This version of the page http://unian.net/ukr/comments/249035 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-23. The original page over time could change.
Новини УНIАН
СУБОТА, 23 серпня 2008

інформаційне агентство
рус | eng  
  НОВИНИ  |  ФОТО  |  РАДІО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |   ПЕРЕДПЛАТНИКАМ  |  
    
  Спецпроекти:  Культура   Здоров`я   Права людини   Харків   Крим   Одеса   Фондовий ринок   Новини ЄС   Транспорт   Енергетика   Страхування   Євро-2012  
   ОПИТУВАННЯ

На Першотравень комуністи запросили представника країни НАТО


Коментарi до статтi

"...весь мітинг пах нафталіном..." : ((((((((: Влучніше не скажеш.

TapacUA : хахаха - хіба на Україні ще стільки совєцкіх продуктів залишилось??? комедія...
або і жах... шкода людей.. обдурених.. залишкі комуністично-фашитської системи..
Бандерівець : Треба один раз бомбу на сцену під час таких мітингів кинути.
Тоді все буде спокійніше без відьми Вітренко і комуняки Симоненка.
TapacUK : Kомуняки
Ta vono vzhe tak i tak samo zdykhaje. Shkoda, shcho v Ukraiini dali je na stil`ky obdureni, shcho mol`jat`sja pered portretamy Lenina i Stalina...
посланник : смотри выше
(censored)ы галычанские.
посланник : украина больная
УНИАН-это отстой украинской серости во главе с ющенковской подстилкой
читателль : дівчата, на фіга ж так злобно?
якісь пару сотень нещасних зібрались (я не рахуювинайнятих), то на фіга з них робити такий мордор у тексті?
Інквізитор : Стало тепліше - таргани повиповзали.
Їхня хода під москальсько -совдепівську флейту викликає нудоту. Нафталінові портрети та шизофренічні гасла -ознаки зомбованих рабів москальського імперіалізму. Давно настав час всю цю нечисть з їх сатанинськими ідеями відправити на смітник історії.
TapacUA : Інквізитор : xaxaxa.... правда...
Нафталінові портрети та шизофренічні гасла -ознаки зомбованих рабів москальського імперіалізму - чиста правда...
PATRIOTUKRAINY : KOMUNYAKY
SKORO CYA KOMUNISTYCHNE MYNULE VYMRE I NAM GYTY BUDE LIPSHE!!!!!! GARNA STATYA!!!!!
штат ua : 2 TapacUA ^москальського імперіалізму - чиста правда...
Сказал что в лужу перднул ... Говоря об империализме -говорят о капиталистических странах - в т.ч. о европейских странах.
TapacUA : штат ua :
ми говоримо про комуністичний імперіалізм, ти хоча знаєш що це означає? від слова "імперія", капіталізм тут ні дочого...
посланник  : TapacUA : штат ua :
Тебе никто ещё не говорил, что ты дебил малолетний. Попроси у мамки из Португали денег на интернет.
Think : "посланник" - це той, кого посилають?

vlad  : смітник історії
"Давно настав час всю цю нечисть з їх сатанинськими ідеями відправити на смітник історії." Вони і так вже на смітнику історії, а взагалі, відверто кажучи, бідні, духовно хворі люди. Декілька років тому в Англії викрили збочинця, який тримав в своєму підвалі дівчину, яку він вкрав в батькив, коли вона була ще дитиною. То після того, як її визволили вона не захотіла ні в чому звинувачувати свого ката. Ці люди нагадують мені цю дівчину.
oppachki : Ще не вмерла Украiна !!!
Слезы умиления на глазах ! Ретро в авнгарде событий ! Смотриш на все это и вспоминаеш пьнки на полянке ! Зачем скучковались ? Назад дороги нет ! Дружными рядами в НАТО! А то раша быстро кырдык сделает !
TapacUA : посланник :
ні, такого мені ще ніхто не "говоріл" ти перший... але на тебе я багато уваги не звертаю... а проблем в мене з грошима нема... повірь...
посланник : Think : "посланник" - це той, кого посилають?
Скучаю я по разумному украинскому слову. Ваших батькив и дедив ображае УНИАН и малолетки выхованные чёрт знае где, и чёрт знает как
Xer : 5X5=25
Читая коменты я понимаю- 17 лет оголтелой антикоммунистической пропаганды на государственном уровне дали обильные всходы. И сорняки эти полоть, не переполоть... Несчастные одурманенные люди.
2 Маша : Маша, нх
Маша, ти вже заипала... Ти дійсно вважаєш себе високофаховою журналісткою? Чи ти прикалуєшся? Це вже не смішно! Галичатиною попахує. І не попахує, а явно смердить вже. Будь стриманішою. Хочу бачити не твої висновки, а реалний стан справ. Висновки я зроблю сам! Заруби собі на носі. У цьому суть інформаційної журналістики, анлітик ти хренов.
Снейп : Простий індикатор
Якщо червоно-голуба нечисть злобствує відносно певних особистостей, але не має чого сказати по суті статті - значить, у ній все правильно. Можете спростувати хоч одну тезу з статті, москалики? Ні? То й не ганяйте пургу в інеті :)
трубадур : к неким Ксении Лесів, Маше Міщенко
Вообще во всех странах существует культ уважения к старикам . К их жизненному опыту, мудрости и заслугам. А тут такая желчь и ирония. Автор, ты думаешь ты будешь вечно молодой? То что ты сейчас сеешь, пожнёшь в возрасте тех над кем ты сейчас юродствуешь. Почитай комменты - ты думаешь отношение к старшему поколению к тому времени изменится к лучшему? Пиши дальше в том же духе.
Набрал автор : в рот гoвна, и давай плеваться
и нафталин ему приглючился, и молодежи не разглядел. И вообще за грницей коммунисты настоящие (и ,кстати, про коммунизм ничего не знают) а у нас неправуильные. Испугали маленьких националистиков недавние антинатовские протесты, Давай автор, то-ли еще будет!!!
О, кацапня із парадів поприходила, випивша, агресивна і тхне нафталіном.  : Слухайте, москалята, вас Ленін давно вже у вічному комунізмі чекає не дочекається.

ерубадуру  : есть уважение
к старикам, но нет - к дуракам и преступникам. Нигде в мире. Красные - прост оодряхлевшие террористы государственного масштаба.
-- : --
будемо шукати краще джерело інформації - поки тут всякі маші міщенко - рагулюватий уніан.
трубадур : для
"...к дуракам и преступникам. Нигде в мире. Красные - прост оодряхлевшие террористы государственного масштаба...". Послушай, молодой недоумок. Какое ты имеешь право давать этим людям такие оценки. Именно они создали всё то, что вы за семнадцать лет так бездарно просрали и разворовали.( осталось чуток). И потом, ты не боишься? Какие тебе будут давать оценки через 40-60 лет? Ведь это в твоё время от голода, нищеты и болезней умерло 6 млн. твоих сограждан. Оглянись вокруг- нищие, бомжи и беспризорные дети.Какими эпитетами тебя и всяких Ксений Лесів, Маш Міщенко будут награждать за это?
rory : !
nu i pridurki. Chto tut esche skazat.
мрійник : Яке блюзнірство:
до Господа звертаються ті, які на чолі зі своїм вождем світового пролетаріата - втіленням Сатани на землі з гаслами "БОГА НЕТ!" та "Религия -опиум для народа" нещадно винищували духовенство (найбільше православне), грабували і руйнували церкви, храми, костьоли, синагоги та мечеті стільки, що і до цього часу не вистачає коштів на відбудову. Коли вже віруючі ось так зберуться і будуть вимагати від КПУ і їм подібних моральних і матеріальних компенсацій за вчинений злочин?
ЗлоЙКацаП : На своих же стариков клевещите.
А Маше пора уже пойти в (censored)у.
Реплика  : .
Все та же Маня Мищенко, все та же Ксеня Лесив. То одна в Москву поехала и чуть не скисла от зависти, то другая оббалтывала достоинства и недостатки укр мисек..а свое фото не показала. Две журналюшки-перестарки на хиреющем УНИАН. Барышни! Да вы хоть съездите в Египет,хоть бы и вдвоем,гульните, как Маня Бурмака (только без последствий через семь недель)! Что ж вы киснете обе, УНИАН и так не проветривался годами, а тут вы еще со своими засыхающими фантазиями..
не пеняй на зеркало : Реплика :
Правильно! Все та же Маня Мищенко! Поздравляю! И - все теже реплики ... киснут .... не проветриваются годами...
рітор : до шановних авторів
Яких би поглядів не притримувались шановні авторки статті, не варто називати українських пенсіонерок - старими бабами. Вони найкращі роки прожили в тій країні. Їи там було добре, бо вони не думали про Стуса та табори. А те що зараз їх виористовують Симоненко etc., не їхня вина. З повагою, Ритор.
- : -
Комуністи зрадники України
Студэнт : Автору:
Перша частина статті - це ганьба нашій культурі... Мені соромно... А де ж повага до старших??? Таке формулювання фактів образливе і їхнє минуле потрібно поважати, незалежно від того чи воно було сталінське, чи бандерівськє... Це їхні почуття і певен, що нікого туди для масовки не звозили, а люди самі туди йшли... І Старші люди - аж ніяк не вороги української незалежності, вороги ті - хто використовує їхнє минуле, їхню пам"ять в своїх політичних інтересах... Ганьба авторові!!!!!!
Психіатр : трубадур : Именно они создали всё то, что вы за семнадцать лет так бездарно просрали и разворовали
Знаю я тих, що створювали. Це зовсім не ті з портретами Сталіна. Ті з портретами Сталіна не створювали. Вони катували і вбивали тих, що створювали. Тепер у них ностальгія за старими часами.
трубадур : ;-)
Психіатр, твой ник очень символичен.И возразить тебе нечего. А что можно возразить человеку, утверждающему что днём светит луна, а ночью солнце? Могу посоветовать следующее.Ты конечно знаешь кто такой Goblin. Так вот, для поколения с промытыми мозгами он на своём сайте пишет занимательные статьи о истории "кровавой гебни" в частности, и об истори СССР вообще. http://oper.ru/ Сходи, проветри черепушку. А если нет, то только лоботомия...
Психіатр : трубадур :
Подивився на вказаний лінк. Там пишеться про проблеми взаемовідносин Росіі і США. Але мене, на відміну від Вас, більше цікавить і турбуе доля Украіни. А стосовно того що коли світить: комуністи знищили украінців більше, ніж фашисти. Важко знайти людину, котра особисто не знайома з жертвами комуністичних репресій.
трубадур : Психіатр-)
///Там пишеться про проблеми взаемовідносин Росіі і США/// Я думаю, что человеку, который осилил только два заголовка с заглавной страницы не поможет даже мой рецепт №2. ///Важко знайти людину, котра особисто не знайома з жертвами комуністичних репресій./// Ну почему же важко? Архивы ФСБ сейчас открыты. Тут, например http://harding1989.livejournal.com/73051.html даны обобщённые данные. Я понимаю, отученному думать самостоятельно, не с помощью "зомбоящика" очень сложно самостоятельно анализировать информацию и делать СОБСТВЕННЫЕ выводы. Я упрощу задачу. Из приблизительно 200 млн.чел. населения через лагеря ГУЛАГа прошло около 9,5 миллионов человек (как по политическим, так и по уголовным обвинениям). 200млн.- 9.5млн= вот искомый ответ на твою реплику. 190,5 млн. чел не знайома з "коммунистическими репрессиями". Естественно я намеренно всё предельно упростил. Вообще реагировать на твои примитивные посты мне довольно скучно. Не пиши больше. Скоро вот "Дом 2" начнётся. Отдохни
Психіатр : трубадур :
1. і дійсно, як це мені зразу не дійшло. Всього 9,5 мільйонів, більшість з яких все-таки- політичні (тобто невинно репресовані). Нема про що говорити. А скільки з них повернулось додому? А це лише за заниженими даними ФСБ! 2. "зомбоящик" ні при чому. Ще живі свідки тих подій.
Психіатр : трубадур :
///Всего через лагеря ГУЛАГа прошло около 9,5 миллионов человек./// Скажите, пожалуйста, входят ли в эти 9,5 млн: 1. растрелянные 2. ссыльные (в первую очередь, ес-но, раскулаченные) 3. интернированные в 1944-1946, но не осужденные 4. растрелянные в ходе войны "на месте" ------------------1. Нет. См. выше в посте: "Всего казнено (1921-1953 гг.): 1 284 277 человек" 2. По кулакам - см. http://www.tuad.nsk.ru/~history/Author/Russ/Z/Zemskov/Articles/KULAKI.HTM 3. Нет. Они попадали в лагеря для военнопленных 4. Нет, разумеется. Они же не попадали в лагеря
трубадур : Психіатр
///Всього 9,5 мільйонів/// Да. Но с 1921по1953гг. Много это или мало? Читай, думай, сравнивай. Например, со статистикой современной Украины или с демократическими США. За тебя я это делать не буду. ///більшість з яких все-таки- політичні /// Это твой домысел. Там всё подробно расписано, сколько и за что. А говоришь /// зомбоящик" ні при чому/// А методы работы с информацией идентичны: поверхностность и подтасовка фактов. ///(тобто невинно репресовані)/// Опять вольная трактовка. Люди, своей деятельность угрожающие существованию или целостности государства не "невинно репресовані" Пример: Цушко. Уверен, по твоим понятиям безусловно виновен. А между тем обычная "политическая" статья.
Психіатр : трубадур :
Більшість з яких все-таки- політичні- навіть якщо ім "шили" кримінальні статті (напр. В"ячеслав Чорновіл). Перші концтабори придумав не Гітлер, а Ваш ідол Ленін. Сталін підписував НЕЗАПОВНЕНі списки на розстріл. За що сидів Стус? Остап Вишня? За що комуністи повісили Міладу Горакову? Хто ще крім комуністів стріляв із "заградотрядов" в спину неозброеним бійцям? Навть німецькі націонал-соціалісти під Берліном в 45-му такого не чинили! Ще раз повторюю: "зомбоящик" ні при чому. Ще живі свідки тих подій.
трубадур : Психіатр
Да ради Бога! Оставайся в своём невежестве, с головой забитой мусором и мифами. Я не собираюсь реагировать на весь этот поток "дезы". И безусловно "зомбоящик" ни причём. Всё это ты узнал от живых свидетелей. О первых концлагерях ты узнал от Ленина или Гитлера. Про незаполненные расстрельные списки тебе разумеется рассказал лично Сталин. Всё остальное тоже привычная чушь. Я слишком дорожу своим временем, что бы опровергать всю ерунду, которую вкладывают вот уже почти 20 лет в ваши пустые головы.

Ваше iм'я: Ваш E-mail:

Тема:
Повiдомлення. Символів залишилось 500:

введіть цей захисний код
   ОСТАННІ НОВИНИ
05:43   Генштаб Росії про Україну і Ан-70

"Ще треба подумати"

04:48   Мінпром почав видачу ліцензій на виробництво автомобілів і автобусів

У списку - три підприємства

03:50   Ющенко підвищив у званні командувача Внутрішніми військами

Але 30 нових генералів у міліції не буде

02:50   На Івано-Франківщині поміркували, як виконати указ Президента

Вирішили створити НПП

01:44   Кабмін дозволить ввозити автомобілі, старші за вісім років

Нічого не вдієш - СОТ

01:18   Хоч і стихійно, в Україні будуються заводи з виробництва біодизелю

Але майже весь врожай піде на експорт

00:57   Сьогодні на Олімпіаді будуть розіграні 32 комплекти нагород

Починається 15-й день змагань

00:39   Есмінець США прямує в бік Грузії

Ще два кораблі вирушать з Італії

00:20   Аеропорт "Бориспіль" вступив до ЄС

Принаймні, щодо прикордонного контролю

00:03   Російський генштаб: ЧФ повністю контролює Чорне море

... не чекаючи загрози ззовні

23:35   Адвокати заявляють про брутальні порушення прав адвокатів

Коротше, "бєспрєдєл"

23:18   Прикордонники не пустили 38 громадян Молдови до Полтави на заробітки

Деталі від прес-служби

22:51   Ще два кораблі НАТО ввійшли до Чорного моря

Польський фрегат і есмінець США

22:19   Міноборони Грузії: країна виявилася не готова до війни

Вважали, що Росія цивілізованіша

21:52   Полтавська міськрада ухвалила встановити пам'ятник Івану Мазепі

"За" проголосувала 28 із 42 депутатів

21:32   НАТО проти збільшення російського миротворчого контингенту

Ключове слово "буферні зони"

21:06   Росія повинна стати лідером на світовому ринку в 5-7 галузях

У Путіна відбулася нарада

20:46   З залізничного вокзалу в Житомирі евакуювали пасажирів

Через повідомлення про замінування

20:20   Набрав чинності наказ міністра оборони України щодо пересувань ЧФ

Про це повідомила прес-служба МО

19:58   Литвин: в Україні критична ситуація із закупівлями зерна

Та й авіабудування непокоїть

19:33   Мавзолей Леніна буде закритий 6 вересня

У Москві - свято

19:14   Росія стверджує, що вивела війська з Грузії

Залишилися "миротворці в зоні безпеки"

18:56   Янукович нагадав, що він - не прокурор: буде інформація - відповість

Лідер ПР хоче конкретики

18:48   Киян просять зайве не висовуватися

... і дивитися за чужими валізами

18:34   На Донеччині вилучили більше 1200 артснарядів

Інформація МНС

18:23   Уряд Москви придбав санаторій у Криму - 320 метрів берега

Зміна власника відбулася 21 серпня

18:10   США і Польща відзначили розміщення ПРО грузинським "Кіндзмараулі"

Просять Росію не ображатися...

18:04   Підсумки 14-го дня Олімпіади

Україну посувають донизу

17:53   Кабмін дозволив СБУ співпрацю з іноземними спецслужбами

Наливайченко: на рівноправній основі...

17:47   Яценюк теж вирішив поїхати по потерпілих від повені областях

У спікера намічено ряд зустрічей

17:35   Ще одна медаль в України

Бронзовий потік не припиняється

17:34   На Олімпіаді закінчилися змагання з легкої атлетики

Бразилія, Росія, Ефіопія, США, Ямайка

17:29   ФК Динамо просить фанатів замінити матюки "Червоною рутою"

Лайка не допомагає швидше бігати...

17:24   Голландські хокеїстки стали чемпіонками Олімпіади

Срібло і бронза - у Китаю й Аргентини

17:21   Литвин: Україна зайняла односторонню і необ’єктивну позицію щодо Грузії

Політик не чує моральних авторитетів

усі новини »»»

    АНОНСИ ПОДІЙ
усі події »»»   
прес-анонс »»»   теле-анонс »»»   радіо-анонс »»»

   АРХІВ
Серпень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
«««  •  »»» 

Олімпіада-2008: Україна таки вміє стріляти

Експорт в RSS/JS |  ФОРУМ |  КОНТАКТИ |  УНІАН-монітор  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ
weblog.com.ua