This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=191 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-10. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Невідомий запис Джиммі Хендрікса

Відомий англійський співак відтепер буде ведучим власного музичного телешоу.

Елвіс Костело стане телеведучим

Відомий англійський співак відтепер буде ведучим власного музичного телешоу.

Portishead працюють над четвертою платівкою

Про це розповів Едріан Атлі, гітарист гурту. Попередній альбом вийшов у квітні цього року.

Лідер Doors міг інсценувати смерть

Про таке заявив клавішник колективу Рей Манзарек. Він сказав, що Джим Морісон обговорював з ним можливість інсценізації

У Другої Ріки вкрали гітари

Інцидент трапився кілька днів тому в Києві на автостоянці одного з торгівельно-розважальних центрів.

МОЯ ВЛАСНА ЗІРКА

В нашому шоу найвідданіший фан за допомогою двох близьких друзів відбиратиме з шістьох претендентів того, хто найбільш схожий на його улюблену зірку. Претенденти змагатимуться у вмінні співати, рухатись, відповідатимуть на найскладніші питання і врешті-решт один з них стане «власною зіркою» нашого героя.

Тобі хотілося б зустрічатися з Джастіном Тімберлейком? Запросити на вечірку Дженіфер Лопес? В нашому шоу найвідданіший фан за допомогою двох близьких друзів відбиратиме з шістьох претендентів того, хто найбільш схожий на його улюблену зірку. Претенденти змагатимуться у вмінні співати, рухатись, відповідатимуть на найскладніші питання і врешті-решт один з них стане «власною зіркою» нашого героя.

MTV-Шоу

Рок Чарт

Дивіться нас щотижня, i ви побачите останні плоди праці таких грандіозних гуртів, як Metallica, Muse, Red Hot Chili Peppers, The Rasmus, Franz Ferdinand, The Darkness та багатьох, багатьох інших…
Не побачите цього – не побачите життя!

Зроблено

Наша програма доведе, що немає межи вдосконаленню. Протягом місяця наші герої робитимуть тверді кроки назустріч власній мрії, займаючись з професіоналами в обраній галузі. Вони зміняться не тільки зсередини, але і ззовні.

Битва за тіло

Чи знайде Тіла свою любов?

Вандершоузен

Пам’ятаєте, як багато років тому ви любили ранкові дитячі передачі? З яким нетерпінням чекали їх біля своїх телевізорів?.. Вони повертаються!!! Але такими, які не наснилися б вам навіть у найжахливіших снах!

Гільдія Клабберів

«Гільдія Клабберів» - це програма без формату, стилю чи правил. Вам покажуть найбезглуздіші та найшокуючі вечірки. А роблять їх такими її резиденти. «Гільдія Клабберів» - це Данило, Авдій та Вольдемар. Щоразу ці троє разом з вами вигадують нові ідеї та перетворюють звичайний вечір на незабутній. Учасниками стають усі.
Сторінка Гільдії Клабберів - www.mtv.ua/cg