This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=96 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-10. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Вандершоузен

Пам’ятаєте, як багато років тому ви любили ранкові дитячі передачі? З яким нетерпінням чекали їх біля своїх телевізорів?.. Вони повертаються!!! Але такими, які не наснилися б вам навіть у найжахливіших снах!

Пам’ятаєте, як багато років тому ви любили ранкові дитячі передачі? З яким нетерпінням чекали їх біля своїх телевізорів?.. Вони повертаються!!!
Але такими, які не наснилися б вам навіть у найжахливіших снах! Вандершоузен – цинічна, злісна та абсурдна передача Тільки Для Дорослих, яка «обстьобує» улюблені дитячі програми всіх часів і народів.

MTV-Шоу

Дорогами життя

Нові пригоди і виклики чекають героїв, які готові на все, аби досягнути бажаної мети – кінця маршруту.

Пригоди Чіко та Гуапо

Шоу про музичний бізнес

АЛЬТЕРНАЦІЯ

Альтернативна нація усвідомлює необхідність музики, що створюється на сцені інді та андерграунда, та визнає, що музична сцена набагато цікавіша, якщо копнути трішечки глибше. І Alternative Nation риє кігтями, доки вони не почнуть кровоточити!

Мандрівка

П’ятеро команд подорожують майже без грошей на великі відстані. Потрапити з Польщі до Франції за пару Євро? Думаєте це вигадки? Переконайтеся самі

Відчайдухи

Джонні Ноксвіл та його команда завжди знають як розважитися