This version of the page http://www.brend-a.com/index.php?id=22 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-20. The original page over time could change.
Brend-A, Розробка сайтів, Програмування сайтів, Веб-дизайн, Рекламні кампанії, м. Львів, м.Київ -
Повірити чи провести аналіз для прийняття адекватного рішення? Вирішувати - Вам.

Керівники завше повинні усвідомлювати, яку вагу для власної організації має ефективний інтернет-ресурс як:

- ефективна реклама для вашого бізнесу;

- потужний маркетинговий інструмент;

- методичне залучення нових клієнтів;

- зручна та ефективна співпраця з існуючими клієнтами;

- створення, підтримка та покращення іміджу організації.

Беручи до уваги вищезазначені аспекти, вибір компанії, якій довірите вирішення цього стратегічного завдання, мусить бути доволі ретельним, а часом – навіть прискіпливим.

Серед основних параметрів, якими варто керуватися при виборі компанії, варто виокремити такі:

- портфоліо;

- дані про реєстрацію підприємства;

- досвід компанії;

- наявність постійного офісу у веб-студії;

- присутність штатних спеціалістів які працюють в команді;

- рівень менеджменту;

- система підтримки клієнта;

Портфоліо

Портфоліо веб-студії може бути доволі промовистим для формулювання Вашого бачення, водночас Вам буде легше знайти розуміння та спільну мову із кваліфікованим менеджером, аніж із початківцем.

Юридичні питання

Працювати із юридичними особами значно надійніше, хоча зрозуміло, що дорожче: податки, юридичні обов’язки, які існують кожного місяця і впливають на формування кошторису проекту. Та все ж таки, власне, офіційно зареєстрована компанія є надійнішою для Вас як замовника. Якщо ж вирішили працювати із фізичною особою, мусите зважати що:

- після того, як у Вашого розробника забракне запланованого часу чи з'являться інші причини, через які робота над сайтом не може бути завершена вчасно та якісно, продовжити проект, здебільшого, не вдасться. Найчастіше у таких випадках розробка проекту повертається до самих початків;

- складно запланувати реалізацію проекту без обов’язкових навиків у сфері програмування чи дизайну. Важко повірити, що одна людина здатна якісно та професійно забезпечувати цих два керунки водночас. Переважно команда компанії, маючи налагоджене виробництво, пропонує значно більшу та складнішу специфіку підходу до розробки: залучається маркетинг, копірайтинг, тестування проекту тощо.

Досвід компанії

Із власного досвіду можемо стверджувати: справді якісну розробку інтернет-ресурсів можна налагодити орієнтовно за рік. Ось чому варто укладати угоди із компаніями, які існують на ринку не менше 2-3 років. Здебільшого, це вже досвідчена, проте ще невтомлена духом команда.

Офіс

Не полінуйтеся відвідати офіс веб-студії. Це надасть гарантію того, що Ви працюєте напряму із розробником, а не через посередника. Також пам’ятайте про коливання цін, які часто є штучно створеними посередниками «за свої послуги». При розгортанні найгіршого сценарію відвідини розробника та робота «напряму» позбавить Вас ризику «активно шукати» своїх виконавців після авансової оплати. На жаль, й таке трапляється :(.

Команда спеціалістів

Зустрівшись із менеджером компанії в офісі веб-студії, попросіть познайомити Вас із командою, яка братиме участь у проекті. Переконавшись у наявності постійного штату спеціалістів, Ви матимете гарантію, що терміни будуть дотримані, а при виникненні питань існуватиме можливість поспілкуватися безпосередньо, наприклад, із дизайнером.

Менеджмент

Обов’язково попросіть менеджера розповісти про етапи співпраці. Попередньо розгляньте приклади стандартних документів: угоду, специфікації проектів, технічні завдання тощо.Важлива також наявність інструкцій користувача до адмінчастини та відповідних редакторів.

Підтримка

Будь-який проект, який би він досконалий та продуманий не був, потребує подальшого супроводу та підтримки. Щоб проект відповідав поставленим завданням, потрібна адмінпідтримка послуг хостингу, консультації, тощо. Зверніть увагу, яким чином налагоджена така співпраця у розробника.

Чи потрібен Вам інтернет-сайт, який допоможе розвивати Ваш бізнес?
Що таке сайт? Для чого Вам сайт? Скільки коштує створення? Аргументи "за" або для чого це нам? «…про те, що варто пам’ятати!»
Як правильно вибрати Веб-студію?
Повірити чи провести аналіз для прийняття адекватного рішення? Вирішувати - Вам.