This version of the page http://20minut.ua/news/121310 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-14. The original page over time could change.
У "Шансі" тернополянку повели під вінець
Новости
Авто
Недвижимость
Работа
Почта
Интернет-радио
Вход | Зарегистрироваться

У "Шансі" тернополянку повели під вінець

A A A
Размер шрифта:
Наша землячка сподівається, що отримає потрібні 50 тис. голосів для участі у фіналі

 На 50 тис. глядацьких голосів, потрібних для участі у фіналі телепроекту "Шанс", чекає жителька села Добрівляни Заліщицького району Таміла Розновська.

Виступ дівчини можна було побачити 19 квітня, вищу оцінку продюсери тоді дали супернику Таміли Петру Дмитриченку. Чи вдасться дівчині здобути потрібну кількість голосів, можна буде дізнатися під час трансляції проекту на каналі "1+1" у неділю, 27 квітня.

Про участь землячки у відомій телепередачі її рідні та друзі знали заздалегідь, тому у неділю, 19 квітня, усі зібралися перед телевізорами.

Дівчина закінчила Заліщицьку гімназію і зараз є першокурсницею Київського університету внутрішніх справ. Вона - майбутній експерт-криміналіст.

– У будинку народної творчості Таміла виступала ще з дитинства, це наша місцева зірка, - каже директор будинку народної творчості Володимир Гирилюк. - У неї дуже хороші вокальні здібності, одного разу сталися неполадки з апаратурою, то дівчина не розгубилася і виконала пісню акапельно. У нашому місті всі голосували за неї. Вона чудово виступила.

Оцінка - несправедлива

Художній керівник народного жіночого ансамблю "Берегиня" Заліщицького будинку культури Мирослав Лугофед вважає, що у Таміли є всі шанси набрати 50 тисяч глядацьких голосів, потрібних для участі у фіналі "Шансу". Проте він не погоджується з оцінкою, яку поставили дівчині після виступу у "Шансі".

- Ми всі були шоковані тим, що вона не пройшла у фінал, це несправедливо, - каже він. - Ми її дуже підтримуємо.

Таміла 22 квітня саме приїхала у рідне село з Києва на Великодні вихідні. Телефоном вона розповідає, що дуже хотіла виступити на "Караоке". У грі 30 грудня вона перемогла у фіналі, виконавши пісню "Самотня Боса". Тоді глядачі кинули їй у капелюшок 880 грн. Проте тоді була перерва телепроекту "Шанс", тож сісти дівчині у лімузин, як це традиційно роблять переможці "Караоке", їй не вдалося. Через деякий час її запросили на "Караоке" вдруге, тоді вона знову перемогла із піснею "Стожари", назбиравши 1400 грн.

- Тоді на майдан мене прийшли підтримати друзі, з якими разом навчаюся, - зауважує Таміла. - Але решту людей, які мене підтримали, були незнайомі.

На білу сукню - "кров"

Із землячкою працювала група Кузьми, а її імідж створювали дизайнер Олексій Залевський і візижист Марина Борщевська. Таміла Розновська виконувала народну пісню "Ой летіли дикі гуси". Згідно з сюжетом, під час виконання пісні за давньою українською традицією виконали обряд збирання нареченої під вінець. Дівчата співають пісень, миють дівчину у цебрі, чешуть та одягають.

- Такий сюжет вигадав керівник балету "Любовники", - каже Таміла. - Згідно з задумом, вмивати повинні були роздягнуту дівчину, потім на неї одразу мали накинути сукню. Проте я на це не погодилась. Вважаю, що для цієї народної пісні це зайве.

Потім, як каже дівчина, планували, аби вона була лише у нижній білизні. Зрештою пошили для неї коротеньке плаття тілесного кольору, на яке потім одягли білу весільну сукню.

Після цього на плаття співачки танцівниці бризнули червоною фарбою, що символізувало втрату цноти. Таміла зізнається, що спочатку ця ідея її дещо насторожила, бо не зовсім уявляла, як це виглядатиме. Але потім все сподобалось.

- Я не вперше виступаю на сцені, тому виступу не бояла, єдине - дещо мане насторожували камери, - зізнається Таміла. - До того ж зйомки виступу відбувалися близько першої ночі, тому усі були надзвичайно виснажені.

"Уб'ю за Петю..."

Суперником Таміли був Петро Дмитриченко - фіналіст одного із проектів "Шанс".

- Суперник у мене був достойний, проте я вважаю, що виступила сильніше, каже Таміла. - До того ж у нього теплі стосунки із Наталією Могилевською. От вона його й витягла. Всі чули під час трансляції проекту, як Могилевська казала: "Кузьма, я тебя уб'ю за Петю".

Таміла каже, що з Петром Дмитриченком ледь знайома.

- Ми під час підготовки до виступу не бачились увесь день, - каже вона. - Побачили одне одного вже перед самим виступом. "Привіт! Привіт! Як звати", - ось це і була вся наша балачка. Після виступу більше не спілкувалися.

Дівчина каже, що не дуже розчарована таким результатом, адже знає, що справилась зі своїм завданням ідеально. Рада, що її побачили багато українців, і чекає на їх підтримку. До того ж запросив на кастинг продюсер Дмитро Клімошенко та зацікавився її здібностями продюсер Тіни Кароль Олег Чорний.

Тернополь 2008-04-23 19:46:56
Версия для печати    Отправить на email
Если Вы увидели ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
"Шанс"  Таміла Розновська 
Статьи автора Євгенія ЦЕБРІЙ:

Оцените новость:

Рейтинг: 4
Голосов: 7
Просмотров:2032

Євгенія ЦЕБРІЙ
8(096)9153923
Написать письмо автору

Добавить комментарий (4)
Гость: svetik 25/04/2008 11:10 0
Цілком підтримую Тамілу, вона набагато краще співала від Петра. А Могилевська, як завжди, тягне вгору своїх чергових коханців. І коли вона вже схаменеться. Тепер "Шанс" стає таким же "продажним", як і інші подібні проекти. Бридко дивитися.
Ответить IP
Гость: я 26/04/2008 11:53 0
http://www.shans-ua.com/players.php?Id=3&pg1=5&pg2=1&pId=10

я так розумію на цьому сайті можна голосувавати, але Таміли там не знайшла.Мабуть проголосую у неділю.
Ответить IP
Гость: Тетяна 23/05/2008 10:45 +1
Як можна цю милу дівчинку порівнювати з яскравим, харизматичним Петром? Таких, як вона досить багато! А Петра народ ніяк не може забути ще з 5-го сезону Шансу! Ця людина - справжній Артист! Я підтримала Тамілу смскою, але вона й поруч з Петром не стояла!
Ответить IP
Tigger 24/05/2008 01:18 0
Таня права! +1
Ответить IP
Также в рубрике:
11:20Журнал “Тернопіль” можна передплатити
10:58До побачення, Шешори!
13:20Сузір'я тернопільських графіків в картинній галереї
11:23Гайда на "Шешори"!
12:21Світ вишивки у роботах Ніни Гончарук
15:52„Стелсі”: „Український „шоу-базар” не для нас”
14:49В кінотеатрі перукар бориться з тероризмом
14:47Проща пройде з концертом
10:27Вадим Сікорський розкриває секрети єврейських мудреців
10:24Группа Brevi's: "Привет из 80-х!"
Статьи автора Євгенія ЦЕБРІЙ:
13:35 Фальшиву горілку робили у колишній тракторній бригаді
18:50 “Гастролери” пронеслися Городищем з пожежею та битими вікнами
15:30 До капелюшка – шарф і квіти
19:00 На одному місці – знову більше 400 снарядів
16:21 На Купала їли уху з поліном
18:03 Данила Галицького у Тернополі засадили трояндами та хризантемами
17:49 Загинув батько з двома синами
19:40 Покинуту новонароджену мати повернула через суд
18:46 Правоохоронців спіймали нетверезими за кермом
21:21 Лондонські дівчата просилися у моделі до тернополянина