This version of the page http://artvertep.dp.ua/authors/192 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-13. The original page over time could change.
Юрко Покальчук - Автори - АртВертеп

Вы хотите выйти из системы авторизации Face2Control:

Увійти · Зареєструватися
ВСІ стус римарук федюк матіос жадан шо
 

Учасники

andrij priadka
 

MP3

Юрко Покальчук Слово (разом із ВВМ) 6,98 Mb
Юрко Покальчук Розчиняються двері (сл. Поль Елюар) 2,21 Mb

Юрко Покальчук

Юрій Покальчук народився 24 січня 1941 року в Кременці. Син діалектолога, краєзнавця Володимира Покальчука. Дитинство і юність провів у Луцьку, де закінчив школу й Луцький педінститут. Потім навчався в Ленінградському університеті. 

 
 
Потік Афіші MP3 Товари Статті Інформація

Слово (разом із ВВМ)  (6,98 Mb)

Додав Art-Vertep у середу о 19:15

 

Розчиняються двері (сл. Поль Елюар)  (2,21 Mb)

Додав Art-Vertep у середу о 19:08

 

Пішов з життя Юрій Покальчук

В ніч на 10 вересня пішов з життя відомий український письменник, людина з великим серцем - Юрій Покальчук. Колектив МА "Арт-Вертеп" висловлює щире співчуття рідним та близьким письменника і розділяє скорботу разом з ними. Вічна пам'ять.

Додав Art-Vertep у середу о 11:05

 

«Я поза конкуренцією». Одне з останніх інтерв'ю Юрка Покальчука

Юрко Покальчук нещодавно отримав чергове визнання у вигляді премії за свою книжку "Камасутра". Славу автора еротичних творів, як він сам каже, якщо вже заробив, то треба носити і тішитись.

Додав Art-Vertep у середу о 11:04

 

Питання з мішка до Юрка Покальчука

Українські письменники не зануди. З ними цікаво поговорити не лише про серйозні речі. Іноді реакція на провокативні та «дурні» запитання може розповісти більше про характер людини, аніж добре продумані відповіді на запитання.

Додав Art-Vertep 03 вересня 2008

 

Лаврове листя

З 21 по 25 травня в Києві проходив Третій міжнародний фестиваль поезії «Київські Лаври». Як і вся сучасна поезія він вийшов доволі неоднозначним. Але які ж критерії «успішності» фестивалів взагалі?

Додав Art-Vertep 31 травня 2008

 

Пригоди дніпропетровців на Гогольfestі

У Києві завершився фестиваль Гогольfest – «Сорочинський ярмарок» сучасного мистецтва України. «КП-Дніро» вирушила до Києва: на інших подивитися і з'ясувати, чи знайшлися в Дніпропетровську творці, готові гідно себе показати? Гоголь – це наше все!

Додав Art-Vertep 27 травня 2008

 

Київ у книжній збройній облозі

Нещодавно Форум видавців почав експансію на схід. Саме так організатори називають спробу провести Форум у Києві. Справді, той хоч і є столицею адміністративною, до рівня столиці літературних подій не дотягує - тут ковдру перетягує Львів.

Додав Art-Vertep 26 травня 2008

 

«Автопробігом – по безкнижжю та нехлюйству!»

Не дочекавшись від офіційної України привітання, київські письменники вирішили відзначити свято книжки по-своєму. Вони провели символічний автопробіг під гаслом «Автопробігом – по безкнижжю та нехлюйству». Очолити колону доручили «Антилопі Гну»...

Додав Art-Vertep 24 квітня 2008

 
Ctrl 1 2 Ctrl