This version of the page http://mtv.ua/tv/show/89 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Роб і Здоровило Блек

У цій реалістичній комедії ми спостерігаємо за пригодами Роба і Здоровили Блека та їхнім веселим життям у розкішному Голлівудську домі. У компанії крихітного бульдога М’ясця це фантастичне тріо перетворює весь оточуючий світ на власний гральний майданчик.

Це шоу в ефiрi:

  • 6 Липня 21:30
  • 13 Липня 21:30

Роб Дірдек – відомий на весь світ скейтбордист, який випускає власну лінію спортивного одягу та сонячних окулярів. Якось він найняв для особистої охорони здоровенного та товстенного Крістофера Бойкіна за прізвиськом Здоровило Блек. Але дуже швидко хлопці стали найкращими друзями!
У цій реалістичній комедії ми спостерігаємо за пригодами Роба і Блека та їхнім веселим життям у розкішному Голлівудську домі. У компанії крихітного бульдога М’ясця це фантастичне тріо перетворює весь оточуючий світ на власний гральний майданчик.

MTV-Шоу

Я З "Роллінг Стоун"

Уявіть себе одним із шістьох щасливчиків, які завдяки своїм здібностям виграли конкурс на стажування у наймоднішому музичному журналі світу – «Ролінг Стоун»! Вони отримали шанс, який трапляється раз на життя. У фіналі найбільш здібний і наполегливий отримає роботу своєї мрії!

Partyzone

Partyzone - це двогодинне шоу, що розповість тобі про найгарячіші вечірки та ознайомить з найсвіжішими танцювальними кліпами! Спати не доведеться!

АЛЬТЕРНАЦІЯ

Альтернативна нація усвідомлює необхідність музики, що створюється на сцені інді та андерграунда, та визнає, що музична сцена набагато цікавіша, якщо копнути трішечки глибше. І Alternative Nation риє кігтями, доки вони не почнуть кровоточити!

Новини MTV

Мото: зйомка макаронів з ваших вух

TRL

Після запуску на МТV у 1998 році у США, TRL став загальнонаціональним феноменом, здатним просунути поп-зірок на верхівку американських чартів. Бажаєте дізнатися наскільки це шоу важливе? Просто запитайте у Брітні Спірс, дебютний альбом якої “Baby One More Time” був уперше представлений на TRL і одразу став фаворитом.