This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=7461 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Погром на замовлення

Погром на замовлення – реаліті шоу без правил і здорового глузду

За головного тут Раян Дан. Цей чувак допоможе вам вишукано помститися надокучливому сусідові. За допомогою команди професійних і винахідливих декораторів Раян Дан перетворить кімнату сусіда на те, що зветься солодкою помстою. Тому, якщо ви раптом прийшли додому і побачили там купу якогось волосся, а ваші найцінніші речі плавають у багні, знайте – ви на шоу Погром на замовлення.

MTV-Шоу

Зроблено

Наша програма доведе, що немає межи вдосконаленню. Протягом місяця наші герої робитимуть тверді кроки назустріч власній мрії, займаючись з професіоналами в обраній галузі. Вони зміняться не тільки зсередини, але і ззовні.

TRL

Після запуску на МТV у 1998 році у США, TRL став загальнонаціональним феноменом, здатним просунути поп-зірок на верхівку американських чартів. Бажаєте дізнатися наскільки це шоу важливе? Просто запитайте у Брітні Спірс, дебютний альбом якої “Baby One More Time” був уперше представлений на TRL і одразу став фаворитом.

Кімната жахів

Ви готові бути наляканими?

Зроблено

У вас коли-небудь виникали мрії стати дайвером? Парашутистом? Кулінаром? Сказане – зроблене.Наша програма доведе, що немає межи вдосконаленню.

ПОКЛИК СЛАВИ

Стрибки на батуті, змагання, хто швидше з’їсть 17 бананів, метання яєць на дальність і багато-багато іншого – це ще неповний перелік того, що доведеться побачити здивованому глядачеві. Дійсно, цим відчайдушним хлопцям усе під силу!