This version of the page http://mtv.ua/tv/show/78 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Бастамув

Брукс Бафорд, ведучий «Бастамув» вже поспішає тобі на допомогу! Декілька нескладних рухів – і наче камінь з плечей! Тих, кому пощастило потрапити у програму, Брукс познайомить з найкращими хореографами світу, які всього за 24 години підготують із щасливчиками класний номер.

В тебе складна життєва ситуація, з якої не бачиш виходу? Брукс Бафорд, ведучий «Бастамув» вже поспішає тобі на допомогу! Декілька нескладних рухів – і наче камінь з плечей! Тих, кому пощастило потрапити у програму, Брукс познайомить з найкращими хореографами світу, які всього за 24 години підготують з щасливчиками класний номер. У супроводі шоу-балету, на імпровізованій сцені під обрану вами і хореографом музику ви маєте нагоду освідчитися у тих почуттях, які позбавляли вас спокою протягом багатьох ночей. Вважаєте, не спрацює? Дивіться Бастамув!!!

MTV-Шоу

The Hills

Бути молодою та вродливою у Лагуна Біч – це одна справа. А ось бути такою ж у Лос-Анджелесі - зовсім інша річ.

Відчайдухи

Джонні Ноксвіл та його команда завжди знають як розважитися

Екс-Ефект

Шоу про розбиті серця та збережені стосунки

Євро ТОП-20

Переглядаючи Euro Top 20, ви дізнаєтесь, хто застряг на 20-му мiсцi, а хто наближається до переможного 1-го, а також ознайомитесь з усіма новинками.
Все це – у дивовижному годинному суто європейському хiт-парадi.

ДЕНСЛАЙФ

Яким бачать світ ті, хто не уявляє життя без танцю? Дженіфер Лопес, виконавчий продюсер проекту, намагається показати глядачеві відносини у світі професійних танцюристів, які намагаються зробити кар’єру у Голівуді в атмосфері найжорстокішої конкуренції.