This version of the page http://mtv.ua/tv/show/7461 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Погром на замовлення

Погром на замовлення – реаліті шоу без правил і здорового глузду

За головного тут Раян Дан. Цей чувак допоможе вам вишукано помститися надокучливому сусідові. За допомогою команди професійних і винахідливих декораторів Раян Дан перетворить кімнату сусіда на те, що зветься солодкою помстою. Тому, якщо ви раптом прийшли додому і побачили там купу якогось волосся, а ваші найцінніші речі плавають у багні, знайте – ви на шоу Погром на замовлення.

MTV-Шоу

TRL

Після запуску на МТV у 1998 році у США, TRL став загальнонаціональним феноменом, здатним просунути поп-зірок на верхівку американських чартів. Бажаєте дізнатися наскільки це шоу важливе? Просто запитайте у Брітні Спірс, дебютний альбом якої “Baby One More Time” був уперше представлений на TRL і одразу став фаворитом.

Роб і Здоровило Блек

У цій реалістичній комедії ми спостерігаємо за пригодами Роба і Здоровили Блека та їхнім веселим життям у розкішному Голлівудську домі. У компанії крихітного бульдога М’ясця це фантастичне тріо перетворює весь оточуючий світ на власний гральний майданчик.

Барріо 19

Скейтери, фокусники, футболісти, майстри бойових мистецтв, музиканти, брейк денсери…. Ці молоді люди – справжні профі навіть у екстремальних трюках підвищеної складності. Хочеш бути схожим на них? Можливо саме ти завтра вигадаєш новий вид стріт-арту, який стане захопленням для мільйонів.

МОЯ ВЛАСНА ЗІРКА

В нашому шоу найвідданіший фан за допомогою двох близьких друзів відбиратиме з шістьох претендентів того, хто найбільш схожий на його улюблену зірку. Претенденти змагатимуться у вмінні співати, рухатись, відповідатимуть на найскладніші питання і врешті-решт один з них стане «власною зіркою» нашого героя.

Припанковані

Ештон Кутчер, популярний актор та чоловік Демі Мур, влаштовує розіграші над відомими акторами та музикантами, застаючи їх зненацька у дуже пікантних ситуаціях, які сам же і підстроїв. Зірки, такі недосяжні у звичайному житті, поводять себе зовсім не так, як ми собі уявляли.