This version of the page http://tartak.com.ua/noviny/2002/jovten/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-05. The original page over time could change.
Жовтень / 2002 / Новини / Сайт гурту «Тартак»
  • Новини
  • Історія
  • Дискографія
  • Кліпи
  • Шпалери
  • Фотозбірка
  • Преса
  • Форум Спільноти
  • Гостьова
  • Контактна інформація

Архів новин

  • 2008

  • 2007

  • 2006

  • 2005

  • 2004

  • 2003

  • 2002

  • Грудень, Листопад, Жовтень.
 
31 жовтня, 2002

Іститутуті Журналістики

26.10.2002 "Тартак" мав дуже оригінальний виступ в СМТ Макарів (Київської обл.) Це була закрита вечірка, на яку прийшли люди, м'яко кажучи, далекі від творчості групи "Тартак", але після годинної програми всі підтанцьовувуали, підспівували і брали автографи. А Сашкові, навіть, подарували залізну гривню...:) 01.11.2002 о 13:00 (вулиця Мельникова 36/1) в Іститутуті Журналістики відбудеться навчальна прес-конференція. Там тартаки будуть виступати у якості навчальних експонатів, а молоді журналыісти будуть задавати підступні запитаня. Доречі, не так давно там побували і ТНМК. 02.11.2002 Відбудеться концет у Маріуполі, а 05.11.2002 у Львові. От як пощастило Львів'янам!
23 жовтня, 2002

Зінтеко

Фірма "Зінтеко", яка постійно забезпечує "Тартак" своєю безвідмовною підтримкою і не тільки на концертах, нарешті закінчила генеральний ремонт на власній репетиційній базі. Сьогодні й відбулася перша "Тартакова" репетиція в оновленому приміщенні. Враження музикантів від роботи в нових умовах важко передати словами, адже там не тільки є все необхідне обладнання, але й сам дизайн виконано з урахуванням усіх професійних вимог - звукопоглинаюча обшивка стін, окилимована підлога, ламана стеля. Про таку репетиційну базу можна було тільки мріяти! Пощастило "Тартаку"?
15 жовтня, 2002

Ай Пі Сейл

Нарешті укладено угоду між гуртом "Тартак" та ТОВ "Ай Пі Сейл" по реєстрації та хостингу доменного імені tartak.com.ua. Тепер відкриття офіційного сайту стало для групи ще більш реальним, а коли він відкриється, "Тартак" стане ще крутішим, ніж був до того?
12 жовтня, 2002

Ультра

Просто зі знімального майданчика, не змивши навіть зелену фарбу зі свого волосся, ді-джей Валік рвонув до клубу "Ультра", щоб взяти участь у першому всеукраїнському чемпіонаті ді-джеїв "Скретч-Майстер-2002". Валік, мабуть, не встиг ще вийти з образу героїчного "Тартамена", бо тільки приїхав на конкурс, як одразу ж всіх переміг. Так що у "Тартака" є тепер свій скретч-майстер - вітаємо його!?
12 жовтня, 2002

Мікрoff/onна перевірка

На кіностудії "Київнаукфільм" відбулися зйомки першого кліпу на пісню з другого альбому гурту "Тартак". Пісня називається "Мікрoff/onна перевірка" і заспівано її разом з молодим гуртом з Херсону на ймення "Роллікс". На зйомки прийшло багато приємної української молоді, які і пострибали, і потанцювали, і з "Тартаком" поспілкувалися. Цікаво, що самі "тартаки" в цьому відео з'являються у новому героїчному амплуа - супер-героїв "Тартаменів". Автор ідеї та режисер - Віктор Придувалов. Чекаємо чергового шедевру?
11 жовтня, 2002

Презентація нового кліпу

В "Ранощах" на каналі "Ентер" та в "ДеньОК" на СТБ відбулася презентація нового кліпу гурту "Тартак" - "Буча-Чака". Це був, скоріше за все, останній кліп на пісню з першого альбому, принаймні поки що на пісні з цього альбому "Тартак" кліпів знімати більше не збирається. Стосовно самого кліпу думки глядачів та фахівців розділилися: одні називають його кращим з усіх "тартакових" відео, інші - незрозумілим та нецікавим?
8 жовтня, 2002

Неофіційний сайт

Випадково в інтернеті знайдено неофіційний сайт гурту "Тартак" за адресою www.tartakyxa.narod.ru. Подія, звичайно, важлива, і сам сайт, безперечно, дуже цікавий, однак прикро, що трапилося це саме в той момент, коли робота по створенню офіційного сайту гурту "Тартак" вийшла на фінішну пряму?
5 жовтня, 2002

Сезонів Моди

Сашко, в компанії з Фаготом з "ТНМКонго", Тімом з "Екстрім-прес", Олександром Шовковським з "Динамо" (Київ) та ще кількома гідними людьми, знову виходить на подіум "Сезонів Моди" у якості ексклюзивної моделі провідного українського дизайнера - Лілії Пустовіт. Всі парубки показали себе справжніми воїнами?
3 жовтня, 2002

Окуляри

Сашко прокинувся рано-вранці й зрозумів, що йому страшенно набридли його окуляри. "Мало того, що вони постійно тиснуть на ніс, заважають стрибати під час виступів і привертають до себе увагу людей на вулиці та в громадському транспорті, так ще й багато хто вже просто сприймає окуляри, як частину мене. Набридло! Я звільнюсь від цієї залежності!". Отож, віднині Сашко почуває себе абсолютно неприв'язаним до свого "окулярного" іміджу. "Захочу - одягну, а захочу - ні!"- рішуче заявив він? самому собі. Не сенсація, звичайно, а все ж?
1 жовтня, 2002

Демо_Графічний_Вибух

Різноманітні засоби масової інформації все частіше повідомляють про різкий ріст народжуваності в Україні за перші дев'ять місяців поточного року. Тільки сліпий, злий, дурний або завидющий не помітить прямого зв'яку цього факту із виходом альбому "Демо_Графічний_Вибух" гурту "Тартак". А ще кажуть - нема пророків у своїй Вітчизні!?