ІНФО   Актуально   Книги   Глосарій   Ресурси   Реклама   Контакти   
 СЕРВІСИ   Робота   Семінари   Виставки   Бізнес Мережа   Форуми   Блог   
 УКР      РУС   ENG 
Пошук по сайту
РУБРИКАТОР
Стратегія
Маркетинг та продаж
Управління змінами
Управління фінансами
Управління персоналом
Якість ведення бізнесу
Інформаційні системи
ПРОЕКТИ MCUa
Проект «ВІЗІЯ»
БІЗНЕС-ПРОЗА
ДРУЖНІ РЕСУРСИ

НОВИНИ від 09.07.2007

Версія для друку

Технології у сімейному бізнесі

Вже сьогодні діти здатні запрограмувати DVD-плеєр більш якісно, ніж їхні батьки. Але коли йдеться про бізнес, різниця поколінь може виявитися куди більш серйозною. По суті шість із 10 власників сімейного бізнесу хотіли б мати більше навичок та знати, як правильно здійснювати інвестиції у новітні технології.

Опитування більш ніж 250 малих бізнесів, яке провела компанія Microsoft виявило, що у 7 із 10-ти молодше покоління більш позитивно ставиться до новітніх технологій, ніж їхні старші співробітники.

Старші власники бізнесу (часто це засновники) менш зацікавлені у новітніх високотехнічних продуктах та програмному забезпеченні. Принаймні до тих пір, поки вони не бачитимуть чіткого свідчення їхньої прибутковості та позитивного впливу на результат діяльності компанії.

Найбільш розповсюдженими технологіями, які застосовуються в сімейних бізнесах, є інтернет та персональні комп'ютери. Три чверті бізнесів володіють і тим і іншим. При цьому молодші співробітники турбуються про нестачу інвестицій в інформаційні технології і бояться, що без новітніх технологій бізнес, у якому вони працюють, не зможе стати конкурентоспроможним.

Молоде покоління більш задоволене тими технологіями, які вони вже встигли придбати. Вони готові витрачати додаткові кошти на бездротові технології та мобільні новинки.

Інвестування у модерні інформаційні технології здатне привабити до компанії потік "молодої крові". Три чверті респондентів зауважують, що такі технології відіграють першорядну роль для зростання бізнесу.

За інформацією management-issues.

  ВСІ НОВИНИ

РЕКЛАМА

   
Головна Актуально Робота Семінари Виставки Бізнес Мережа Глосарій Книги Ресурси Форуми Реклама Контакти Блог


 


Copyright © 2001-2008, Management.com.ua
Портал створено та підтримується Strategic Consulting Group (SCG)