ПРЯМА ДІЯ 
• Кампанії
• Звернення
• Повідомити про порушення прав людини
• Поради правозахисників
• Блог
• Питання правозахиснику
Змінити / підписатися на розсилку
 
Реєстрація »»
Вхід »»
Фонд захисту жертв порушень прав людини
Щорічні доповіді про права людини
Україна в документах ООН з прав людини
Міжнародні інструменти та доповіді з прав людини
Рішення Європейського суду з прав людини
Надати допомогу УГСПЛ

версія для мобільника
helsinki.org.ua/wap










28.08.2006
Регламент Європейського суду з прав людини  »»
Нова редакція Регламенту Суду містить поправки, прийняті на пленарному засіданні Суду 7 липня 2003 року, які наберуть чинності 1 листопада 2003 року. Слід зазначити, що загальний перегляд Регламенту у світлі практики Суду, яка постійно розвивається, є безперервним процесом, а отже, подальші поправки можуть бути внесені вже найближчим часом.
28.08.2006
Європейська угода про осіб, що беруть участь у процесі Європейського суду з прав людини  »»

21.08.2006
РЕКОМЕНДАЦІЯ N R (2000) Комітету міністрів державам-членам щодо повторного розгляду або поновлення провадження у певних справах на національному рівні після прийняття рішень Європейським судом з прав людини  »»

16.05.2004
Конвенція про захист прав людини та основоположних свобод з поправками, внесеними відповідно до положень Протоколу 11 з Протоколами 1, 4, 6, 7, 12, 13 та 14  »»
Міністерство юстиції у співпраці з Міністерством закордонних справ підготували новий український офіційний переклад Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року та усіх протоколів до неї. Попередній переклад Конвенції і протоколів не повністю відповідав автентичним текстам англійською та французькою мовами. Статус офіційного новому перекладу було надано Міністерством закордонних справ 27 січня 2006 року. 9 лютого 2006 року Верховна Рада України схвалила Закон України «Про внесення змін до деяких законів України» №3436-IV, який був підписаний Президентом 27 лютого. Цим Законом внесено зміни до законів про ратифікацію Конвенції та протоколів до неї з тим, щоб змінити назву Конвенції, що згадується в текстах цих законів, на нову – Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод.
15.05.2004
Convention for the Protection of Human Rights and Fundamental Freedoms as amended by Protocol No. 11 with Protocol Nos. 1, 4, 6, 7, 12 and 13  »»
Офіційний текст Європейської Конвенції зі змінами та доповненнями на англійській мові.
11.05.2004  | коментарі: 1
Convention de sauvegarde des Droits de l'Homme et des Libertés fondamentales telle qu'amendée par le Protocole no 11 accompagnée du Protocole additionnel et des Protocoles nos 4, 6, 7, 12 et 13  »»
Офіційний текст Європейської Конвенції зі змінами та доповненнями на французькій мові
Огляд по темах  
Катування та нелюдське поводження
Вибори
Право на справедливий суд
Свобода совісті та релігії
Приватність
Свобода слова
Доступ до інформації
Свобода мирних зборів
Свобода асоціацій
Дискримінація
Соціально-економічні права
Екологічні права
Права біженців і мігрантів
Права дитини
Права людини за кордоном
Конституційна реформа
Проект Кримінально-процесуального кодексу України
Права людини на шляху євроінтеграції України
Інші питання
Тим часом в парламенті...
Фоторепортаж 
Навчальний курс з прав людини для юристів Використання національних і міжнародних механізмів для захисту прав людини в стратегічних справах
Перший навчальний курс для юристів з прав людини. Лекції обговорення і тренінги - тут було все. А ще цікаві дискусії та обмін досвідом, можливість знайти нових колег, до яких можна завжди звернутися за допомогою.
31 березня у Національному університеті «Києво-Могилянська академія» в рамках Міжнародного фестивалю документального кіно з прав людини «Український контекст» відбувся відбірковий тур чемпіонату Київської міської дебатної ліги.
30 березня урочистим відкриттям в Будинку кіно розпочав свою роботу Четвертий міжнародний фестиваль „Дні документального кіно з прав людини „Український контекст”




 Про нас  Члени спілки  Прес-релізи/звернення  Преса про нас  Проекти  Партнери  Контакти 
© 2008  УГСПЛ
Всі права застережено
Сайт працює за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження»
При передруку наших матеріалів посилання (для Інтернету - гіперпосилання) на helsinki.org.ua обов’язкове.  Наш e-mail: