This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=8431 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-10. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

The Killers, No Doubt та ще ціла купа рокерів на різдвяно-колисковій платівці

До різдвяно-колискової збірки увійдуть версії колискових пісень від The Killers та No Doubt

Геть зі сцени

Молоді та не зовсім відомі гурти готові позмагатися та пройти випробування, аби отримати визнання зірок

У цьому шоу двоє популярних музикантів мають обрати найкращий гурт із декількох. А допоможуть їм у цьому нелегкому виборі конкурси та завдання, які повинні пройти учасники шоу та показати, на що вони здатні. І як завжди – переможе найкращий!


MTV-Шоу

Дорогами життя

Нові пригоди і виклики чекають героїв, які готові на все, аби досягнути бажаної мети – кінця маршруту.

Солодкі 16

Якщо тобі пощастило бути дитиною заможних батьків, ти можеш влаштувати шикарну вечірку на честь свого вступу до дорослого життя! Але наскільки далеко зайде твоя фантазія? Круті ресторани, безліч друзів, вишукані страви, машина класу люкс у подарунок… Батьки не зупиняться ні перед чим, аби догодити своєму дитятку.

Хата

Тільки не лопніть від заздрощів, бо зараз ви побачите, як живуть найпопулярніші зірки світового музичного Олімпу. Розкішні апартаменти, коштовні дрібнички, найсучасніші джакузі, шалені тачки – все це вони продемонструють спеціально для вас протягом півгодинного шоу.

Top 10 At Ten

Дивiться нас кожного тижня i ви почуєте останні плоди працi таких гуртів як Metallica, Muse, Red Hot Chili Peppers, The Rasmus, Franz Ferdinand i The Darkness та багато багато iншого…
Не побачиш цього, не побачиш життя!

TOP-20 MTV Україна

Топ 20 MTV Україна – це хіт-парад, який представляє 20 кліпів, які найчастіше грають у нашому ефірі.