

У планах - ще один

00:58   Мер Києва обговорив з послом Кореї перспективи співпраці

Нині посольство розташоване в поліклініці

00:22   Рада Безпеки Росії провела засідання в Арктиці

... як у "стратегічній ресурсній базі"

00:03   Щоб захистити Балтію від Росії, НАТО не потрібний "спеціальний план"

Генсек НАТО перебуває в Латвії

23:09   Оніщук: повноваження Президента слід залишити такими як 2004 р.

... скільки б депутатів за це не голосували

22:47   Тимошенко: газові сховища мають бути наповнені саме українським газом

Прем`єр коментує переговори з Deutsche Bank

22:23   Ющенко: контрактної армії не буде ні через рік, ні через чотири

Ключові слова "фінансування" і "Тимошенко"

22:02   Українські фільми претендують на всі головні призи кінофестивалю в Анапі

У програмі роботи Балаяна та Янчука

21:43   У Софії почалася конференція Військового комітету НАТО

Присутні країни - кандидати

21:16   Що має усвідомити Росія, щоб дружити з Україною

Заява МЗС України

20:50   Гран-прі Форуму видавців у Львові отримав «Гамлет»

А Луценко закупить книжок для Луганщини

20:24   Ющенко провів зустріч з директором Лувра

Анрі Луаретт оглянув Мистецький арсенал

20:02   ООН: 192 тисячі людей стали біженцями у Грузії

За даними Управління Верховного комісара

19:44   Тимошенко: Ющенку слід звернутися до Конституційного суду

... а не руйнувати демкоаліцію

19:24   Суд визнав заборону на спам порушенням свободи слова

Парадокси правового суспільства

усі новини »»»

    АНОНСИ ПОДІЙ
20:00   Зірки фрістайлу-мотокросу проведуть показові виступи
10:00   18.09.2008 Американські юристи проведуть семінари для українських журналістів
усі події »»»   
прес-анонс »»»   теле-анонс »»»   радіо-анонс »»»

   АРХІВ
Вересень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
«««  •  »»» 

Саркозі залишив Україну чекати на порозі ЄС

Експорт в RSS/JS |  ФОРУМ |  КОНТАКТИ |  УНІАН-монітор  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ
weblog.com.ua