пошук
03 серпня 2008 року
укр
eng
 
«ЧИ ЛЕГКО АБІТУРІЄНТУ БЕЗ ХАБАРІВ СТАТИ СТУДЕНТОМ?»
17 липня о 12:30 в УНІАН відбудеться прес-конференція на цю тему.
ЄВРОПЕЙСЬКЕ ДОБРОСУСІДСТВО: ТРАНСКОРДОННИЙ ЯРМАРОК ТА ЗУСТРІЧ
Благодійний фонд Арсенія Яценюка Open Ukraine, єдиний з українських благодійних Фондів, підтримав проект „Європейські дні добросусідства”, який відбудеться 30 серпня 2008 року в місці майбутнього перетину в с.Угринів/Долгобичів (Сокальський район, Львівської області).
ДЕРЖАВНА ЛЬОТНА АКАДЕМІЯ УКРАЇНИ: СТАН СПРАВ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ АВІАЦІЇ
16 липня о 10.30 у прес-клубі реформ м. Кіровограда (адреса: вул. Островського, 2, корпус 2, офіс 20) відбудеться прес-конференція та засідання прес-клубу на вищевказану тему.
РОК-ФЕСТИВАЛЬ “ТАРАС БУЛЬБА-2008”
3 18 по 20 липня у місті Дубно Рівненської області пройде найстарший український рок-фестиваль “Тарас Бульба-2008”. За підсумками відбору на фестиваль потрапили двадцять гуртів, які представляють майже всі регіони нашої держави.
МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ “BE FREE"
8-10 серпня у Львові пройде міжнародний фестиваль “Be Free". Організатори – музичний лейбл ВМАgroup ("Білоруська музична альтернатива"), Європейське Радіо для Білорусі і молодіжна ініціатива “СтудФормат”, вже другий рік поспіль обирають Україну місцем зустрічі білоруських, українських та польських фанатів музики у стилі рок. Партнерами з українського боку є Спілка Української Молоді в Україні.
УКРАЇНСЬКУ ВЛАДУ МОНІТОРИТЬ МОЛОДЬ
10 липня о 13.30 почнуть спостерігати і за організацією ЄВРО-2012. Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» проведе незалежну всеукраїнську флеш-моб акцію „ЄВРО-2012 – Ми спостерігаємо!”.
ВІДЕО КОНФЕРЕНЦІЯ В ПОСОЛЬСТВІ США
Відділ преси, освіти та культури Посольства США має за честь запросити всіх зацікавлених узяти участь в активному обговоренні теми «Роль ЗМІ та вплив результатів громадського опитування на процес президентської передвиборчої кампанії в США» під час відеоконференції, яка відбудеться в приміщенні Посольства.
СВЯТКУВАННЯ СТОРІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ СТЕПАНА БАНДЕРИ
Інститут Громадського Лідерства у вересні-жовтні проводить заходи приурочені святкуванню сторіччя з дня народження Степана Бандери.
ПРОЩА ДО ЗАРВАНИЦІ
12-13 липня 2008 року відбудеться всеукраїнська проща до Зарваниці, яку поведе кардинал Любомир Гузар.
ЩО ТАКЕ UpFEST?
15-17 серпня, Луцьк. «Upfest» — фестиваль музики і мистецтва, один з найбільших в Україні, програма якого обіймає концерти на чотирьох сценах, біля тридцяти майстер-класів різних напрямків, семінари, театральні постановки, перегляд кінофільмів та багато інших цікавих подій.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Електронний бюлетень "Гурт" № 404
Підписатися на бюлетень



© 1995-2008 РЦ “Гурт”. Всі права застережено.
01025, м. Київ, а/с 126
Тел./факс: (380 44) 296 1052
E-mail: info@gurt.org.ua
Використання матеріалів сайту РЦ “Гурт” дозволено тільки за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на www.gurt.org.ua