This version of the page http://pravex.ua/ukr/cards/security (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-07. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Безпека < Платіжні картки

новини

05.09.2008

Загальні збори акціонерів ПРАВЕКС-БАНКУ: статутний капітал банку збільшений на 500 млн. грн., обрано нового Голову Спостережної Ради

новини

04.09.2008

Обсяг автокредитів, що видаються ПРАВЕКС-БАНКОМ, збільшився в 2 рази

Платіжні картки

Як Ви плануєте розпорядитися тимчасово вільними коштами?

Безпека

Після одержання картки

  • Відкрийте конверт із PIN-кодом, запам'ятайте PIN-код і ліквідуйте вміст конверта або збережіть в безпечному місці, доступному тільки Вам. Не пишіть PIN-код на самій картці і не зберігайте його разом з карткою.
  • Запишіть номер своєї картки та телефон, за яким необхідно дзвонити у випадку втрати (крадіжки) картки або у випадку виникнення яких-небудь запитань. Зберігайте ці записи окремо від картки в безпечному місці.

Загальні правила

  • Ніколи й нікому не повідомляйте PIN-код. PIN-код повинні знати тільки Ви. Ніхто не має права вимагати його у Вас: ні працівники банку, ні обслуговуючий персонал банкомата, ні касир магазину, ні слідчий. Винятком є введення PIN-коду безпосередньо в платіжному терміналі магазина (як правило по чіповим карткам та карткам Cirrus/Maestro), при цьому Вам необхідно самостійно вводити свій PIN-код.
  • Ніколи не передавайте картку в користування іншій особі. Якщо Вам необхідно терміново передати картку в користування іншій особі, оформіть доручення на користування карткою (не повідомляйте PIN-код). Для довгострокового користування Вашим картковим рахунком оформіть додаткову картку. Інформацію про додаткову картку дивіться тут.
  • Не залишайте карту без догляду. Особливо в торговельних точках, на столиках у ресторанах, в магазинах і т.д.
  • При втраті або крадіжці картки негайно повідомте про те, що трапилося, за телефонами: (044) 201-1617 або 8-800-500-4-500. Докладніше дивіться тут (посилання «Блокування картки»).
  • При знятті коштів у банкоматах стежте, щоб ніхто не спостерігав за тим, як Ви вводите PIN-код.
надрукувати сторінку »