This version of the page http://mtv.ua/tv/show/171 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Slipknot стануть ще страшнішими

Гурт вкотре дещо змінив свій імідж, замінивши маски

Пол МакКартні та Боб Ділан готують спільну платівку

Незабаром вийде черговий диск під патронатом благодійного фонду War Child. Його готує легендарний бітл та не менш легендарний Боб Ділан.

Незабаром вийде новий альбом від Dr.Dre

Про це повідомив його друг, Снуп Догг, який також долучився до роботи над платівкою.

Оприлюднено інтерв’ю Beatles, яке пролежало 44 роки

Коробку з кіноплівкою, на якій і був зроблений запис, знайшов у себе в гаражі Річард Джефф (історик-любитель).

Рок-опера на основі The Wall від Pink Floyd

Брати Вайнштейни створять серію мюзиклів, один з них базуватиметься на основі легендарного альбому гурту Pink Floyd – The Wall.

ДЕНСЛАЙФ

Яким бачать світ ті, хто не уявляє життя без танцю? Дженіфер Лопес, виконавчий продюсер проекту, намагається показати глядачеві відносини у світі професійних танцюристів, які намагаються зробити кар’єру у Голівуді в атмосфері найжорстокішої конкуренції.

Яким бачать світ ті, хто не уявляє життя без танцю? Дженіфер Лопес, виконавчий продюсер проекту, намагається показати глядачеві відносини у світі професійних танцюристів, які намагаються зробити кар’єру у Голівуді в атмосфері найжорстокішої конкуренції. Прослідкуйте за подіями у житті шістьох молодих людей, від репетицій до знімальних майданчиків, від кастінгу до виступу, від вдалого прослуховування, що може дати відмінний шанс твоїй кар’єрі, до невдалого, яке може стати її передчасним завершенням.

MTV-Шоу

Робимо гурт

P.Diddy довелося чимало попрацювати та продивитися безліч талантів, аби зібрати до купи пристойний гурт

The Hills

Бути молодою та вродливою у Лагуна Біч – це одна справа. А ось бути такою ж у Лос-Анджелесі - зовсім інша річ.

Євро ТОП-20

Переглядаючи Euro Top 20, ви дізнаєтесь, хто застряг на 20-му мiсцi, а хто наближається до переможного 1-го, а також ознайомитесь з усіма новинками.
Все це – у дивовижному годинному суто європейському хiт-парадi.

Вандершоузен

Пам’ятаєте, як багато років тому ви любили ранкові дитячі передачі? З яким нетерпінням чекали їх біля своїх телевізорів?.. Вони повертаються!!! Але такими, які не наснилися б вам навіть у найжахливіших снах!

Барріо 19

Скейтери, фокусники, футболісти, майстри бойових мистецтв, музиканти, брейк денсери…. Ці молоді люди – справжні профі навіть у екстремальних трюках підвищеної складності. Хочеш бути схожим на них? Можливо саме ти завтра вигадаєш новий вид стріт-арту, який стане захопленням для мільйонів.