This version of the page http://menr.gov.ua/cgi-bin/go?node=2489 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-01. The original page over time could change.
Міністерство охорони навколишнього природного середовища України
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА УКРАЇНИ
Головна
Про міністерство
Діяльність міністерства
ЗМІ та громадськість
Громадська рада
Контакти
Форум
Біографія
Актуальне інтерв'ю
Фотогалерея
Пошук
Голосування
Чи є поблизу Вашого будинку рекреаційна зона (парк, ліс, озеро тощо)?
Так
Ні, вже немає
Ні, але хотілося б
Ні і не треба
Не знаю
Результати опитування >>
Попередні опитування >>
Реєстрація та підписка :
Логін:
Пароль:
Контактна інформація
Надзвичайні ситуації

18.06.2008

Виявлено порушення природоохоронного законодавства на Кіровоградщині

 Державна екологічна інспекція у Кіровоградській області перевірила дотримання вимог  природоохоронного законодавства на підприємствах та установах області.

На ВАТ «ПМК-37» у  м. Світловодську виявлено порушення правил поводження з відходами, відповідальну особу  притягнуто до адмінвідповідальності - оштрафовано на 170 гривень.

На  ФГ «Колос» (смт Димитрове  Олександрійського району) виявлено порушення правил складування, зберігання та розміщення відходів, а також невжиття заходів щодо боротьби з бур’янами на території підприємства. Відповідальних осіб притягнуто до адмінвідповідальності, накладено штрафів на  170 гривень.

На    ДП     «Світловодський    завод    силікатних   виробів» у  м. Світловодську виявлено порушення вимог ведення обліку забраної води та правил експлуатації пилоочисних установок. Відповідальних осіб   притягнуто    до    адмінвідповідальності,   сума штрафу складає 221 гривень.

При перевірці Микільської сільської ради у Світловодському районі  виявлено відсутність дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, відповідальну особу притягнуто до адмінвідповідальності, оштрафовано на 221 гривень.



Всі новини >>