This version of the page http://opora.org.ua/news.php?news=1111& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-29. The original page over time could change.
Громадянська мережа "Опора"
 

 
 

ПРО НАС

ДIЯЛЬНIСТЬ

ТОЧКА ОПОРИ

АНАЛIТИКА

АРХIВ ДОКУМЕНТIВ

ОПОРА У ЗМІ

ПРЕС-ЦЕНТР

КОНТАКТИ

НАШI ДРУЗI

ЧИМ Я МОЖУ ДОПОМОГТИ



 

 







Отримати код










Читати в RSS




Новини

 

Додаткова сесія для абітурієнтів

В понеділок розпочато реєстрацію на додаткову сесію зовнішнього оцінювання знань випускників шкіл. Взяти участь в ній зможуть ті, хто з поважних причин не зареєструвався або не з`явився на основну сесію.

Бажаючі взяти участь у додатковій сесії мають до 5 червня зареєструватися у регіональних центрах оцінювання якості освіти або в обласних інститутах післядипломної освіти педагогічних кадрів. Про це Інформаційному центру незалежного оцінювання повідомила начальник відділу зовнішніх зв’язків Українського центру оцінювання якості освіти Валентина Ткаченко.

"Право на участь у додатковій сесії мають лише ті, хто не зміг взяти участь в основній сесії через поважні причини. До таких належать, наприклад, проходження строкової служби, участь у міжнародних змаганнях чи конкурсах, хвороба в день тестування, смерть близьких родичів. Повний перелік цих причин та адреси пунктів реєстрації можна знайти на сайті Українського центру", - повідомила пані Ткаченко. Вона додала, що наявність поважної причини повинна бути підтвердженою документально.

Додаткова сесія зовнішнього оцінювання відбудеться з 26 червня по 4 липня 2008 року. Її учасники можуть скласти не більше трьох предметів та в разі потреби можуть проходити тестування мовами національних меншин. До участі в основній сесії, яка триває з 22 квітня до 4 червня, зареєструвалася 512 591 особа.

Джерело: Інформаційний центр незалежного оцінювання

новинар 10 - 05/05/2008

Коментарi

Iм'я*
Ел. пошта
Текст коментара*
Код*
     

З 18 липня ОПОРА надає консультації абітурієнтам
Під час консультацій абітурієнти зможуть отримати юридичну допомогу щодо порушення права на вищу освіту, допущені приймальними комісіями ВНЗ та факти відсутності належної реакції на виявлені порушення з боку відповідальних органів влади. Звернутись до ГМ ОПОРА можна за телефоном «гарячої лінії»...
17/07/2008

Відповіді ЗНО-2008
Правильні відповіді від Українського центру оцінювання якості освіти.
30/04/2008


© Opora 2006