Про проект і умови співпраці    Партнери
Русский English
Головна Статті Відеоінтерв`ю Менеджери читають Форум Конференції Події Опитування
Умови співпраці
Партнери
Команда
Розсилка з менеджменту
Дослідження
Конкурс: "Історії інноваційних менеджерів"
Маркетинг і продаж
Фінанси
Управління талантами
Операційний менеджмент
Стратегії та управління
Конференції
Марина Горкіна: Інноваційні інструменти PR

14.08.2008
Всі конференції
Фото дня
Leadership in Crisis event 17.10.2007
Всі фото
Цитата
При розробці стратегії менеджери часто покладаються на звіти, які складають люди, що часто є дуже далекими від світу, для якого вони роблять свої звіти.
Чан Кім, Від багряного океану до блакитного
Форум
Іцхак Адізес: Давати настанови українському прем
08.08 10:17
Роман Казанко: Я поєднав мрію з бізнесом
08.08 09:50
Самомотивація
07.08 23:32
Креатив на розхват!
07.08 10:12
Валерій Зукін: Бізнес або розвивається, або "загинається"
30.07 12:34
Соціальні зв
30.07 12:26
Інновації в методах підрахунку витрат
29.07 08:53
Екскурсія в компанію!
28.07 17:57
Маркетологи в "цивільному"
22.07 17:26
Правила розвитку від Toyota
16.07 16:34
Всі теми

Надихаюче читання

Команда innovations.com.ua запрошує Вас придбати книги і журнали з менеджменту, які випускались протягом останніх двох років в Києво-Могилянській Бізнес-Школі. Найактуальніші теорії з управління, практичний досвід та цікаві приклади успішних компаній Ви обов'язково знайдете на сторінках книг "Надихаюче читання від kmbs" та журналів "Києво-Могилянська Бізнес-Студія". Придбати книги можна в стінах kmbs за адресою вул.Волоська, 8/5, тел.(044) 490 66 35.

 Книги і журнали

 ціна

 Серія "Надихаюче читання від kmbs"  
 "Стремління до Піку", Іцхак Адізес  150 грн.
 "Ідеальний керівник", Іцхак Адізес  60 грн.
 "10 смертних гріхів маркетингу", Філіп Котлер  40 грн.
   
 Аналітичний журнал з менеджменту "Києво-Могилянська Бізнес-Студія" (kmbs)  
 №17: "Творче суспільство"  30 грн.
 №16: "Азійський прорив. Висновки для України"  30 грн.
 №15: "Іцхак Адізес: Управління життєвим циклом компанії"  30 грн.
 №13: "Чан Кім: Стратегія блакитного океану. Як створити нову ринкову нішу та позбутися конкуренції"  30 грн.

 

Серія "Надихаюче читання від kmbs"

Як компанії можуть розумно використовувати зміни, щоб досягнути розквіту та не втратити місця під сонцем? Ця книга допоможе Вам пізнати шлях попереду Вашої організації, передбачити майбутні проблеми та здобути перевагу в ділових перегонах на високих швидкостях. За теорією Адізеса, організації зростають та занепадають, як живі організми, та, на відміну від істот, життєві цикли організацій не є незворотними. Методика Адізеса містить конкретні поради, як управляти процесами та людьми на певному етапі розвитку компанії так, щоб успіх був неминучий.

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Іцхак Адізес, один із провідних експертів менеджменту та підвищення ефективності, розкриває причини успішного та неуспішного менеджменту. Описано управлінські ролі, які дають змогу організації бути результативною та ефективною в короткому та довгому періодах часу: виробництво (P)roducing, результат задля якого існує організація і який робить її продуктивною; адміністрування (A)dministering для ефективності; підприємливість (Е)nterpreneuring для управління змінами; інтегрування (І)ntergrating частин організації для довготермінової життєдіяльності. Йдеться про ефективну структуру організації, яка виховує взаємодовіру та повагу, роль лідера, про завдання внутрішньо корпоративного навчання та місію бізнес-шкіл.

Автор не дає порад, як стати ідеальним керівником, навпаки, своєю теорією, яка базується на тридцятирічному досвіді, доводить, що такого не існує. Теорію Адізеса можна використовувати для діагностики ефективного чи не ефективного менеджменту, стилів лідерства. Вона допоможе розвивати, тренувати та підбирати персонал в організаціях, а також комунікувати з ним, винагороджувати, при цьому даючи можливість організації досягати своїх цілей із найменшими втратами енергії.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Чому маркетинг не завжди працює? Філіп Котлер, книжки якого відомі в усьому світі, визначив і описав десять найбільш типових помилок, яких припускаються в сучасній практиці маркетингу. Спочатку визначені ознаки, за якими можна зрозуміти, чи ваша компанія має такі проблеми чи ні; потім пропонуються основні шляхи вдосконалення маркетингової практики. Автор розробив не окремі прийоми часткового покращення діяльності компанії, а методи вирішення проблем, розраховані на тривалий термін. Десять маркетингових гріхів – це методологія побудови ефективних маркетингових практик на усіх рівнях компанії для досягнення результату та отримання прибутку.

 

 

Аналітичний журнал з менеджменту "Києво-Могилянська Бізнес-Студія"

№17: Творче суспільство.

Основою економічного розвитку завжди були і є люди – по-справжньому проривний прогрес залежить від ідей, які надходять від творчих, креативних і талановитих людей, які не мислять стандартно, а постійно шукають щось нове. Саме цей прошарок і є тим кістяком у суспільстві, який провокує зміни. У даному контексті «творчість» потрібно сприймати не просто як термін із мистецтва, а як здатність нестандартно мислити, генерувати та впроваджувати успішні ідеї у найрізноманітніших сферах діяльності – від мистецтва до управління та технологічних розробок.
Річард Флоріда – один із найкращих дослідників, що пишуть про імператив творчості та творчого суспільства, нещодавно провів дослідження по визначенню рівня креативності ряду країн, серед яких є і Україна. Наша держава займає 27 місце! Результат непоганий, зважаючи на те, що основним експортним сектором нашої економіки є важка промисловість. Це ще раз доводить той факт, що Україні потрібно переходити від принципу «Made in Ukraine» до «Designed in Ukraine». Цілком реально, що творче суспільство – це саме той шлях, який зможе вивести Україну на верхівку економічного розвитку в майбутньому.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

№16: Азійський прорив. Висновки для України.

Кожну країну умовно можна віднести до однієї з двох груп: ті, що в «повільній смузі», й ті, що у «швидкій». Представники Південно-Східної Азії зараз очолюють другу категорію. Це, в першу чергу, Китай, Південна Корея, Індія, Сінгапур... Уже скоро до цих країн може приєднатись і Казахстан! Світ явно змінює свої центри.
Китай – лідер серед тих, хто зараз у «швидкій смузі». До того ж це четверта частина населення Землі, і зміни в цій країні не проходять непомітно для решти світу. Простий приклад: стрибок цін на нафту мало пов'язаний з Іраком чи Росією, проте має багато спільного з Китаєм – його мешканці почали більш активно купувати автомобілі, що, в свою чергу, збільшує рівень споживання палива.
Азійський регіон зараз розвивається дуже динамічно, проте це не лише загроза, але й можливість. У тому числі, й для України. По-перше, там можна організовувати підприємства й заробляти гроші. По-друге, це 1,3 млрд. людей, які починають жити краще, і їхній споживчий кошик із кожним днем збільшується. Тим більше, Україна та Китай не мають жодних політичних протиріч, а це ще спрощує співпрацю. Цілком можливо, що завдяки партнерству саме з цією країною ми зможемо набагато швидше перейти у «швидку смугу»....

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

№15: Іцхак Адізес: Управління життєвим циклом компанії

На кожній новій стадії розвитку будь-яка організація постає перед унікальним набором проблем. Успіх або поразка організації залежить від того, наскільки добре чи погано лідери вирішують ці питання, проводять необхідні зміни для здорового переходу з однієї стадії до наступної...
У 15 номері Бізнес Студії Ви маєте можливість ознайомитися з унікальним поєднанням досвіду та підходів до структурування бізнесу на різних етапах життєвого циклу компанії від всесвітньо відомого гуру менеджменту Іцхака Адізеса та кращих експертів Києво-Могилянської Бізнес-Школи.

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

№13: Чан Кім: Стратегія блакитного океану. Як створити нову ринкову нішу та позбутися конкуренції

У 2004 році Чан Кім – професор стратегії та міжнародного менеджменту бізнес-школи INSEAD (Франція) – разом з Рене Моборн написав книгу з неординарною назвою «Стратегія Блакитного Океану». І лишень за рік ця книга наробила стільки шуму та галасу, що була перекладена 30 мовами та продана мільйонним тиражем, а сам Чан Кім був визнаним одним із великих гуру у світовому бізнесі. 
І, як завжди, все геніальне у простому. В основі книги теж геніально проста річ: порівняння двох «океанів» - багряного та блакитного.
Ви потрапляєте у криваву воду першого океану тоді, коли буквально вириваєте частину ринку у конкурентів, весь час намагаючись перемогти у безжалісній боротьбі. Але ж альтернатива існує завжди – надприродних зусиль та жертв можна уникнути. Єдиний метод перемогти конкурентів – не боротися. Звучить дивно? Саме так, адже, згідно з Чаном Кімом, запорукою успіху може стати лише створення нової ніші, вільної від конкуренції – блакитного океану.
      Тож, у плавання!


Пошук по сайту
Розширений пошук
Реєстрація

Менеджери читають
Мої роки в GE
07 Серпень 2008
Міграція цінності
30 Липень 2008
Ефективний керівник
22 Липень 2008
Далі
Опитування
Чи є творчість однозначно корисною для Вашої роботи?
так
залежить від ситуації
ні
Результати     Архів опитувань

Партнери

 
 
  © 2007 «Innovations.com.ua»
Використання матеріалів сайту дозволяється за умов посилання на джерело
Created by Webo