This version of the page http://vj.net.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-06. The original page over time could change.
VJ.net.ua
Розділи
Кнопки
Наша стрічка
УБМ

Мумія 3: гробниця імператора драконів (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor)
Режисер: Роб Коен
Сценарій: Альфред Гоу, Майлз Міллар
Актори: Джет Лі, Брендан Фрейзер, Марія Белло, Джон Ганнаг, Люк Форд, Мішель Йео, Рассел Вонґ, Ізабелла Леонґ, Ентоні Вонґ Чу-Санґ, Ольберт Квейн, Тіан Ліанґ
Виробництво студії: Universal Pictures, Alphaville Films, Giant Studios, Nowita Pictures, Sommers Company (США, Німеччина, Канада)
Рейтинг (в США): -
Прем'єра в світі: 24.07.2008
Прем'єра в Україні: 31.07.2008
Кінопрокатник в Україні: B&H

Шукач пригод Алекс О'Коннелл будучи на Дальньому Сході натрапляє на мумію першого Імператора Цинь, на якого тисячоліття тому було накладено магічне прокляття. Загарбника намагаються воскресити невідомі люди і тепер від команди О'Коннелла залежить подальший хід історії.

читати далі і коментувати...
 
Двадцять одне (21)

Режисер: Роберт Лукетіч
Сценарій: Пітер Стейнфелд, Аллан Лоеб
Актори: Кейт Босворт, Лоуренс Фішбурн, Ліза Лапіра, Джош Гад, Джим Старджесс, Масі Ока, Сем Гользарі, Кевін Спейсі
Виробництво студії: Michael De Luca Productions, Relativity Media, Trigger Street Productions (США)
Рейтинг (в США): PG-13
Прем'єра в світі: 28.03.2008
Прем'єра в Україні: 10.04.2008
Кінопрокатник в Україні: B&H

Шість героїв після проходження спеціальної підготовки, стають професійними шулерами і з легкістю оббирають одне казино за іншим.

читати далі і коментувати...
 
Едріен Броуді (Adrien Brody)

Американський актор Едріен Броуді (Adrien Brody) здобув широкої слави, коли виконав головну роль у картині "Піаніст" Романа Поланскі. Ця роль допомогла йому отримати свої перші, і одразу дуже вагомі нагороди - французьку премію "Сезар" та американський "Оскар" за краще виконання головної чоловічої ролі. Едріен став наймолодшим лауреатом "Оскар" за кращу чоловічу головну роль за всю історію цієї нагороди.


читати далі і коментувати...
 
Секретні матеріали 2: Хочу вірити (X-Files 2/ X-Files: I Want to Believe)

Режисер: Кріс Картер
Сценарій: Кріс Картер, Френк Спотніц
Актори: Девід Духовни, Джиліан Андерсен, Аманда Пітт, Біллі Конноллі, Коллум Кейт Ренні, Адам Ґодлі, Мітч Пілеггі
Виробництво студії: Ten Thirteen Productions, Twentieth Century-Fox Film Corporation (США, Канада)
Рейтинг (в США):
Прем'єра в світі: 24.06.2008
Прем'єра в Україні: 24.06.2008
Кінопрокатник в Україні: Геміні-Україна

Друга спроба створення повнометражного варіанту культового серіалу "Секретні матеріали", вони ж "X-Files" - цього разу сюжет зосереджується на пошуках жінок, які безслідно зникають в похмурих пагорбах сільської частини Вірджинії і єдиний ключ до таємниці їх зникнення — людські останки, які знаходять в заметах біля хайвея. Офіційні особи, зневірившись знайти хоч яку-небудь зачіпку, звертаються за допомогою до священика, що дискредитував себе в юності педофілією, чиї сумнівні "видіння" відправляють місцеву поліцію в гонитву за примарами...І для розкриття істини, як і раніше, потрібні Скаллі і Малдер.

читати далі і коментувати...
 
Хеллбой 2: Золота армія (Hellboy 2 / Hellboy II: The Golden Army)
Режисер: Ґільєрмо Дель Торо
Сценарій: Ґільєрмо Дель Торо за коміксом Майка Мігноли
Актори: Рон Перлман, Селма Блер, Даґ Джонс, Джеймс Додд, Джон Алєксандр, Люк Ґосс, Джон Гарт, Джефрі Тембор
Виробництво студії: Dark Horse Entertainment, Lawrence Gordon Productions, Mid Atlantic Films, Universal Pictures (США)
Рейтинг (в США): PG-13
Прем'єра в світі: 11.07.2008 (США)
Прем'єра в Україні: 17.07.2008
Кінопрокатник в Україні: B&H

Міфічний світ розпочинає повстання проти людства, щоб управляти Землею, таким чином Хеллбой і його команда повинні врятувати світ від неслухняних істот.

 

читати далі і коментувати...
 
Артуро Перес-Реверте: Механіка і термостатика

Молодий хлопець заходить в бар «У Лоли», спирається на стійку неподалік від мене і просить пиво.

- Механіка і термостатика, - вимовляє цей дивний хлопець, відсьорбнувши пиво. На носі у нього повисла біла піна. - Я не збирався згадувати про них до вересня. І ось сьогодні мені до рук потрапив підручник. Це через нього я почав посміхатися і до цього часу не можу прибрати цю ідіотську посмішку. Це підручник фізики. «Запитання - іспанські солдати називали арабів "пако", оскільки так звучали постріли з їх гвинтівок. Чому це відбувалося? Відповідь: іспанський солдат (мішень для пострілу) спочатку чув різкий і сухий звук ("па!"), що відбувається в результаті хвиль Матча, а потім тихіший і протяжний звук "коо!", який позначав хвилю поширення звуку пострілу. Іспанці сприймали постріли з власних гвинтівок інакше, оскільки стрілець знаходиться поза зоною дії хвиль Матча і не чув нічого, окрім свого пострілу. Хвиля Матча розповсюджується паралельно самій собі, віддаляючись від траєкторії пострілу, отже, і від стрільця».

читати далі і коментувати...
 
Хенкок (Hancock)

Режисер: Пітер Берґ
Сценарій: Вінсент Нґо, Вайнс Ґілліґан
Актори: Вілл Сміт, Шарліз Терон, Джейсон Бейтман, Девід Метью, Валері Езлінн, Дег Ферч
Виробництво студії: Forward Pass, Overbrook Entertainment (США)
Рейтинг (в США):
Прем'єра в світі: 02.07.2008
Прем'єра в Україні: 10.07.2008
Кінопрокатник в Україні: B&H

Головну роль виконує Вілл Сміт - його герой втратив все, навіть самоповагу, перетворившись на ледацюгу і п'яничку. За іронією долі він має надзвичайну здібність - суперсилу, здатну завдати руйнувань, через що тепер його всі зневажають. Але на горизонті з'являється піарщик Рей Ембрі, який намагається допомогти йому створити популярний імідж, і новий супергерой в решті решт починає змінюватися сам, а разом з тим змінювати життя свого рятівника та ... його дружини ...

читати далі і коментувати...
 
Артуро Перес-Реверте: Захисники культури

Пам'ятаєте, днями ми говорили про приватні культурні ініціативи? Я розповідав нам про відважних захисників культури, які дивом вижили в страждаючій на амнезію країні поголовного неуцтва. Звісно, будь-яка розумна людина знає, що війна, яку вони ведуть, програна наперед, як битва при Айакучо. Цього разу, як завжди, переможе зло за підтримки страху і дурості. Але чим безнадійніше становище сміливців на полі бою, тим сильніше ми захоплюємося їх подвигом. Захисники культури схожі на залишки останньої армії, які лаштуються в каре, зібравши останні сили, непереможним бійцям, які йдуть в гори або піднімаються на дах з гвинтівкою і фляжкою, засудженим до смерті, які плюють в обличчя катам і кричать: «Хай живе поразка!».

Кожен вечір, викидаючи на звалище кілограми паперу, я думаю про те, які величезні кошти витрачаються на виробництво нікому не потрібного сміття: буклетів, надрукованих на найкращому папері, дурних антологій, дотованих міністерством журналів, розкішних книг, каталогів, касет самого ідіотського змісту, запрошень на безглузді конференції і безглузді виставки, які влаштовують різні фонди та інші громадські організації. Хотілося б знати, чи має хоч щось з цієї гори розкішної макулатури стосунок до культури. Я маю на увазі справжню культуру - опору нації і передумову її майбутнього; наріжний камінь історії, який скріплює століття; творчу енергію, що ушляхетнює людський інтелект. Втім, в нашій країні це поняття набуває найхимерніших тлумачень. Від журналістів і політиків можна почути словосполучення «культура укладання угод» або «культура насильства».

читати далі і коментувати...
 
Волл-І (Wall E)

Режисер: Ендрю Стентон
Сценарій: Ендрю Стентон
Англійсько ролі озвучили актори: Фред Віллард, Джефф Ґарлін
Виробництво студії: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures (США)
Рейтинг (в США):
Прем'єра в світі: 27.06.2008 (США)
Прем'єра в Україні: 03.07.2008
Кінопрокатник в Україні: B&H

Рік 2700. Робот Волл-І кожен день проводить за роботою, для якої він був зроблений - прибирає гори сміття, залишені на планеті людьми. Але невдовзі він виявляє вищу мету, для досягнення якої він призначений.

читати далі і коментувати...
 
Енн Гетевей (Anne Hathaway)

Енн Гетевей - американська актриса театру і кіно. Вона дебютувала у 1999 році у серіалі "Будь собою" (Get Real), а здобула справжньої слави першою ж роллю в повнометражному кіно - в діснеєвській сімейній картині "Щоденники принцеси" (The Princess Diaries).

Після успіху "Принцеси" її стали запрошувати виключно на ролі у сімейні комедії - "Зачарована Елла", продовження "Принцеси". З часом Енн, врешті-решт, вдалося зламати образ актриси "дитячих фільмів", знявшись в драматичних стрічках - таких як "Крейзі" (Havoc), "Горбата гора" (Brokeback Mountain) та "Диявол носить Прада" (The Devil Wears Prada). Останній фільм став найбільш значущим в кар'єрі Енн - виступивши в ролі елегантної працівниці ультрамодного жіночого журналу, вона стала кумиром багатьох дівчат, а інтернет заповнили присвячені Гетевей сайти, створені фанами з різних країн.

Останніми здобутками Енн стали кінострічки "Джейн Остін" (Becoming Jane) та "Будь Кмітливим" (Get Smart).

читати далі і коментувати...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Далі > Кінець >>

Іменинники
6/8


М. Найт Шьямалан (38)


Вєра Фарміга (35)


Мелісса Джордж (32)
Free template "Frozen New Year" by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft! You have got this template gratis, so don't become a freak.