This version of the page http://life.pravda.com.ua/surprising/486de585aab85/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-29. The original page over time could change.
Сьогодні – останній день зовнішнього тестування | Українська правда _Життя

 

// Фото lomon.ru
// Зовнішнє оцінювання

Сьогодні – останній день зовнішнього тестування

В п'ятницю завершується кампанія зовнішнього оцінювання 2008 року. На закінчення додаткової сесії сьогодні відбудуться тестування з хімії та основ правознавства.

Для цього вже створено 65 пунктів тестування, повідомляє Інформаційний центр незалежного оцінювання. До участі у тестуванні з хімії, яке відбувається у першій половині дня, зареєструвалося 393 учасники. Вчетверо більше людей - 1173 - виявили бажання складати основи правознавства.

Сьогодні ж до пунктів реєстрації відправляються сертифікати учасників додаткової сесії з трьох перших предметів - української мови та літератури, математики та історії України. Сертифікати з решти предметів будуть відправлені 10 липня.

ДИВИСЬ ТАКОЖ
02.07.2008

Вузи "вибивають" з абітурієнтів гроші

 
26.06.2008

Вузам замало результатів тестування

30.05.2008

Игорь Ликарчук: "В сфере независимого тестирования вращаются слишком большие деньги"

Нагадаємо, зовнішнє тестування у 2008 році охоплювало одинадцять предметів: українську мову та літературу, математику, історію України, всесвітню історію, хімію, географію, фізику, біологію, основи економіки, основи правознавства та зарубіжну літературу.

Випускники мали змогу писати тести українською, російською, угорською, румунською, кримськотатарською та молдовською мовами.

Вперше в історії України учасниками зовнішнього оцінювання стали всі випускники шкіл поточного та попереднього років, які мали бажання продовжувати навчання у вищих навчальних закладах.

Основна сесія ЗНО тривала з 22 квітня до 4 червня. За її результатами було написано, оброблено та перевірено  997 897 тестів. 

Середня явка на пункти тестування склала 76 %. Для учасників, які з поважних причин не зареєструвалися або не з'явилися на основну сесію, з 26 червня до 4 липня проходила додаткова сесія зовнішнього тестування. До участі в ній зареєструвалися 6 361 випускник.

Віктор Ющенко під час зустрічі з учасниками незалежного тестування, які показали найвищий рівень знань, назвав впровадження в нашій країні зовнішнього оцінювання найуспішнішою вітчизняною реформою за часів незалежності.
 
Додати коментар
Подождите, загрузка
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ЦІКАВЕ
Махнофест проти попси
 

Йшли бої в пилюці Гуляйполя…5

Коні запряжені в тачанки з кулеметами неслися вулицями Гуляйполя. Отаман Пекельний-Полежака погрозливо стріляючи у повітря вів анархічне військо у бій за культуру. Розмахуючи чорними прапорами гурт анархістів-культуристів розтягнувся на половину центральної вулиці райцентру Запоріжської губернії.
Грім у тропіках
 

Цінності родини Стіллерів3

Висміювання голлівудських стереотипів зі стрічок про В'єтнамську війну є лише одним шаром вигадливого творіння Бена Стіллера
Новая реальность
 

Александр Роднянский: "Будущее медиа связано только с брендингом"42

Почему я предпочел сконцентрироваться на творческой работе? Не только в силу своей личностной потребности. Но и потому что классические бизнес-схемы сегодня утрачивают эффективность.
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
1,4 миллиарда человек в мире живут на доллар в день
"Маппет-шоу" получит продолжение

Читачі "куштуватимуть" книжки братів Капранових через інтернет

 
Компас туристу заменят … коровы

Многотысячное побоище в Испании: в жертвах - только помидоры. Фото

 
Священник объявил поле конопли на своем заднем дворе "даром Божьим"
У Луцьку масово зникають стічні каналізаційні решітки
Поляки вимагають, щоб німецькі нудисти зникли з їхніх пляжів

7 природних чудес України. Фото

 
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду_Життя.