This version of the page http://7chudes.in.ua/info/211.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-30. The original page over time could change.
7 Чудес України
  
новини    змі про нас    фото    маршрути    7 чудес світу
Пошук:

   Сім природних чудес України
 

Асканія-Нова (біосферний заповідник, Херсонщина)

 
Дністровський каньйон (Вінницька, Івано-Франківська, Тернопільська, Хмельницька обл., Чернівецька обл.)
 
Гранітно-степове Побужжя (регіонально-ландшафтний парк, Миколаївщина)
 
Мармурова печера (АР Крим)
 
Подільські Товтри (національний природний парк, Хмельниччина)
 
Світязь (озеро, Волинь)
 
Синевир (озеро, Закарпаття)
   Спецномінації
 
Балаклавська бухта з мисами Айя та Фіолент (Крим)
 
Олешківські піски (Херсонщина)
 
Оптимістична печера (Тернопільщина)
31-10-2007 | 14-26

Микола Томенко: До Дня незалежності Україна обере свої сім природних чудес


Про це повідомив ініціатор акції Микола Томенко на спеціальній прес-конференції, де була презентована концепція загальнонаціональної акції «7 природних чудес України»...

Микола Томенко поінформував, що даний проект є другим етапом акції «7 чудес України», де було обрано сім кращих історико-культурних та архітектурних об’єктів країни.
 
Метою проведення акції "7 природних чудес України" є пропагування унікального природного світу України та привернення уваги до об’єктів, що мають перспективу стати цікавими не лише для українського, а й для закордонного туристичного товариства.
 
Об’єктами для участі у конкурсі стануть геологічні об’єкти: гори, печери, вулканічні масиви, а також озера, річки, природні (лісові) масиви тощо.
 
Згідно з концепцією, ця акція пройде у декілька етапів: 7.02.2008р. – буде оголошено 100 номінантів, до 7.07.2008р. експертами буде визначено та представлено 21 об’єкт, що претендуватиме на перемогу, а 21 серпня, до Дня незалежності, після проведення Інтернет-голосування та експертної оцінки, буде проголошено сім чудес, що стали переможцями акції.
 
Серед організаторів акції "7 природних чудес України" - Державна служба туризму і курортів України, Комітет Верховної Ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму, Національна радіокомпанія України, канал "ICTV", журнал «Мандри» та багато інших засобів масової інформації. Науковий та експертний супровід заходу здійснюватиме Інститут геологічних наук НАН України та фахівці географічних та геологічних факультетів провідних вузів країни.         


© 7 ЧУДЕС УКРАЇНИ. E-mail: info@7chudes.in.ua