This version of the page http://www.siemens-pt.com.ua/?item_id=666 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-06. The original page over time could change.
Siemens побутова технiка Україна

Siemens
побутова технiка

Водонагрівачі
Мала побутова техніка
Плити
Пральні та сушильні машини
Холодильники
Посудомийні машини
Мікрохвильові печі
Витяжки
Варильні поверхні
Вбудовувані плити та духові шафи
Dressman - TJ 10500
Прилади s-line®
Кава-машина surpresso
Винотека
Додаткове приладдя
Схеми вбудовування
Інфо

| Продукти | Де купити | Акцii | Сервiс | Архiв | Прес-центр | Корисна iнформацiя | Каталоги продукцiї | Контакти | Пишiть нам | Карта сайту
Головна сторiнка

Інфо


Робот-праска для сорочок dressman

Перетворює прасування на подію. Остання інновація від Siemens полегшує Вам життя. Робот dressman – автоматичний пристрій для прасування сорочок, який повністю перевернув стереотипи щодо прасування. З dressman Ви економите час та сили і при цьому досягаєте найкращих результатів. Геніальне рішення для тих, кому часто доводиться прасувати сорочки та блузи. Він простий у використанні, дає кращий результат, ніж хімчистка, та заощаджує Ваш безцінний час. Для інших завдань Siemens пропонує багатий асортимент прасок та парових установок, які гарантуют Вам бездоганний результат без складок – швидко, легко та майстерно.

Основний принцип: все геніальне – просто.

Установка dressman настільки проста у використанні, як і геніальна: Ви з легкістю натягуєте на міцний манекен-праску з високоякісного шовку випрану, ще вологу сорочку, вмикаєте – і все. Тепле повітря з dressman продувається через тканину повністю автоматично. Bолокна тканин вкладаються в одному напрямку, і сорочка розпрямляється. Цей процес є дуже дбайливим, тому що dressman оперує низькими температурами, так що Ви без страху можете торкатися до манекену під час його роботи.

Зручно та швидко: користування.

Для того, щоб натягнути та зняти сорочку, Вам знадобиться приблизно лише 90 секунд. Отриманий результат перевершить Ваші сподівання: надиво випрасувані сорочки та блузи – і навіть на таких проблемних ділянках як рукава, комірці або манжети. Окрім того ставлення до тканини є надзвичайно дбайливим, а такі явища, як сліди від підошви праски - взагалі відсутні, що особливо актуально на чорних тканинах. У використанні, як і при чищенні, установка dressman є дуже простою, а ще вона є безпечною для навколишнього середовища, так як тут не використовуються шкідливі хімічні речовини. І вона заощаджує Ваш дорогоцінний час.

Універсальний та функціональний: можливості застосування.

Для використання на установці dressman придатні всі чоловічі сорочки, як з довгим, так і з коротким рукавом розміром від 35 до 50 (відпв. від XS до 4XL), також жіночі блузони розміром від 36/38 до 50/52 (відпв. від S до XXL). Також піджаки та жакети, які Ви не носили деякийй час, Ви можете продути холодним повітрям та знову освіжити їх вигляд. Якщо Ви, наприклад, потрапили в негоду, то можна підсушити їх теплим повітрям, що надасть їм початкової форми. При цьому Ви заощаджуєте на одному або декількох походах в хімчистку.

Зафіксувати – і готово: натяжний пристрій для комірців.

Мінімум рухів для відмінно випрасуваних комірців: просто прикласти вздовж натяжного пристрою та зафіксувати утримувачами праворуч та ліворуч. Тепер нічого не сповзе та не заломиться. Комір набуде відмінної форми.

Вся справа в захваті: утримувач манжетів.

Навіть такі проблемні місця, як манжети не створюють перешкод для dressman: рухливий утримувач для манжетів фіксує не лише звичайні короткі манжети з кнопками, але й анжети з отворами для запонок.

Зникає без зайвого шуму: складений каркас-манекен.

Після закінчення роботи каркас-манекен може бути з легкістю складений. Таким чином прилад дозволяє економити місце, а завдяки своїм роликам його легко пересувати. А якщо знадобиться, то чохол з манекену можна без проблем зняти та випрати в пральній машині при температурі 40°.

Друк

c ТОВ "БСХ Побутова Технiка"
Київ-01033 вул.Саксаганського, 36 Д