This version of the page http://20minut.ua/news/123819 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-19. The original page over time could change.
Зірки ще не визначилися із літньою відпусткою
Новости
Авто
Недвижимость
Работа
Почта
Интернет-радио
Вход | Зарегистрироваться

Зірки ще не визначилися із літньою відпусткою

A A A
Размер шрифта:
Більшість артистів, за їх словами, саме через заклопотаність не можуть визначитися із приблизною датою відпустки. Зайнятість пов'язують із численними виступами та концертними турами.

Ані Лорак

Після напруженої підготовки до пісенного конкурсу «Євробачення» Ані Лорак вирішила трохи відпочити. Незабаром співачка планує відвідати сонячну країну (не виключно, що Туреччину чи Грецію), аби набратися сил. «Мрію про відпочинок на узбережжі теплого моря із улюбленою книжкою та коктейлем», - замріяно сказала співачка.

Дует «Алібі»

Сестри Завальські про відпустку поки навіть не думають й додають, що відпочити їм вдасться ще нескоро. «Дуже хочеться кудись поїхати. Все через те, що так ми і не встигли повноцінно відпочити та з'їздити на море. В березні їздили до Єгипту із концертом, трішки вдалося позасмагати. Проте, це в першу чергу була робота, а не відпочинок», - сказала Аліна. Та дівчата все ж таки поділилися омріяними країнами. Аня не проти відвідати Італію — Венецію, Мілан, Рим. Аліна надає перевагу Празі, Лондону та Ірландії. Сам відпочинок, за словами дівчат, може бути й екстремальний. Якщо молодша Завальська таким відпочинком вважає картинг, старша ще не визначилася із власним ектримом. «Потрібно спробувати декілька видів екстриму, аби обрати свій», - сказала Аня Завальська.

Гурт «Друга ріка»

Лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин найулюбленішим містом на землі називає саму Землю. Відпочивати найбільше полюбляє у горах, адже саме вони привертають найбільшу увагу Валерія. «Подобається гірська місцевість, будь-які гори — Карпати, Кримські гори, Альпи»... - сказав Валерій Харчишин.

Гурт «Stereoliza»

Катерина та Олексій не нехтують як сонячними, так і холодними країнами. Як розповіла Катерина, їздили з виступами до Росії, Польщі, Америки, Египту, там і відпочивали.

«Мені дуже запам'яталася поїздка на північний захід Франції. Тоді якраз було свято, коли зі всієї Європи з'їжджалися старовинні кораблі. Ми жили на «Херсонесі», єдиному корабелі, що представляв Україну. Було класно. Атмосфера панувала романтична», - пригадала Катерина.

Гурт «ТНМК»

Фагот та Фоззі чи не єдині виконавці, які більш-менш визначилися із графіком відпусток. Від прихильніків та виступів планують відпочити на початку серпня. «Якщо зараз концерт буде поблизу морського узбережжя, можливо, відпочинемо. Загадувати не хочеться», - сказали Фоззі та Фагот.

Лама

Лама найкращим місцем на землі називає помешкання, в якому живе. «Немає кращого місця, ніж у себе вдома, де своя родина, друзі. Завжди з батьками спілкуюся по телефону, тому не відчуваю бар'єру відстані», - сказала Наталя.

Хмельницкий 2008-06-05 12:27:17
Версия для печати    Отправить на email
Если Вы увидели ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
відпочинок  артисти  зірки 
Статьи автора Тетяна ЗАМОРОКА:

Оцените новость:

Рейтинг: 5
Голосов: 2
Просмотров:1151

Тетяна ЗАМОРОКА
8(097)8337564
Написать письмо автору

Добавить комментарий (0)
Также в рубрике:
12:531020-й річниці Хрещення Києвської Русі присвячується
17:12„К402“ - від імпровізованих „квартирників“ до сольних концертів
14:40В Коропці дебютує фестиваль
14:37Мертва наречена - замість російського режисера
17:40У Вінниці відкрили виставку подільської ікони
17:37Відбувся містичний фестиваль «Шешори»
17:18Сашко Лірник - свій для всіх
17:12Музично відриваємось "на Парижі"!
16:46Шешорські контрасти, або Чого всі не чекали
16:33„Quest Pistols” запрошують фанаток на побачення
Статьи автора Тетяна ЗАМОРОКА:
15:57 Ринку на Кам'янецькому переїзді більше немає
13:19 Міністр охорони здоров’я навчить медиків англійської
14:13 В поліклініці №1 відкрито пункт дитячого харчування
17:52 Стріла крана лякає хмельничан
15:23 «Щедрику-Ведрику» відвідав Почаїв
15:48 Кондиціонери стали все частіше з’являтися в офісах та помешканнях хмельничан
15:45 Нітратна «закуска» до столу
14:10 Лама гасила пожежу... шампанським
16:09 Зірки за партою
14:02 Краса потребує жертв... матеріальних