This version of the page http://obozrevatel.com/pda/article.aspx?_id=192954 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-13. The original page over time could change.
Обозреватель
 Власть  

Вернуться назад

29.09.2007 | 16:26
Социалисты используют админресурс и подкупают милицию
"ОБОЗРЕВАТЕЛЬ"

Соціалістична партія України напередодні дострокових парламентських виборів використовує адмінресурс та займається підкупом виборців.

Про це заявила Партія вільних демократів.

Як стало відомо Партії вільних демократів, міністр внутрішніх справ соціаліст Василь Цушко напередодні голосування видав співробітникам Міністерства внутрішніх справ премію у розмірі 200 грн. та закликав міліціонерів голосувати за Соціалістичну партію України. Вільні демократи вважають, що даний випадок можна розцінювати тільки як використання соціалістом Цушком службового становища у корисних цілях, тиск на підлеглих та незаконну агітацію.

Партія вільних демократів вимагає від ЦВК та правоохоронних органів дати правову оцінку діям міністра внутрішніх справ з метою припинення практики використання адмінресурсу під час виборів.

Вернуться назад


© "Обозреватель"
При любом использовании материалов сайта, гиперссылка на www.obozrevatel.com обязательна. Редакция "Обозревателя" может не разделять точку зрения авторов статей и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.