This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-10974 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-24. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Стильна модель Nokia 8800 завойовує нагороду «Найкращий із кращих» від «Red Dot»
Червня 26, 2006




Мобільний телефон Nokia 8800 одержує нагороду «Найкращий із кращих» на світовому конкурсі дизайнерських рішень «Red Dot». Модель 8800 здобула перемогу в напруженій конкурсній боротьбі та виявилась єдиним мобільним телефоном, що одержав нагороду за найкращий дизайн.

Телефон Nokia 8800 вирізняється своїм інноваційним високоякісним дизайном, а також вишуканою настільною підставкою. Це перший мобільний телефон, в оформленні якого використано сталь, що не іржавіє, та мінеральне скло. Телефон має дисплей високої чіткості, що відображає 260 00 кольорів, а мелодії виклику для даної моделі створені Рюічі Сакамото, одним з провідних композиторів світу.

Доктор Петер Зек (Peter Zec), президент компанії Icsid та засновник нагороди в галузі дизайну «Red Dot», зауважив: «Лише продукти, наділені непересічними дизайнерськими якостями, можуть одержати звання «Найкращий із кращих» від «Red Dot». Завдяки передовому підходу до використання цінних матеріалів у поєднанні з високою практичністю та розмаїттям функцій, Nokia 8800 насправді демонструє провідні тенденції дизайну».

Із 2 068 продуктів, які було виставлено на конкурс дизайну 2006 року, за найкращий дизайн у своїй категорії лише 36 одержали жадану нагороду «Найкращий із кращих». Окрім того, якісний дизайн 485 продуктів було відзначено печаткою «Red Dot». Одним з таких продуктів став комп'ютер Nokia N90, який приверну увагу журі додатковою можливістю обертання дисплея в класичному розкладному корпусі.

Тодд Вуд (Todd Wood), директор відділу досліджень та модернізації Nokia, зазначив: «Від імені команди дизайнерів та інженерів, які працювали над створенням цього революційного дизайну, хочу сказати, що ми щасливі одержати цю високу нагороди. Ми створили насправді прекрасний дизайн у вишуканому стилі та з чудовими характеристиками. Високий рівень продажу красномовно свідчить про зростання популярності моделі - на сьогодні продано вже більше мільйона телефонів, а незабаром до магазинів США надійде ще й американська версія даної моделі».

Переможці конкурсу, зокрема розробники телефону Nokia 8800, сьогодні одержать нагороди на урочистій церемонії в Ессені (Німеччина). Продукцію переможців буде показано на спеціальній виставці, яка триватиме з 27 червня по 23 липня 2006 року в музеї дизайну «Red Dot» в Ессені.



Про Nokіa

Nokia - світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила й опора всієї мобільної індустрії. Nokіa забезпечує зв'язок між людьми і передачу необхідної інформації за допомогою простих у використанні та інноваційних продуктів, таких як мобільні телефони, а також рішень для роботи із зображеннями, іграми, мультимедіа для оп ераторів мобільних мереж і організацій. Nokіa надає устаткування, рішення та послуги мережевим оп ераторам і корпораціям.

Контактна інформація

Вікторія Єрьоміна,
менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Тетяна Оберемова,
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Інформаційна підтримка

Агентство SPN Ogilvy Public Relations
тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com

Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com

Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com