This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=8411 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-10. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Snow Patrol повертаються до роботи

Минуло два роки з виходу альбому Eyes Open, і тепер ірландська альтернативна команда знову окупувала студію

Щоденник

Шоу про приватне життя зірок, в якому вони розповідають все, як на сповіді власному щоденнику

Це шоу є запрошенням до особистого життя зірок. Ведучими виступають самі селебрітіс. Вони створюють свій щоденник , дивлячись просто в об’єктив відеокамери, а не записуючи у нудний блокнотик. Ви маєте нагоду почути усе з перших вуст. Події та історії з їхніх домівок, подорожей чи відпочинку! Ви побачите життя зірок таким, яким воно є насправді!

MTV-Шоу

TRL

Після запуску на МТV у 1998 році у США, TRL став загальнонаціональним феноменом, здатним просунути поп-зірок на верхівку американських чартів. Бажаєте дізнатися наскільки це шоу важливе? Просто запитайте у Брітні Спірс, дебютний альбом якої “Baby One More Time” був уперше представлений на TRL і одразу став фаворитом.

Бастамув

Брукс Бафорд, ведучий «Бастамув» вже поспішає тобі на допомогу! Декілька нескладних рухів – і наче камінь з плечей! Тих, кому пощастило потрапити у програму, Брукс познайомить з найкращими хореографами світу, які всього за 24 години підготують із щасливчиками класний номер.

Робимо відео

Ви побачите все – напади безумства найкрутіших виконавців (між лейблами і співаками??), танцювальні репетиції, пошуки цікавих локацiй, суперпрофесійне обладнання... – всі тонкощі кропіткого процесу створення відеокліпів.

Погром на замовлення

Погром на замовлення – реаліті шоу без правил і здорового глузду

Повний фарш

Хильнув горя? Вже не такий закоханий у свій роздовбаний маленький Fiat? Гадаємо, що ні…
Гаразд, МТV-шоу “Повний фарш” не забудеться тобі ніколи, щойно ти побачиш, як можна трансформувати твою набридлу машину у тачку з повним фаршем.