::. Одесский Портал .::. Виртуальная реальность Одессы - практически все о бизнесе и отдыхе!.::
Одесский Портал > ОБРАЗОВАНИЕ > > >
О проекте
Интернет-ресурсы
Моя Одесса
Образование
Телепрограмма
Лента новостей
Фото Одесса
Погода
Игровой Зал
Публикации
Друзья и партнеры
Города Украины
Реклама в сетевой и печатной версии портала
Практика Рекламы
Медицина
Быстрый переход:
Реклама
на Одесском Портале:


Одесская фотогаллерея
MCLUB представляет:
Sheryl Crow

..........................

Рекламные площадки на Одесском Портале.
......................................................................................................
Новости портала:
[21.05.2004] На Одесском Портале открыт новый раздел "Образование", где можно получить информацию о школах, ВУЗах, курсах и прочих учебных учреждениях.

........................................................................................................................
Mclub.te.net.ua представляет: Dissolving of Prodigy


Поиск:
Рекламная и информационная поддержка: РИА "Практика Рекламы"

Гл.редактор: Михно Т.Н.
Программирование, сопровождение:
Шишлонов А.Е.

Одесса, ул. Пастера, 25,
3 этаж, 18 кабинет.
тел (048) 728-17-86 office@odportal.com.ua

Образование.
............................................................................................................................................................

ОДЕССКАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ ЮРИДИЧЕСКАЯ АКАДЕМИЯ.


Одеська національна юридична академія - Альма-матер багатьох правознавців, які приймають активну участь у розбудові нашої держави.

Гармонічне поєднання плідної праці найкращих наукових кадрів, новітніх навчальних технологій з можливостями сучасної матеріально-технічної бази – все це дозволило академії стати координаційним центром юридичної науки та освіти України, провідним навчальним закладом, відомим далеко за її межами.

Фактично літочислення юридичного закладу ведеться з середини XIX століття - від Рішельєвського ліцею імператорського Новоросійського університету. А далі були юридичний факультет, потім – інститут Одеського державного університету, який у 1997 році був реформований в Одеську державну юридичну академію.

У 1998 році академії було надано членство в асоціації європейських університетів. І вже через 2 роки указом Президента України - статус національного закладу.

Одеська національна юридична академія постійно розвивається, впроваджує нововведення до учбового процесу, який відповідає світовим вимогам.

Сьогодні юракадемія має ліцензію за вищим IV рівнем акредитації, це дозволяє надавати вищу освіту на рівні кваліфікаційних вимог спеціаліста і магістра, за спеціальністю „ правознавство „.

Юридична академія у 2004 році приєдналася до Болоньского процесу, що робить її рівною серед університетів Європи, а академічні документи про освіту визнаються у світі.

Випускники академії впевнені в своєму майбутньому завдяки 100-вітсотковому державному розподілу. Підписані довгострокові договори про підготовку спеціалістів для органів прокуратури України, органів юстиції, СБУ,МВС ,митної служби, Пенсійного фонду та ін.

Міжнароднім відділом юридичної академії налагоджені тисни зв’язки с учбовими закладами Великої Британії, Італії, Німеччини, США, Данії, Угорщини, Росії, Польщі й Австрії. Практикується обмін та стажування студентів та викладачів за кордоном. У навчальному процесі введено 4-х річне вивчення іноземних мов.

Юридичні та соціально-гуманітарні дисципліни викладають висококваліфіковані викладачі, серед яких понад 120 докторів наук, професорів і кандидатів наук, доцентів.

Одеська національна юридична академія має три спеціалізовані ради із захисту докторських і кандидатських дисертацій практично з усіх наукових спеціальностей з правознавства.

В академії, в семи її навчальних центрах у містах України, а також у Болгарії та Придністровській Молдавській Республіці за денною, заочною та вечірньою формами навчання здобувають освіту понад 10000 студентів. Вони можуть опанувати всі таємниці правознавства в різних структурних підрозділах.

В академії функціонують 7 факультетів:
- Державного управління і міжнародно-правових відносин,
- Цивільно-правовий,
- Прокурорсько-слідчий,
- Соціально-правовий,
- Юридичної журналістики,
- Заочної освіти,
- Післядипломної освіти,

3 інститути: європейського права, адвокатури, підготовки професійних суддів.
А також магістратура державної служби, аспірантура та докторантура.

До складу ОНЮА входить юридичне училище, де готують молодих спеціалістів-правознавців, згідно з введенням у державі багатоступеневої вищої освіти.

Сьогодні в академії успішно працюють 24 кафедри.

Успішно функціонує кафедра військової підготовки, яка готує офіцерів запасу, зокрема загальновійськової спеціальності та юстиції.

Високоякісна організація процесу здобуття студентами знань, практичних навичок, зокрема в юридичній клініці Probono, була б неможлива без кращої серед вищих навчальних закладів матеріально-технічної бази.

Академія володіє сучасними навчальними корпусами, обладнання яких відповідає міжнародним стандартам освіти, гуртожитками – справжніми студентськими готелями, бібліотекою з унікальним читальним залом, абонементом, великим - понад пів мільйона примирників - книжковим фондом, і зв’язком з багатьма бібліотеками світу. В юракадемії використовують інноваційні технології, діє лабораторія комп’ютерних технологій, є комп’ютерні класи.

Звісно, керівництво юридичної академії приділяє увагу різнобічному вихованню майбутніх юристів, представників інтелектуальної еліти суспільства. Для всіх бажаючих діє центр культури. Тренуватися студенти можуть у сучасному спортивному комплексі зі стадіоном і сьома залами ОНЮА – це все, чого можна бажати у студентські роки.

А головне – можливість здобути якісну юридичну освіту і разом з дипломом впевненість в завтрашнім дні.




Admin (c)1999 - 2007. Торговая марка "Практика Рекламы". Все права зарегистрированы. Created by ase