This version of the page http://pressa.univ.kiev.ua/news.php?id=872 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-12. The original page over time could change.
Прес-центр КНУ :: News
Тема дня: План закупівель, який підлягає оприлюдненню   Сьогоднi 12 серпня 2008 року     [ головна ]   [ подiї ]   [ навчання за кордоном ]   [ гостьова книга ]  

 Останнi новини:

  • Відбулась прес-конференція ректора Київського національного університету В. В.Скопенка
  • Лауреат Нобелівської премії відвідав Київський університет
  • День історика
  • «Діалог культур: лінгвістичний і літературознавчий виміри»
  • Міжнародні дні студентської науки в Інституті журналістики
  • До Київського університету за досвідом
  • Відбувся конкурс «Містер економіст-2008»
  • День філолога
  • Студенти Київського університету стали переможцями ІІ Всеукраїнської олімпіади Cisсo
  • Півфінальні баталії VIII чемпіонату КВН завершилися

  • :. Вчена рада Унiверситету

    Шукати в архiвi новин



     Хочете в півфінал – не жартуйте про журі… 

    Друга чвертьфінальна гра команд КВН за Кубок ректора Київського університету відбулась 5 грудня 2006 року. За вихід у півфінал боролися команди чотирьох факультетів: філософського “Друга зміна”, юридичного “Вне закона”, біологічного “К. Н. біс”, соціології і психології “Основний інстинкт”.

    Після першого ж конкурсу лідерські позиції зайняла команда “Вне закона”, отримавши від журі 4, 75 бала та “Основний інстинкт” – 4, 5. Під час розминки на сцені панувала надзвичайно напружена атмосфера. Філософи злісно допитувалися чому вони навчаються в другу зміну, соц-психи перевіряли, що відомо учасникам про тварин, оскільки їхня команда точно знає, що курка Ряба знесла яйце, а Годзилла – половину Токіо. Словом, під тиском таких от запитань в одного з учасників команди юридичного факультету здали нерви і він зізнався у скоєнні злочину та попросив допомоги: “Убив таргана. Допоможіть заховати тіло”, - лунало з вуст розгубленого юриста.

    На разі не відомо, що саме вплинуло на журі, але вбивцю тарганів не покарали. Більше того, його команду оцінили найвищим балом. (Для тих, хто за КВНськими баталіями спостерігає рідко нагадую, що за розминку найвищий бал – 4). “Основний інстинкт”, продемонструвавши свої знання в галузі зоології, та кмітливість теж отримали 4 бали.

    З домашнім завданням юристи та соц-психи також впоралися на відмінно, але 0,25 сотих переваги юристів у першому конкурсі, вивели їх на перше місце з результатом 13,75 бала. “Основний інстинкт” зайняв другу позицію. Їхній результат 13, 5.

    Не пощастило цього разу філософам, їхні КВНські здібності журі оцінило в 11,75. Мабуть, даремно вони в другому конкурсі заявили, що Камедіклаб їх достав, адже склад журі, за винятком, його голови Андрія Джеджули, є учасниками Камеді. Біологи нічого подібного не говорили, але отримали всього лише 11, 25.


    Прес-центр

    [ Список усiх новин... ] 

    Залишити коментар




    максимум, чого зможуть досягнути юристи з таким гумором, це любов своїх, і так не дуже скептичних, вболівальників. бо якщо фізикам старі анекдоти ще можна пробачити, то юристи ж, нібито, вважають себе сильними. от нехай і продемонструють свою силу в півфіналі. щиро вірю, що вони так і зроблять. удачі. і правильно сприймайте критику.

    [ Posted by newsaniok on 12th December, 2006 @ 13:47 ]

    А я думаю, что юристы выиграли вполне заслуженно! Особенно порадовали новенькие, сразу видно ребята азабочены игрой!!!! Особенно понравелись парень,который играл в Троещенского мента,Заботливого папу и еще пару сценок, чувак реально ржачный!!! Также хочу отметить девченок, оч. классно пели!!! Очень классно сыграла девченка, которая пела Чистушки!!! кстати можно сделать яркий дузт....Вообщем все просто супер, "Вне закона" так держать.!!! Всем огромный респект

    [ Posted by Шушка on 11th December, 2006 @ 14:03 ]

    АААА!!!)))) Мэдвэд-вэтэр-свэтэр))) наша скороговорка пошла в массы))) Хорошо, что игру перенесли! теперь мы как приехали и посмотреть ее сможем! 2 Андрій - Еще физики не выступали ;)

    [ Posted by тимофей-тимофей-тимофеюшка on 11th December, 2006 @ 14:03 ]

    Філософи - найкраща команда цього університету

    [ Posted by Андрій on 11th December, 2006 @ 10:19 ]

    якщо чесно, то мені не дуже подобається як вони судять. Щось в них якось все узгодженно, або всі 4, або всі 5. Так рейтинг команд стає не цікавим! Майже однаковий! :( P.S. Грідофіллі чмок!

    [ Posted by #MarMonja# on 8th December, 2006 @ 16:21 ]

    2 #MarMonja#: Думаю, що це добре. В журі міг прийти тільки Андрій Джеджула. А набирати інший склад вважаємо недоцільним. Якщо чвертьфінали судили "камедівці", то хай вже досуджують у повному складі. У понеділок, сподіваємося, усьо буде нормуль!

    [ Posted by Мэдвэд-вэтэр-свэтэр on 8th December, 2006 @ 15:29 ]

    А нашу гру перенесли! Це добре? Чи погано?

    [ Posted by #MarMonja# on 8th December, 2006 @ 10:58 ]

    Игра супер, залу в очередной раз спасибо!Надоели старые шутки. Философы очень симпатичные,я думаю, им нужно больше опыта, очень радует что у них не было ворованых шуток (как я заметил). Разминка супер!

    [ Posted by Dionis on 7th December, 2006 @ 12:15 ]

    Спасибо) мы старались))) Удачи вам 8-го! мы за вас уже в Черкасах будем кулаки держать! Интересно, а кто из вас первое место займт?)

    [ Posted by тимофей-тимофей-тимофеюшка on 7th December, 2006 @ 10:30 ]

    аааааа,хорошая игра,весело было,разминка оооочень порадовала!!!!Соц-псих краще всих!!!!100%!!!! Биологам явно не нравтся КИМОшники,береборщили со своей неприязнью!!!А у Юриков отлично поют девченки,умнички!!!))))

    [ Posted by Dancerrrrr on 7th December, 2006 @ 10:30 ]

    нажаль, не зміг посміятися на грі (так як не був), але з псіхів (соц-) вдосталь насміявся на рнепитиції. бу-га-га. респект!

    [ Posted by #MarMonja# on 6th December, 2006 @ 16:56 ]

    кращевсіхи, красавчики. давно я так не сміявся. юристам бракує простого розуміння, що таке квн. навіщо домагатися таких перемог? що вони вам дають?

    [ Posted by newsaniok on 6th December, 2006 @ 13:38 ]

     Оголошення:

  • План закупівель, який підлягає оприлюдненню
  • Оголошення про результати проведення процедури закупівлі
  • Оголошення про результати проведення процедури закупівлі
  • ОГОЛОШЕННЯ про результати проведення торгів на закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти
  • Виставка "Освіта. Робота. Бізнес"
  • Президент Європейського банку відвідає Київський університет
  • Запрошуємо відвідати виставку
  • ЯРМАРКА ВАКАНСИЙ SAMSUNG SDI CAREER FORUM 2008
  • Компанія Samsung SDI запрошує на роботу
  • «Королева Інституту філології»
  • Контакти

    Адреса:
    вул. Володимирська, 60, к.218,
    Київ 01033
    Україна

    Тел./факс:
    +380 (44) 239-3466

    E-mail: pressa@univ.kiev.ua


    © Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Прес-центр, 2003