This version of the page http://unian.net/ukr/news/news-248429.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-23. The original page over time could change.
Під час страсної прес-конференції Президент побачив ріжки : Новини УНIАН
СУБОТА, 23 серпня 2008

інформаційне агентство
рус | eng  
  НОВИНИ  |  ФОТО  |  РАДІО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |   ПЕРЕДПЛАТНИКАМ  |  
    
  Спецпроекти:  Культура   Здоров`я   Права людини   Харків   Крим   Одеса   Фондовий ринок   Новини ЄС   Транспорт   Енергетика   Страхування   Євро-2012  
   ОПИТУВАННЯ
[25.04.2008 12:57]  Маша Міщенко

Під час страсної прес-конференції Президент побачив ріжки


Віктор Ющенко дав, так би мовити, “симетричну відповідь” тезам Тимошенко, висловленим у Страсбурзі... Першу частину доповіді Президент витратив на пояснення, що таке інфляція. Просто Стефаник... Коротко, сильно і страшно...

Думка

Віктор Ющенко дав прес-конференцію. Дав, так би мовити, “симетричну відповідь” тезам Тимошенко, висловленим у Страсбурзі. Послухати Президента, крім преси, прийшли не лише “технічний апарат” Президента із його головою Віктором Балогою та ЄйЦістами, а й секретар РНБО Раїса Богатирьова.

Спочатку нам показали сюжет про те, як виплатили громадянам заощадження і як зросли ціни на споживчий кошик. Першу частину своєї доповіді Президент витратив на пояснення, що таке інфляція.

Просто Стефаник, а не Віктор Андрійович... Коротко, сильно і страшно. “Інфляція – це такий сліпий податок. (Пауза). Безжалісний податок. (Пауза). Він не бачить, де бідний, де багатий, але найсильніше б’є по бідних”. Президент так і сказав: усі працюючі стали бідніші на 10%, вказавши, що людина недоотримала 36 гривень. Я не рахувала точно, скільки раз було вжито слово “інфляція” за п’ятнадцять–двадцять хвилин президентського виступу – може, десять, може, тридцять. Економісти кажуть, що з екранів телебачення Президентові повторювати це магічне слово не варто, бо вона від цього ще більше розкручується.

До популярної фінансової проповіді додалася критика браку фахової політики, секторальних реформ, а також легке ретро – усе це, мовляв, ми вже проходили на початку 1990-х років. “І у деяких політиків коротка пам’ять”.

Хто ці “деякі політики”, стало зрозуміло, бо на завершення Віктор Андрійович дав жовту картку уряду і сказав, що всім нам слід підтримати ефективний спосіб боротьби із інфляцією.

Ще було питання про приватизацію Одеського припортового і про Фонд держмайна... Віктор Андрійович спочатку пояснив, чому саме не слід приватизувати Одеський припортовий. Досить переконливо пояснив. Правда, чому керівництво Фонду держмайна не змінюється, – не пояснив, точніше не переконливо. Чим така мила президентському серцю соціалістка Семенюк-Самсоненко, ми можемо тільки здогадуватися. Просто приватизація – справа уряду...

Віктор Андрійович довго розповідав, про те, що перед тим, як щось приватизувати, має бути створена концепція приватизації. Перепрошую, група, яка створює концепцію приватизації створена Президентом при ньому ж іще на початку лютого. Де концепція? Три місяці минуло, вони казали, що це зробиться швидко. Де?

Було у Віктора Андрійовича й кілька питань для лірики. Я би дискваліфікувала колег, які дають Президенту можливість поговорити про його сентименти до села. Пане Президенте, ми все про вас знаємо. Ви праві, для нас село має бути тим самим, що для Росії газ. Щоправда, російський президент теж багато розповідає про свою любов до газу...

Третю частину прес-конференції я б назвала найбільш щирою. Сміливець наш Президент. Знаєте, чому? Ось Леонід Кучма, може, й не дуже поважав парламент, але якось не виказував тої неповаги публічно, а надто до тих, хто допоміг прийти йому до влади. А тут реформа Конституції 2004 року у викладі Президента звучить так: великі реформатори зробили ходову авантюру, яка порушила дисбаланс влади. (І нагадаємо, що тим самим це допомогло стати Президентом Вікторові Андрійовичу). Президент пояснив усім нам, що сильна президентська влада – це добре, а парламентаризм це також добре, але всьому свій час, бо ж не може інституція нестабільності будувати стабільну державу. І тут не можна з ним не погодитися... Щоправда, забагато було різких висловлювань на адресу парламентарів.

Віктор Андрійович довго пояснював, що він не за президентську і не за парламентську форму, він за баланс влади. А віднайти цей баланс може Національна конституційна рада, створена ним, Президентом, а не якась там тимчасова спеціальна комісія, сформована в парламенті. “Сили, які стоять за цим гаслом, мають осмілитись і винести з-за кущів той проект, який вони вже написали. Їм тимчасова комісія спеціальна потрібна, щоб замилити авторство», – сказав Президент, наголосивши, що він знає, хто автор відповідних змін, і пообіцяв назвати прізвища пізніше, якщо в цьому буде потреба. Я б і сама не проти побачити, проект, який створили ті політичні сили в кущах. Хотіла б, бо мені важко повірити у життєздатність Національної конституційної ради без Партії регіонів, всіляких сиріт і мусіяк. І решти, хто звідти ще не пішов, але незабаром піде.

Під час своєї “страсної” прес-конференції Ющенко двічі “побачив ріжки” і сказав про це, хоч і алегорично. Один раз у тих, хто стоїть за небажанням ліквідовувати Тендерну палату, а другий – у тих, хто стоїть за бажання створити тимчасову спеціальну комісію.

У кінці він, на прохання свого прес-секретаря, усіх нас великодньо привітав і побажав усіх гараздів.

Маша Міщенко

Повний звіт про прес-конференцію Президента читайте тут.

постiйна адреса статтi:
http://www.unian.net/ukr/news/news-248429.html

версія для друку  

д (RUSSIA) : ха ха даже Машу этот ***достал
о
ЮЛЯ - МОЛОДЕЦЬ! ТАК ТРИМАТИ!!! : ЮЛЯ - МОЛОДЕЦЬ! ТАК ТРИМАТИ!!!
ЮЛЯ - МОЛОДЕЦЬ! ТАК ТРИМАТИ!!!
Украинец : Тимошенко - наш Народный Президент
Ющенко пошёл НАХ...
не предадим жидов! : если она "народный резидент"? то пусть соберёт Майдан
А там то всё и выснится.
фед : @
І це наш президент?
Воин : На новый "оранжевый" Майдан нужны американские деньги
А американцы им не дадут денег и "свидомые" придурки не смогут приехать.........."свидомая" нищета готова всё делать только за счёт чужих денег.......гидота
перехожий : пустопорожнє чтиво
напевне тому, що така пресконференція. Таке враження, що президента інфляція не стосується. Наче б то інфляція в іншій країні.
oblom.tv : Тендерна палата
http://oblom.tv/obserial Дивитись всім!
Миша  : Наша Маша в полной жопе вместе с Юлей
Тимошенковские пиарщики – это придворная свора журналюг и разных недоумков, которые обслуживают БЮТ. Их задача – любой ценой втоптать в грязь Ющенко и превознести Тимошенко. Но ничего у них не получается, бедных. Пишут всякую бредятину, вот и Маша без мозгов в голове, а только с дулей в кармане. Тимошенко скоро будет в полной ЖОПЕ, не напрягайтесь так, пиарщики.
ТТТ : Тьху на примітивну нібито журналістку Машу Міщенко .
Давно не читав примітивнішої опистулії ніж те що наописувала ця Маша. Журналісти це ваш позор. Будьте гіднішими. Стидно пані Машо. Хіба можна так принижуватися? Вам мабуть здається, що отак-то затінила самого президента. Себе затінила і опозорилася. Деяким дурням здається, що вони зразу вищі за гору, якщо дзявкнули в її сторону. До останнього часу якось трималася повага до журналістів. А зараз появилася примітивна недалека "Піховшиха". Тьху.
В ответ натттитьканым мишам : (бОльшего не стоите).
Идите вы в жопу, ЕйЦенутые. И перед этим туда же поцелуйте своего охеранта, он у вас вместо иконы (точнее, она у него).
l : алёу ,УНИАН с каких это пор Одесса стала частью RUSSIA?
l
tartak : Молодець
Маша! Ви все правильно "розклали по полицям" і "по лицам". А ТТТ - то якийсь/якась майдановий/а викидень! Все правильно, навіть Кучма не дозволяв собі кривити пикою, причавкучи наслідки спраги, і кривляво робити з усіх дурнів, а особливо з тих, хто всадив на трон. (У цьому відношенні - респект Шуфричу: як би він не косив під Жириновського, а свого і своїх тримається роки)
Вредина : .
Ого, как Маня Мищенко тон поменяла. Вместе с УНИАН. Помнится, не так давно про ющенко только с придыханием можно было говорить, комменты без оных - вычищались, а авторы критических комментов "банились", особенно если затрагивали нашу саблезубую, американську царыцю. Ветер поменялся, флюгер тоже.. чэсни наши..
ТТТ : Журналістам. Вчіться ЯК НЕ ТРЕБА ПИСАТИ
„Ющенко дав, так би мовити, “симетричну відповідь”, „Просто Стефаник”. „Я не рахувала точно, скільки раз було вжито слово „інфляція”...”, „До популярної фінансової проповіді додалася критика...”, „Я би дискваліфікувала колег, які дають Президенту можливість поговорити про його сентименти до села.” „Пане Президенте, ми все про вас знаємо.” „...Ваша жінка американка...”. Чого зупинилася? „Третю частину прес-конференції я б назвала...” „...забагато було різких висловлювань на адресу парламентарів.” „Я б і сама не проти побачити, проект, який створили ті політичні сили в кущах.” „Хотіла б, бо мені важко повірити у життєздатність Національної конституційної ради без Партії регіонів, всіляких сиріт і мусіяк.” Я..., Я..., Я... Чого так примітивно розкудахкалася? Позор журналістиці. Зазначаю журналістиці. Не опускайтеся хлопці й дівчата до такого рівня. Вам більше честі за правдиву не упереджену інформацію, а ніж за таку „думку”.
mamay : !
"Сьогодні Україні не потрібна зміна форми правління. Ознакою такого переходу може стати ще більша політична нестабільність, а відтак, економічна політика держави буде погіршуватися, а рівень життя - знижуватися", - сказав Офіційному сайту Блоку народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій КОСТЕНКО. Нагадаємо, учора Президент України Віктор Ющенко заявив, що Україна не готова стати парламентською республікою, оскільки сьогоднішній парламент навряд чи може створити в державі стабільність. "Від форми державного правління не залежить відсутність в Україні базових ринкових законів, законів, які регулюють діяльність влади - наприклад, закон про Кабінет міністрів фактично вважається не прийнятим. Так само й закони, які дають можливість людям працювати на землі, як у Європі. Ми не маємо демократичних законів про судоустрій, прокуратуру й багато інших речей. Це є свідченням того, що проблема не у формі державного правління, а в тому, що український парламент впродовж сімнадцяти років не здатний продукувати сучасні і дієві закони", - вважає КОСТЕНКО. "Український парламент сьогодні в силу своєї неструктурованості й політичного популізму здебільшого ухвалює таке законодавство соціального характеру, яке не можна виконати, бо не працює економіка. І тому я повністю підтримую Президента й хочу нагадати, що Україна вже мала чисто парламентську форму правління після проголошення незалежності", - підкреслив депутат. "Тоді парламент повністю формував Кабінет міністрів. Але, оскільки в парламенті була комуністична більшість, Верховна Рада не прийняла усіх тих законів, які були потрібні для того, аби Україна рухалася демократичним шляхом і шляхом ринкових перетворень", - нагадав КОСТЕНКО. За його словами, "перетворення змішаної форми правління на суто парламентську не зможе радикально змінити державну політику, тим більше на користь людей". "На жаль, правда гірка: в Україні практично немає політичних партій, які базували б свою діяльність на ідеології. Сьогодні в парламенті є бізнес-угруповання, які мають тільки один інтерес - інтерес капіталу в українській політиці", - сказав Юрій КОСТЕНКО.
Воин : Украина - НЕ СТРАНА, а территория России
Слава Великой России !!! Слава Великому Русскому Народу !!!
Фе : ВОНЯЇН ДАЛІ ВОНЯЄ
А ця заведена кимсь лялька називає себе воняїном чи як, голодна і готова все зжерти. Ранопаді не хочеш? Ти дурню не розумієш, що своїм мичанням славу від росії відбираєш і перетворюєш її в реальну паРашу, де концентруються злодії, падлюки, такі примітивні недоноски кагебістські як ти сам.
Воин : Все украиномовные дебилы от рождения и нечего здесь перед этими свиньями "бисер метать" они всё равно не поймут..
.Их надо тупо звать дебилами, дураками, мудаками, свиньями, быдлом - как это делают все во всём мире. ХОХЛЫ - ВЫ ТУПОРЫЛОЕ ЖИДОПОЛЬСКОЕ БЫДЛО и РОЖДЕНЫ, ЧТОБЫ ЛИЗАТЬ ВСЕМ ЗАДНИЦЫ - ЭТО ВАШЕ ПРИЗВАНИЕ. А ВАША ЖИДОПОЛЬСКАЯ (УКРАИНСКАЯ) БЫДЛОМОВА - ЭТО СПЛОШНЫЕ КРИКИ ЖИВОТНЫХ: МЫЧАНИЕ, КАРКАНЬЕ, ГАВКАНЬЕ и БЛЕЯНИЕ.
Mykola : 2 Воин
Moskalotu "надо тупо звать дебилами, дураками, мудаками, свиньями, быдлом - как это делают все во всём мире. Kацапи- ВЫ ТУПОРЫЛОЕ УГРО-ФИНСКОЕ БЫДЛО и РОЖДЕНЫ, ЧТОБЫ СОСАТЬ ВСЕМ ... - ЭТО ВАШЕ ПРИЗВАНИЕ. А ВАША УГРО-ФИНСКАЯ( БЫДЛОМОВА - ЭТО СПЛОШНЫЕ КРИКИ ЖИВОТНЫХ: МЫЧАНИЕ, КАРКАНЬЕ, ГАВКАНЬЕ и БЛЕЯНИЕ
Фе : ВОНЯЇН ДАЛІ ВОНЯЄ
Ти дурню тільки й можеш, що "тупо", як ляльковод пуцькін велів.
Воин : Хохлы, вы оказывается не только дебилы
Но и дурные ПОПУГАИ........Я всегда знал, что хохлы - не люди, а скот (по польски быдло)......Вот вы и проявились как быдло - недаром вас так поляки назвали

Ваше iм'я: Ваш E-mail:

Тема:
Повiдомлення. Символів залишилось 500:

введіть цей захисний код
   ОСТАННІ НОВИНИ
05:43   Генштаб Росії про Україну і Ан-70

"Ще треба подумати"

04:48   Мінпром почав видачу ліцензій на виробництво автомобілів і автобусів

У списку - три підприємства

03:50   Ющенко підвищив у званні командувача Внутрішніми військами

Але 30 нових генералів у міліції не буде

02:50   На Івано-Франківщині поміркували, як виконати указ Президента

Вирішили створити НПП

01:44   Кабмін дозволить ввозити автомобілі, старші за вісім років

Нічого не вдієш - СОТ

01:18   Хоч і стихійно, в Україні будуються заводи з виробництва біодизелю

Але майже весь врожай піде на експорт

00:57   Сьогодні на Олімпіаді будуть розіграні 32 комплекти нагород

Починається 15-й день змагань

00:39   Есмінець США прямує в бік Грузії

Ще два кораблі вирушать з Італії

00:20   Аеропорт "Бориспіль" вступив до ЄС

Принаймні, щодо прикордонного контролю

00:03   Російський генштаб: ЧФ повністю контролює Чорне море

... не чекаючи загрози ззовні

23:35   Адвокати заявляють про брутальні порушення прав адвокатів

Коротше, "бєспрєдєл"

23:18   Прикордонники не пустили 38 громадян Молдови до Полтави на заробітки

Деталі від прес-служби

22:51   Ще два кораблі НАТО ввійшли до Чорного моря

Польський фрегат і есмінець США

22:19   Міноборони Грузії: країна виявилася не готова до війни

Вважали, що Росія цивілізованіша

21:52   Полтавська міськрада ухвалила встановити пам'ятник Івану Мазепі

"За" проголосувала 28 із 42 депутатів

21:32   НАТО проти збільшення російського миротворчого контингенту

Ключове слово "буферні зони"

21:06   Росія повинна стати лідером на світовому ринку в 5-7 галузях

У Путіна відбулася нарада

20:46   З залізничного вокзалу в Житомирі евакуювали пасажирів

Через повідомлення про замінування

20:20   Набрав чинності наказ міністра оборони України щодо пересувань ЧФ

Про це повідомила прес-служба МО

19:58   Литвин: в Україні критична ситуація із закупівлями зерна

Та й авіабудування непокоїть

19:33   Мавзолей Леніна буде закритий 6 вересня

У Москві - свято

19:14   Росія стверджує, що вивела війська з Грузії

Залишилися "миротворці в зоні безпеки"

18:56   Янукович нагадав, що він - не прокурор: буде інформація - відповість

Лідер ПР хоче конкретики

18:48   Киян просять зайве не висовуватися

... і дивитися за чужими валізами

18:34   На Донеччині вилучили більше 1200 артснарядів

Інформація МНС

18:23   Уряд Москви придбав санаторій у Криму - 320 метрів берега

Зміна власника відбулася 21 серпня

18:10   США і Польща відзначили розміщення ПРО грузинським "Кіндзмараулі"

Просять Росію не ображатися...

18:04   Підсумки 14-го дня Олімпіади

Україну посувають донизу

17:53   Кабмін дозволив СБУ співпрацю з іноземними спецслужбами

Наливайченко: на рівноправній основі...

17:47   Яценюк теж вирішив поїхати по потерпілих від повені областях

У спікера намічено ряд зустрічей

17:35   Ще одна медаль в України

Бронзовий потік не припиняється

17:34   На Олімпіаді закінчилися змагання з легкої атлетики

Бразилія, Росія, Ефіопія, США, Ямайка

17:29   ФК Динамо просить фанатів замінити матюки "Червоною рутою"

Лайка не допомагає швидше бігати...

17:24   Голландські хокеїстки стали чемпіонками Олімпіади

Срібло і бронза - у Китаю й Аргентини

17:21   Литвин: Україна зайняла односторонню і необ’єктивну позицію щодо Грузії

Політик не чує моральних авторитетів

усі новини »»»

    АНОНСИ ПОДІЙ
усі події »»»   
прес-анонс »»»   теле-анонс »»»   радіо-анонс »»»

   АРХІВ
Серпень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
«««  •  »»» 

Олімпіада-2008: Україна таки вміє стріляти

Експорт в RSS/JS |  ФОРУМ |  КОНТАКТИ |  УНІАН-монітор  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ
weblog.com.ua