This version of the page http://unian.net/ukr/comments/247556 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-23. The original page over time could change.
Новини УНIАН
СУБОТА, 23 серпня 2008

інформаційне агентство
рус | eng  
  НОВИНИ  |  ФОТО  |  РАДІО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |   ПЕРЕДПЛАТНИКАМ  |  
    
  Спецпроекти:  Культура   Здоров`я   Права людини   Харків   Крим   Одеса   Фондовий ринок   Новини ЄС   Транспорт   Енергетика   Страхування   Євро-2012  
   ОПИТУВАННЯ

Тимошенко в середу може відмінити зовнішнє тестування


Коментарi до статтi

Макаренко : іі
"уряд хоче почути думку громадськості, батьків та вчителів і збирається дати реальну оцінку стану підготовки до тестування." За 2 дні до тестування. Що заважало це зробити раніше?
arnold : 121
интересна позиция премьера, оказывается предыдущие уряды хреново изучили проблему тестирования. а наш уряд, самый лучший, ввел тестирование, так кто вам лекарь?
ti.ua : так вже років 10 ставлять опити ні дітях, чи ви не знали?
:(
Математик : Конец мечтам
Все проще. Побоялись реальной ситуации, когда бездари не смог поступать в университеты думаю эти меры закончатся тем, что разрешать поступать на платной и без сертификата. Жаль был шанс реального изменения. А мы верили этой Тимошенко ужас.
Алек : тестування
Я вважаю зовнішнє тестування доцільним. Нарешті вища освіта буде не для кожного, а для тих хто її заслуговує. Моя дитина поступила в ВУЗ завдяки сертифікатам без хабаря. А інакше прийшлось би платити. Тому, що її місце було б зайняте якимось дебілом-мажором. Тепер дитина вчиться відмінно, а дебіл-мажор вчиться не на міжнародній екомиці, а в частному ВУЗі. Який скоро закриють. А депутати захвилювалися, тому що їх діти підросли і їм треба показати знання, а показувати нема чого. Вони ж круті, батьки все куплять. А тут бац і не все.
Василий : Зачем сейчас уже что-то трогать
. Все настроились... И это действительно реальный способ дать возможность умным учиться. И в этом вопросе Тимоша дура, хотя я за нее голосовал на последних выборах...
кацап : сертифицирование это не мера
правильное построение высшего образования-кредитное. То есть оно платное. Но. Государство может спонсировать студента при определенных условиях (успеваемость, сдача тестов, особое отличие). Тогда слабым абитурам просто стремно будет поступать. денег платить придется много а что на выходе? Так построено образование в США и там действительно есть сильные ВУЗы.
Инженер : to Макаренко
Лучше ПРИСЛУШАТЬСЯ К МНЕНИЮ родителей и учителей и, пусть позже, отменить, чем НЕ ПРИСЛУШАТЬСЯ К МНЕНИЮ родителей и учителей. И продолжать тупо гнуть свою линию. ____ И неплохо было бы отменить 12 летнее школьное образование. А то к моменту окончания школы у "детей" уже свои дети появляются. Да и молодому человеку лучше раньше начать жизнь строить, а не за партой лишние два года сидеть. Весь школьный курс спокойно помещается в 10 лет. Особенно, если повыкидывать надуманные предметы типа ОБЖ.
дося : ////
Инженер, я с Вами полностью согласна. У меня внук по их раскладам закончит школу в 19,5 лет. Ну скажите на милость какая учеба в общеобразовательной школе будет в голове ему, если они все и жить спешат и чувствовать торопятся ? Да и 5-бальную систему нужно вернуть, а то непонятно с этими 11,12,10 и т.д.
дорош : ой гвалт!!!
А всі попередні дії з цього питання і вивчення європейського досвіду уже нічого не варті?Затрачено купу грошей, сил фахівців МОН ,а тут зрежисовані регалами і хабарниками батьки і так звана громадськість" кинулись захищати нещасних діточок,які нічого не знають ,ліняться ,а вступити до ВУЗів хочуть,Чому батьки і "громадськість" не здіймають гвалт через те ,що з 5-6 класу учні дудлять пиво-горілку, масово палять ,трахаються і матюкаються,а не вчаться, масово порушують дисципліну в школі,громадських місцях поводяться як дикуни -нахабно, безкультурно.А Юлія Володимирівна у запалі боротьби за власну велич так і кинулась боротись з "експериментом" над дітьми, весь світ незалежно перевіряє лобурів чого вони навчились в школі,а тут бачте над ними "знущаємось", кнутом їх по спині та їх батьків за відношення до навчання і виховання!!
RON : ГОСПОДА, НЕ ПАДАЙТЕ В ОБМОРОК. СИСТЕМУ ХОТЯТ ЗАВАЛИТЬ ТЕ, КТО УТРАТИТ ВОЗМОЖНОСТЬ ГРЕСТИ ВАЛЮТУ ЗА ПОСТУПЛЕНИЕ И ЭКЗАМЕНЫ.
ОТДЕЛЬНЫЕ ШКОЛЫ И ВУЗы ПРОСТО ВЗБУНТОВАЛИСЬ И ВАЛЯТ МИНИСТРА ОБРАЗОВАНИЯ. В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ В ЭТОМ ЗАИНТЕРЕСОВАН Т.Н. ЗАМ.МИНИСТРА ТЕСЛЕНКО - ЭТО ЕЩЕ ТА СВОЛОЧЬ!
СЛОВЕСНИК : ДОСЕ
В Италии, Франции и т.д дети школу заканчивают в 19-20 лет. И гордятся этим. У нас же сейчас депутаты и бонзы от власти спохватились, что их дети могут не сдать тестирование и оказаться за бортом ВУЗов. Вот по этой причине возможно и отменят тестирование при наличии парадокса , что уже завтра ученики будут проходит тестирование. Страна глупцов и только.
Vitaliy : не варто було
Не варто було Юлі в цю справу лізти - хай би вже міністр освіти розгрібав. Бо ситуація, чесно кажучи, незрозуміла - одні за тестування, другі - проти, треті - за, але не зараз, четверті - за, але помилки в тестах і т.д. Моя особиста думка - надто пізно щось змінювати, діти все ж готувалися до здачі тестів. А помилки (якщо будуть) будемо наступного разу виправляти...
Алекс : to дося - инженер
А может лучше отменить образование вообще? Где Вы предлагаете молодому человеку начинать жизнь строить? Необходимость в рабочей силе - минимальна для выпускников 17 лет, армия - призыв отменен, высшее образование - только для богатых и тупых. Вы узнайте, сколько выпускников средних школ пошло после школы на работу, узнайте у родителей, чего стоит устроить на работу 17-летнего. В то же время - давай те выкинем все, что приготовлено для тестирования, мы же богатое государство. Впрочем, наше с Вами мнение никому неинтересно. Увы. И будете Вы, Дося, кормить своего внучка до достижения 18 лет как миниму, если же конечно, Ваши дети не купят ему место в вузе. Я уверен, со мной согласятся многие в том, что сегодняшние школьные выпускники не готовы к самостоятельной жизни. И давайте не резать с плеча - сначала надо посмотреть, что даст 12-летнее образование и дать возможность работать специалистам. А то получается, что мы все в курсе, как надо аоспитывать детей, только результат от этого плачевен.
vel : да, мля, вот так жопа с этой тЮлькой!
мать перемать, сколько можно этой херьней заниматься!!!
вот сука! : специально нарывается
по любому вопросу!!!! - читесь.
Марина з Обухова : Не в тому річ
Тут дехто забув, що проблема тестування, не в непідготовленості випускників, а в недосконалості самих тестів. Інколи відповіді не співпадають з правильними тощо. Дивіться новини
Юліна позиція цілковито вписується в корупційний алгоритм ... :  Проти тестування виключно ті , хто не має знань , але має гроші і свято вірив , що все "схвачено" !!!
Та визначальним фактором являється ВУЗівська "еліта" , яку тестування примушує жити на зарплату !!!
 : Спочатку потрібно було провести тествування, а вже потім запроваджувати ці тести. А то як завжди - все випробовують на дітях. Юля все правильно зробила.
Юля все правильно зробила.
Егор : тесты
Давно нужно было отменить эти недоработанные тесты. Тимошенко респект.
Андрій : 
Ура! Завжди вірив у розум Тимошенко. Тепер діти не будуть мучатись з цими тестами. Тести це, звісно, правильно, але у нас їх зробили як завжди через одне місце.
 : Интересно, а Янукович прошел бы эти тесты? Нужно сначала проверят их на политиках, а затем уже детям давать.

 : Тести поквартально - це було б дуже добре. Потрібно все доопрацювати.

ser : NO
: Без питань..... Якби всі знали,що робиться для зриву тестування. І не дивно.Можна купити купу заводів з живими людьми,острів у Тихому океані.А паршивого теста - зась. От і бісяться. Але,зірвуть тестування.Однозначно Як це вже було при Таланчуку.
DT : поздно...пусть остается так как есть...долю шока дети уже получили и смирились, а с отменой ЗНО будет еще хуже...
действительно поздно что-то менять...мне кажется ничего не отменят, потому что было затрачено очень много денег на это все...и вот еще одно...почему если человек богатый, то он обязательно тупой???просто по-другому в Украине к сожалению поступать пока не получается, вот и помогают родители детям...а насчет Юли - думаю предвыборная кампания...но с ее радикальностью...посмотрим...что будет то будет...
умничка : а платить прийдется............
Так а шо тестування ......, уже існують розцінки на "хороший тест", а при вступі в деякі ВНЗи необхідно проходити співбесіду так що до вищих навчальних закладів знову потраплять ті хто треба.......а всі інші хто не потрапив на базар, чи в баньдюки, чи на массажисток, бо де ще треба молоді люди без досвіду роботи та освіти
DT : ЗНО - это хорошо!!!
мне кажется еще, что тесты - это гениальная мысль, но единственное - нужно подкоректировать тесты... обязательная укр лит вообще не в тему!!!ТРЕБУЮ КОРЕКЦИИ!!!=)))
дорош : ХА-ХА -дивіться новини
А ХТО уже бачив тести?Те що учні пройшли пробне тестування лише ПРОБНЕ і ніхто справжні тести не бачив,а тут уже ГВАЛТ -помилок повно ,хай пройде тестування,зробіть аналіз і лише потім можна говорити про наслідки чи доцільність,а в новинах РЕГАЛИ уже репетують і свої дивіденти хочуть підвищити,а регал -Тесленко пів року лежить на збереженні і ніхто не репетує,що за 16 тис.грн. в місяць можна організовувати "громадськість" проти тестування
Славики : Вот хочу я в свои 32 года поступить на заочку в институт
и как вы оцените шансы мои пройти это внешнее тестирование если я блин непоню уже ничего из школьного курса и вопросы по этому тестиорванию я немогу найти вы мне раскажите как мне его здать а вот если его отменят я диктант по украинскому языку сдать всетаки смогу птотму как по украински читаю свободно, ну и хот подготовитса смогу, правила поучить Вывод следуюший, мне очень бы хотоелось чтоб это тестирование отменили а в особености не стало интерсно что про это тестирование я узнал 21 числа а заявки на прохождение тестирования можно было подавать до 20 с 3 стороны ЮЛЯ опять занимаетса популизмом, и я ее реально ненавижу когда в магазине расплачиваюсь за продукты а в особености я хочу ее задушить когда мне приходит счет за отопление. Спасибо тебе большое Юля что ты работать нехочеш а хочеш себе караны набить еше больше
Юля : ТЕСТИ
Хай би робили ті тести, але по-людськи. А то самі не знають нічого, а хочуть здаватися дуже розумними. Вони ж навіть не знають як ті тести потім оцінювати!!!!
rory : !
boyatsya roditeli i uchitelya, chto za dengi teper zdavat nelzya budet. Konechno est nedocheti, no tupo gnat na to chto mol Yulya ne znaet chto delaet - eto bred. A takim kak Славики, kakogo figa peretsya za diplomom esli ti shkolnoi programmi ne pomnish? A potom poluchaem takih spezialistov kak proFFesor Yanukovich ili kak nashi doktora, k kotorim strashno hodit a to zalechat. Vot vam i otvet na vopros, nugno testirovanie ili net!
1 : що тестування - поза законом
Мало того, что это тестирование с законами не в ладу, так ещё и детям дополнительный стресс обеспечен. А Гарант все про "очі та про дитячі"... Взять бы эту власть сегодняшнню и протестировать на вменяемость
Славики : для rory
ты мне раскажи как ты помниш школьную программу сам я б непротив конечно иметь столько же денег как янукович, и догадываюсь я что в теперешней программе школьной будет куча предметов введеных для укрепления национального самоосознания молодых личностей, но вот только есть большая проблема в моей профессиональной деятельности данные знания не нужны. Хочу тебя успокоить доктором я становитса нехочу, но всетаки надеюсь что диплом то я получу. (ПС в данном комментарии отсутсвуют знаки препинания и куча ошибок и опечаток)
Кет : тести
Вiдмiна ЗНО це зрада розумних дiтей з бiдних сiмей ,яких в Украiнi бiльшiсть.В такiй краiнi не можна народжувати дiтей.
Just R. : имхо
Ну вообще-то на то что не пошел учиться в институт сразу после школы у всех могут быть свои причины. Порой очень даже веские. А высшее образование нужно, как ни крути. И возникает закономерный вопрос: каким образом тест может пройти человек, закончивший школу 5-10... (нужное вписать) лет назад? Не забываем что такие люди чаще всего работают. Что опять же сказывается на наличии свободного времени на подготовку...
Тарас : Тим часом Росія твердо тримає курс на введення тестування освіти
21 апреля во всех регионах России пройдет генеральная репетиция Единого государственного экзамена (ЕГЭ) по русскому языку, который сдается в виде теста. Во время сдачи экзамена можно писать только черной ручкой. Любая электроника (мобильные телефоны, КПК) сдается при входе в кабинет. Оценки за пробный ЕГЭ выставляться не будут. Во время сдачи настоящего экзамена по математике, русскому языку и литературе будет действовать система "плюс один балл". Следует отметить, что литература не вошла в список обязательных предметов для сдачи ЕГЭ. Нововведением является так называемый "срок годности" результатов ЕГЭ, сданного в текущем году, который продлен до двух лет. В этом году сдавать ЕГЭ будут также те, кто окончил школу ранее и желает поступить в ВУЗы по результатам единого госэкзамена. По материалам ИТАР-ТАСС и Независимой Газеты http://www.maidan.org.ua/static/news/2007/1208789859.html

Ваше iм'я: Ваш E-mail:

Тема:
Повiдомлення. Символів залишилось 500:

введіть цей захисний код
   ОСТАННІ НОВИНИ
05:43   Генштаб Росії про Україну і Ан-70

"Ще треба подумати"

04:48   Мінпром почав видачу ліцензій на виробництво автомобілів і автобусів

У списку - три підприємства

03:50   Ющенко підвищив у званні командувача Внутрішніми військами

Але 30 нових генералів у міліції не буде

02:50   На Івано-Франківщині поміркували, як виконати указ Президента

Вирішили створити НПП

01:44   Кабмін дозволить ввозити автомобілі, старші за вісім років

Нічого не вдієш - СОТ

01:18   Хоч і стихійно, в Україні будуються заводи з виробництва біодизелю

Але майже весь врожай піде на експорт

00:57   Сьогодні на Олімпіаді будуть розіграні 32 комплекти нагород

Починається 15-й день змагань

00:39   Есмінець США прямує в бік Грузії

Ще два кораблі вирушать з Італії

00:20   Аеропорт "Бориспіль" вступив до ЄС

Принаймні, щодо прикордонного контролю

00:03   Російський генштаб: ЧФ повністю контролює Чорне море

... не чекаючи загрози ззовні

23:35   Адвокати заявляють про брутальні порушення прав адвокатів

Коротше, "бєспрєдєл"

23:18   Прикордонники не пустили 38 громадян Молдови до Полтави на заробітки

Деталі від прес-служби

22:51   Ще два кораблі НАТО ввійшли до Чорного моря

Польський фрегат і есмінець США

22:19   Міноборони Грузії: країна виявилася не готова до війни

Вважали, що Росія цивілізованіша

21:52   Полтавська міськрада ухвалила встановити пам'ятник Івану Мазепі

"За" проголосувала 28 із 42 депутатів

21:32   НАТО проти збільшення російського миротворчого контингенту

Ключове слово "буферні зони"

21:06   Росія повинна стати лідером на світовому ринку в 5-7 галузях

У Путіна відбулася нарада

20:46   З залізничного вокзалу в Житомирі евакуювали пасажирів

Через повідомлення про замінування

20:20   Набрав чинності наказ міністра оборони України щодо пересувань ЧФ

Про це повідомила прес-служба МО

19:58   Литвин: в Україні критична ситуація із закупівлями зерна

Та й авіабудування непокоїть

19:33   Мавзолей Леніна буде закритий 6 вересня

У Москві - свято

19:14   Росія стверджує, що вивела війська з Грузії

Залишилися "миротворці в зоні безпеки"

18:56   Янукович нагадав, що він - не прокурор: буде інформація - відповість

Лідер ПР хоче конкретики

18:48   Киян просять зайве не висовуватися

... і дивитися за чужими валізами

18:34   На Донеччині вилучили більше 1200 артснарядів

Інформація МНС

18:23   Уряд Москви придбав санаторій у Криму - 320 метрів берега

Зміна власника відбулася 21 серпня

18:10   США і Польща відзначили розміщення ПРО грузинським "Кіндзмараулі"

Просять Росію не ображатися...

18:04   Підсумки 14-го дня Олімпіади

Україну посувають донизу

17:53   Кабмін дозволив СБУ співпрацю з іноземними спецслужбами

Наливайченко: на рівноправній основі...

17:47   Яценюк теж вирішив поїхати по потерпілих від повені областях

У спікера намічено ряд зустрічей

17:35   Ще одна медаль в України

Бронзовий потік не припиняється

17:34   На Олімпіаді закінчилися змагання з легкої атлетики

Бразилія, Росія, Ефіопія, США, Ямайка

17:29   ФК Динамо просить фанатів замінити матюки "Червоною рутою"

Лайка не допомагає швидше бігати...

17:24   Голландські хокеїстки стали чемпіонками Олімпіади

Срібло і бронза - у Китаю й Аргентини

17:21   Литвин: Україна зайняла односторонню і необ’єктивну позицію щодо Грузії

Політик не чує моральних авторитетів

усі новини »»»

    АНОНСИ ПОДІЙ
усі події »»»   
прес-анонс »»»   теле-анонс »»»   радіо-анонс »»»

   АРХІВ
Серпень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
«««  •  »»» 

Олімпіада-2008: Україна таки вміє стріляти

Експорт в RSS/JS |  ФОРУМ |  КОНТАКТИ |  УНІАН-монітор  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ
weblog.com.ua