пошук
Середа 06 серпня 2008 року
укр
eng
 
7 фактів про ГУРТ
Наші досягнення

1. Наші інформаційні продукти по праву вважаються одними з найдостовірніших та найактуальніших в громадському секторі України. Інформаційний електронний бюлетень «ГУРТ» та портал www.gurt.org.ua читає кожен 6 представник громадського сектору по всій Україні.

2. Інформаційні продукти ГУРТа протягом останніх 7 років стали найефективнішим способом поширення інформації про суспільноважливі ініціативи в Україні. Можливістю заявити про себе вже скористалися понад 4.650 організацій.

3. У тренінгах та семінарах Ресурсного центру Гурт вже взяло участь більше 9.000 людей. А це четверта частина від кількості зареєстрованих громадських об’єднань в Україні.

4. Тренери та експерти Ресурсного центру ГУРТ мають досвід практичної роботи не тільки в Україні, але і у Вірменії, Білорусі, Болгарії, Казахстані, Киргизстані, Молдові, Польщі, Росії, Таджикістані та Туркменістані.

5. Ресурсний центр «ГУРТ» були першою організацією в Україні, яка почала застосовувати технологію Відкритого простору. За останні два роки ГУРТ провів 15 відкритих просторів, учасниками яких стали понад 1.000 людей, а результатами – понад 230 ініційованих суспільно важливих проектів.

6. За час своєї діяльності ми видали понад 40 посібників загальним накладом понад 39.000 примірників з різних питань стосовно організації та роботи ОГС.

7. ГУРТ поширює тільки ті інноваційні західні технології та методики, що апробовані на власній організації. Зокрема, ідеться про такі технології, як Відкритий простір, врядування ОГС, самооцінка організаційного розвитку.


     на головну      версія для друку
Електронний бюлетень "Гурт" № 404
Підписатися на бюлетень



15.08.2008 | Сімферополь.
Презентація фотовиставки для незрячих у Сімферополі
© 1995-2008 РЦ “Гурт”. Всі права застережено.
01025, м. Київ, а/с 126
Тел./факс: (380 44) 296 1052
E-mail: info@gurt.org.ua
Використання матеріалів сайту РЦ “Гурт” дозволено тільки за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на www.gurt.org.ua