This version of the page http://mtv.ua/tv/show/91 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Південний парк

“Південний Парк» продовжує дивувати навіть своїх найпідготовленіших фанів.
Шоу відоме своїми неймовірно швидкими та безжалісними відповідями на світові події. Гарячі новини та ікони поп-культури перетворюються на нові епізоди з життя провінційного містечка, коментовані його населенням і приправлені старим добрим гумором.

«Південний Парк» – це анімаційне шоу компаній Emmy® та Peabody® про чотирьох брутальних хлопців-порушників спокою, які мешкають у дурнуватому містечку в Колорадо, США, що на планеті Земля.

Які б всесвітні трагедії не звалювалися на містечко Сауспарк, ані батьки, ані вчителі, ані добірні знаменитості або навіть дивовижні істоти з інших планет не можуть утримати хлопців від пустощів.

Чи не завадить щось дружбі Стена та Кайла? Чи перестане колись Чізі Пуфс бути неперевершеним? Чи підросте нарешті Тавелі? Чи дійсно хтось поважає авторитет Картмана? Ці запитання загострюють повсякденні стосунки у Сауспарку.

Шоу, яке Грей Паркер і Метт Стоун створили на основі своєї мініатюри “Дух Різдва”, стартувало 13 серпня 1997 р.

«Сауспарк» продовжує дивувати навіть своїх найпідготовленіших фанів.
Шоу відоме своїми неймовірно швидкими та безжалісними відповідями на світові події. Гарячі новини та ікони поп-культури перетворюються на нові епізоди з життя провінційного містечка, коментовані його населенням і приправлені старим добрим гумором.

Життя Кайла, Картмана та Кенні сповнене дикими, надприродними та божевільними пригодами. Їх оточують друзі та сусіди містер Хенкі, різдвяний Пу, загальні улюбленці, дурнуваті Тіммі та Джиммі. Ісус Христос та Сатана – часті гості містечка. Нещодавно було перегенеровано містера та місіс Гарісон. Крім того, постійно зростає кількість спеціально запрошених гостей, серед яких Джей Ло,
Р. Келлі, Опра, сер Елтон Джон, Джон Траволта, Кід Рок, Пі Дідді та багато інших.

Дивіться "Південний Парк" з понеділка по п'ятницю о 23:00 тільки на MTV!

Обсудити на форумі

Для преси:Завантажити прес-реліз

MTV-Шоу

Барріо 19

Скейтери, фокусники, футболісти, майстри бойових мистецтв, музиканти, брейк денсери…. Ці молоді люди – справжні профі навіть у екстремальних трюках підвищеної складності. Хочеш бути схожим на них? Можливо саме ти завтра вигадаєш новий вид стріт-арту, який стане захопленням для мільйонів.

Пригоди Чіко та Гуапо

Шоу про музичний бізнес

Геть зі сцени

Молоді та не зовсім відомі гурти готові позмагатися та пройти випробування, аби отримати визнання зірок

ПОКЛИК СЛАВИ

Стрибки на батуті, змагання, хто швидше з’їсть 17 бананів, метання яєць на дальність і багато-багато іншого – це ще неповний перелік того, що доведеться побачити здивованому глядачеві. Дійсно, цим відчайдушним хлопцям усе під силу!

Дорогами життя

Нові пригоди і виклики чекають героїв, які готові на все, аби досягнути бажаної мети – кінця маршруту.