This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=7481 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Дорогами життя

Нові пригоди і виклики чекають героїв, які готові на все, аби досягнути бажаної мети – кінця маршруту.

Дороги життя знову кличуть! Цього разу, як і у попередньому сезоні, шестеро молодих людей без грошей у кишені вирушають у подорож. Проте цього разу не самі, а разом з дорожним майстром Дрю Беллом.

Нові пригоди і виклики чекають героїв, які готові на все, аби досягнути бажаної мети – кінця маршруту.

Приготуйтеся знову спостерігати за нашими героями. Хто ж витримає це випробування прямуючи доргами життя?



MTV-Шоу

Partyzone

Partyzone - це двогодинне шоу, що розповість тобі про найгарячіші вечірки та ознайомить з найсвіжішими танцювальними кліпами! Спати не доведеться!

Рок Чарт

Дивіться нас щотижня, i ви побачите останні плоди праці таких грандіозних гуртів, як Metallica, Muse, Red Hot Chili Peppers, The Rasmus, Franz Ferdinand, The Darkness та багатьох, багатьох інших…
Не побачите цього – не побачите життя!

Бастамув

Брукс Бафорд, ведучий «Бастамув» вже поспішає тобі на допомогу! Декілька нескладних рухів – і наче камінь з плечей! Тих, кому пощастило потрапити у програму, Брукс познайомить з найкращими хореографами світу, які всього за 24 години підготують із щасливчиками класний номер.

Мандрівка

П’ятеро команд подорожують майже без грошей на великі відстані. Потрапити з Польщі до Франції за пару Євро? Думаєте це вигадки? Переконайтеся самі

Відчайдухи

Джонні Ноксвіл та його команда завжди знають як розважитися