This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=8421 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-10. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Робимо гурт

P.Diddy довелося чимало попрацювати та продивитися безліч талантів, аби зібрати до купи пристойний гурт

Після півмільйона проданих копій дебютного альбому, хлопці знову засіли у студії, аби попрацювати вже над новим бендом . Але цього разу P.Diddy хоче переконатися, що все буде бездоганно та не буде ніяких лаж.
Дивіться на майстерність створення гурту у програмі «Робимо Гурт» тільки на MTV

Дивіться шоу «Робимо гурт» щочетверга та щоп'ятниці о 15:00, повтори щонеділі об 11:00 та 11:30 тільки на телеканалі MTV Україна.

MTV-Шоу

Кімната жахів

Ви готові бути наляканими?

Солодкі 16

Якщо тобі пощастило бути дитиною заможних батьків, ти можеш влаштувати шикарну вечірку на честь свого вступу до дорослого життя! Але наскільки далеко зайде твоя фантазія? Круті ресторани, безліч друзів, вишукані страви, машина класу люкс у подарунок… Батьки не зупиняться ні перед чим, аби догодити своєму дитятку.

Роб і Здоровило Блек

У цій реалістичній комедії ми спостерігаємо за пригодами Роба і Здоровили Блека та їхнім веселим життям у розкішному Голлівудську домі. У компанії крихітного бульдога М’ясця це фантастичне тріо перетворює весь оточуючий світ на власний гральний майданчик.

Відчайдухи

Джонні Ноксвіл та його команда завжди знають як розважитися

Довбодятли

Команда Довбодятлів – це троє хлопців з Уельсу та один лондонець, яких пов‘язала любов до катання на дошці.