This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=8441 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-10. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Мандрівка

П’ятеро команд подорожують майже без грошей на великі відстані. Потрапити з Польщі до Франції за пару Євро? Думаєте це вигадки? Переконайтеся самі

Якби ці хлопці відкрили тур-агенцію, то мали б найнижчі ціни на мандрівки у світі. Адже вони – учасники шоу «Мандрівка» на MTV. Це п’ятеро команд, з хлопців та дівчат, котрим необхідно долати великі відстані за копійки))) У буквальному сенсі слова.
Учасникам роздають крихти грошей та ставлять неймовірні завдання. Проте, головна мета – це , не важливо яким чином, добратися з пункту А в пункт Б . Автостоп, залізниця чи велосипеди, навіть допомога друга чи родича, який живе неподалік – усе це до послуг учасників шоу «Мандрівка» на MTV.

MTV-Шоу

The Hills

Бути молодою та вродливою у Лагуна Біч – це одна справа. А ось бути такою ж у Лос-Анджелесі - зовсім інша річ.

Хата

Тільки не лопніть від заздрощів, бо зараз ви побачите, як живуть найпопулярніші зірки світового музичного Олімпу. Розкішні апартаменти, коштовні дрібнички, найсучасніші джакузі, шалені тачки – все це вони продемонструють спеціально для вас протягом півгодинного шоу.

ГИДКОБАЧЕННЯ

«Гидкобачення» - гумористичне шоу з дуже гострим присмаком. Прикольні інтерв’ю, вуличні жарти, витівки божевільного клоуна Юко та багато іншого.

Кімната жахів

Ви готові бути наляканими?

Бівіс і Батхед

Бівіс і Батхед як завжди роблять те, що їм вдається найкраще - сидять на кушетках та глузують з музичних відеокліпів, напнувши футболки із надписами AC/DC та Metallica.
Слідкуйте за усіма пригодами, які трапляються з ними, лише на MTV Україна!