This version of the page http://freehost.com.ua/domain/pr/lviv/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-11. The original page over time could change.
Регистрация доменов LVIV.UA

Русский

Українська
Вход для клиентов Панель управления пользователя
О компании Хостинг Домены Реселлерам FAQ Сервисы Заказ Партнерская программа Сервера Контакты
region.ua/org.ua - 5 у.е.
com.ua/net.ua - 9 y.e.
.com .com.ua .info
другие доменные зоны .net .kiev.ua .biz

Домены

  • Регистрация доменов
  • Реселлерам
  • Проверить домены
  • Перенос домена
  • Рекомендации по выбору домена
  • Правила домена UA
  • Правила домена COM.UA
  • Доменный сертификат
  • Панель управления

Акции

28.07.2008Имя для офисного любимца!

В офисе хостинг-провайдера FREEhost.com.ua появился фирменный любимец – котенок. Подводим итоги конкруса!

Подробнее

Регистрация доменов LVIV.UA

Загальні принципи та положення

Ці Правила домену LVIV.UA розроблені відповідно до п.1.13 Правил домену .UA, які вступили в дію 15 вересня 2001 року.


Домен LVIV.UA є публічним доменом другого рівня - складовою частиною домену .UA.


Метою цих Правил є визначення такої системи взаємовідносин та процедур стосовно делегування доменних імен в домені LVIV.UA, яка:


задовольняє потреби суспільства та підприємництва;


відповідає чинному законодавству України;


сприяє розвитку в Україні системи доменних імен та Інтернет в цілому;


відповідає інтересам світової Інтернет-спільноти.


Термін "Інтернет-спільнота України" ("українська Інтернет-спільнота") в межах цих Правил означає спільноту всіх громадян та/або резидентів України, фізичних та юридичних осіб, органів державної влади та управління України, органів місцевого самоврядування, які використовують мережу Інтернет та інтернет-технології, незалежно від мети та способів такого використання.


Термін “особа” в межах цих Правил охоплює як фізичних, так і юридичних осіб. Фізичні та юридичні особи щодо системи доменних імен мають рівні права.


Термін “делегування” в межах цих Правил використовується згідно визначень п.4.2.2 чинного стандарту Інтернет STD0013 (RFC#1034, див.п.9.2), та ICP-1 (див.п.9.6).


Інтереси всіх членів української Інтернет-спільноти щодо системи доменних імен є рівними настільки, наскільки це не зачіпає інших законних інтересів членів української Інтернет-спільноти та/або будь-яких третіх осіб.


Доменне ім’я не є об'єктом права власності. Терміни та умови делегування доменних імен визначаються на договірній основі.


Домен LVIV.UA делегований його діючому адміністратору в інтересах всієї української Інтернет-спільноти. Тому домен LVIV.UA є громадським ресурсом, тобто публічним доменом.

Правила делегування доменних імен

Всі домени третього рівня, що делеговані в домені LVIV.UA є Приватні, тобто такі, що адмініструються певною особою у своїх власних інтересах.


Доменне ім'я www в публічному домені LVIV.UA зарезервоване за адміністратором цього публічного домену та вказує на веб-сайт, де опубліковані правила домену LVIV.UA та перелік реєстраторів, які реєструють доменні імена в цьому домені.


В процесі делегування доменного імені в домені LVIV.UA беруть участь:


Реєстрант - особа, що бажає користуватися та розпоряджатися певним доменним іменем в домені LVIV.UA;


Реєстратор - зареєстрований в Україні суб'єкт підприємницької діяльності, який надає реєстранту послуги, необхідні для технічного забезпечення делегування і функціонування доменного імені.


Адміністратор - адміністратор домену LVIV.UA, в якому відбувається делегування. Особа, що виконує функції адміністратора домену LVIV.UA, має бути суб`єктом підприємницької діяльності, зареєстрованим в Україні.


Адміністратору домену LVIV.UA забороняється виступати водночас реєстратором імен в цьому ж домені.


Відносини між реєстрантом та реєстратором з приводу делегування реєстранту доменного імені виникають як частина надаваного реєстратором комплексу послуг та будуються виключно на договірній основі. Рекомендовані істотні умови договору між реєстрантом та реєстратором в тій його частині, яка стосується делегування доменного імені, встановлюються розділом 6 цих Правил.


Відносини між реєстратором та адміністратором домену LVIV.UA з приводу надання реєстратором послуг з делегування доменних імен третім особам будуються виключно на договірних засадах.


З метою забезпечення рівності інтересів, конкурентності, прозорості та громадського контролю, рекомендовані істотні умови письмового договору між реєстратором та адміністратором домену LVIV.UA встановлюються розділом 7 цих Правил.


Реєстрант приватного доменного імені та адміністратор домену LVIV.UA, в якому відбувається делегування такого доменного імені, у прямі відносини з приводу делегування не вступають.


Делегування реєстранту доменного імені в домені LVIV.UA відбувається за такою процедурою:


Реєстрант на власний розсуд обирає реєстратора з числа осіб, які уклали відповідні письмові договори з адміністратором домену LVIV.UA.


Реєстратор та реєстрант укладають договір з урахуванням вимог цих Правил. Рекомендованою практикою є укладення окремого договору для кожного доменного імені.


Реєстратор створює в реєстраційній базі даних домену LVIV.UA запис про особу, який містить інформацію про реєстранта згідно вимог п.4.15 цих Правил, або перевіряє наявність та відповідність вимогам цих Правил існуючого такого запису.


Реєстратор виконує роботи з метою забезпечення технічної працездатності доменного імені, якщо це необхідно.


Реєстратор складає заявку на делегування доменного імені для реєстранта та надсилає її до вхідної черги заявок адміністратора домену LVIV.UA. Заявка складається в формі запису про доменне ім'я згідно вимог п.4.19 цих Правил.


Заявка вважається прийнятою до вхідної черги з моменту, коли програмне забезпечення реєстраційної бази домену LVIV.UA (див. розділ 4 цих Правил) надає реєстратору підтвердження такого прийняття.


Адміністратор у встановлений цими Правилами термін перевіряє виконання реєстратором технічних вимог щодо забезпечення працездатності доменного імені та приймає згідно правил відповідного публічного домену одне з таких рішень:


про делегування доменного імені, або


про відмову в делегуванні, або


про відкладення обробки заявки.


Про хід та результат обробки заявки адміністратор сповіщає електронним листом, надісланим за адресою заявника.


Надходження заявки на делегування доменного імені в домені LVIV.UA означає, що реєстрант сам, з власної волі та розсуду, ідентифікує себе членом тієї спільноти, в інтересах якої адмініструється домен LVIV.UA. Адміністратор домену LVIV.UA за власним розсудом може вимагати від Реєстратора документальне підвердження про приналежність Реєстранта до цієї спільноти.


Заявки на делегування доменних імен в домені LVIV.UA обробляються в порядку їх надходження до вхідної черги реєстраційної бази домену LVIV.UA. Період одночасності для заявок на делегування доменних імен в домені LVIV.UA не встановлюється.


Термін обробки заявки на делегування доменного імені в домені LVIV.UA, разом з перевіркою технічної працездатності відповідного доменного імені, становить не більше 5 (п`яти) робочих днів.


В делегуванні доменного імені згідно заявки може бути відмовлено у випадках, якщо:


Синтаксис заявки або її зміст не відповідають вимогам п.4.19 цих Правил.


Доменне ім'я вже делеговано іншому реєстранту.


Доменне ім'я містить слова або вирази, які порушують чинне законодавство України, чи не відповідають вимогам суспільної моралі.


Доменне ім'я є синтаксично некоректним згідно чинних стандартів Інтернет.


Заявка надійшла від особи, яка не є реєстратором.


Реєстратор не може надати документальних підтверджень певних фактів стосовно реєстранта, коли правила домену LVIV.UA цього вимагають.


Технічна працездатність доменного імені не забезпечена, про що свідчить результат перевірки її адміністратором. Перевірка технічної працездатності доменного імені здійснюється згідно вимог розділу 5 цих Правил.


Відмова адміністратора в делегуванні доменного імені може бути оскаржена в порядку, передбаченому розділом 8 цих Правил.


Обробку заявки може бути відкладено у випадках, якщо:


з приводу цієї заявки виник доменний спір.


заявка на делегування ідентичного доменного імені, яка надійшла раніше, знаходиться в стані перевірки відповідності її правилам домену LVIV.UA або перевірки технічної працездатності (див.розділ 5 цих Правил) і таку перевірку ще не завершено.


Делегування доменного імені в домені LVIV.UA може бути відмінене, а вказане доменне ім'я скасоване, виключно у таких випадках:


за власним бажанням реєстранта, висловленим у письмовій формі та надісланим реєстратору та (або) адміністратору домену LVIV.UA;


у разі розірвання відповідного договору реєстранта з реєстратором або закінчення терміну дії такого договору, якщо такий договір передбачає відміну делегування;


у разі неодноразових та повторюваних технічних помилок, які роблять неможливим використання доменного імені та/або перешкоджають нормальному функціонуванню системи доменних імен в цілому;


за рішенням компетентного суду (див.розділ 8 цих Правил).


У випадках, передбачених пп.2.16.2, 2.16.3 цих Правил, делегування доменного імені в домені LVIV.UA може бути відмінене лише після призупинення делегування на термін не менший ніж 15 (п’ятнадцять) календарних днів, протягом якого реєстратору та реєстранту надається можливість поновити договір, виправити технічні помилки та ін.


Делегування публічного домену, який використовується, не може бути повністю відмінене.


Адміністратор домену LVIV.UA може переделегувати доменне ім’я іншому реєстранту виключно у таких випадках:
за власним бажанням реєстранта, висловленим у письмовій формі та надісланим адміністратору домену LVIV.UA;


за рішенням компетентного суду (див.розділ 8 цих Правил).


Переделегування доменного імені у домені LVIV.UA відбувається шляхом призупинення делегування цього імені до моменту укладення новим реєстрантом відповідного договору з приводу цього доменного імені з реєстратором, який має письмовий договір з адміністратором домену LVIV.UA.

Стоимость домена LVIV.UA: 7 у.е./37.80 грн.

Заказать сейчас>>>

<<<Вернуться к списку доменов

Почему выбирают нас?

  • мы официальные регистраторы
  • регистрация домена на клиента
  • удобная панель управления
  • круглосуточная служба поддержки
  • при покупке хостинга домен бесплатно
  • опыт работы более 5 лет

Новости

02.09.2008Украинский хостинг - автоматическое продление услуг

Стремясь упростить жизнь клиентов FREEhost.com.ua, мы разработали система автоматического продления хостинга и доменных имен

Подробнее

Регистрация доменов для реселлеров

Мы предлагаем 3 тарифных плана по регистрации доменов. Скидки от 10% до 50%.

Виртуальный хостинг

Надежный виртуальный UNIX хостинг, домен бесплатно во всех пакетех!

поддержка

support@freehost.com.ua

Главная|О компании|Хостинг|Домены|Реселлерам|Заказ|Контакты|FAQ|Сервисы|Сервера
Партнерская программа|Зона управления|Карта сайта

© 2001-2008 FREEhost.com.ua - украинский хостинг. Все права защищены. Нарисовано в Art Depo