This version of the page http://www.president.gov.ua/documents/8233.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-11. The original page over time could change.
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 723/2008 - Офiцiйне представництво Президента України

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 723/2008

Про розширення території Українського степового природного заповідника

З метою збереження та відтворення типових і унікальних степових екосистем Українського Лівобережжя, що мають важливе наукове, природоохоронне та естетичне значення, та відповідно до статті 53 Закону України «Про природно-заповідний фонд України» постановляю:

1. Розширити територію Українського степового природного заповідника, збільшивши площу його земель на 579,6 гектара за рахунок земель державної власності (запас), які знаходяться на території Мічурінської сільської ради (181,8 гектара) та Староласпинської сільської ради (397,8 гектара) Тельманівського району Донецької області і які в установленому порядку вилучаються та надаються зазначеному заповіднику в постійне користування.

2. Кабінету Міністрів України забезпечити:

підготовку у шестимісячний строк матеріалів та вирішення відповідно до законодавства питання щодо вилучення 579,6 гектара земель і надання їх у постійне користування Українському степовому природному заповіднику;

внесення у двомісячний строк у встановленому порядку змін до Положення про Український степовий природний заповідник у зв'язку з розширенням його території;

розроблення у 2008 - 2009 роках і затвердження в установленому порядку Проекту організації території Українського степового природного заповідника та охорони його природних комплексів.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

19 серпня 2008 року


Офіційні документи

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 813/2008
Про відзначення державними нагородами України працівників нафтогазового комплексу

Графік Президента

30.09.2008
Державний візит в Україну Короля Швеції Карла XVI Густафа 

Послання до парламенту

Послання Президента України до Верховної Ради України

2006

2008

Національні пріоритети

Євро 2012

Соціальні ініціативи

Антикорупційні ініціативи

Програма «Доступне житло»

«Зігрій любов'ю дитину»

Пам'яті жертв Голодомору

Фотоальбом


Президент вручив державні нагороди олімпійцям

Віртуальна екскурсія