This version of the page http://mtv.ua/tv/show/161 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Slipknot стануть ще страшнішими

Гурт вкотре дещо змінив свій імідж, замінивши маски

Пол МакКартні та Боб Ділан готують спільну платівку

Незабаром вийде черговий диск під патронатом благодійного фонду War Child. Його готує легендарний бітл та не менш легендарний Боб Ділан.

Незабаром вийде новий альбом від Dr.Dre

Про це повідомив його друг, Снуп Догг, який також долучився до роботи над платівкою.

Оприлюднено інтерв’ю Beatles, яке пролежало 44 роки

Коробку з кіноплівкою, на якій і був зроблений запис, знайшов у себе в гаражі Річард Джефф (історик-любитель).

Рок-опера на основі The Wall від Pink Floyd

Брати Вайнштейни створять серію мюзиклів, один з них базуватиметься на основі легендарного альбому гурту Pink Floyd – The Wall.

ПОКЛИК СЛАВИ

Стрибки на батуті, змагання, хто швидше з’їсть 17 бананів, метання яєць на дальність і багато-багато іншого – це ще неповний перелік того, що доведеться побачити здивованому глядачеві. Дійсно, цим відчайдушним хлопцям усе під силу!

Жили-були собі розбишаки, які одного разу вирішили, що їм по зубах будь-який безглуздий та ненормальний рекорд, який тільки існує. І сіли вони в автобус, і поїхали мандрувати Америкою. Стрибки на батуті, змагання, хто швидше з’їсть 17 бананів, метання яєць на дальність і багато-багато іншого – це ще неповний перелік того, що доведеться побачити здивованому глядачеві. Дійсно, цим відчайдушним хлопцям усе під силу!

MTV-Шоу

Майже таланти

Деякі люди вважать, що можуть співати, танцювати та грати на музичних інструментах. Це шоу покаже чого вони варті насправді

Південний парк

“Південний Парк» продовжує дивувати навіть своїх найпідготовленіших фанів.
Шоу відоме своїми неймовірно швидкими та безжалісними відповідями на світові події. Гарячі новини та ікони поп-культури перетворюються на нові епізоди з життя провінційного містечка, коментовані його населенням і приправлені старим добрим гумором.

АЛЬТЕРНАЦІЯ

Альтернативна нація усвідомлює необхідність музики, що створюється на сцені інді та андерграунда, та визнає, що музична сцена набагато цікавіша, якщо копнути трішечки глибше. І Alternative Nation риє кігтями, доки вони не почнуть кровоточити!

ТРЕТІЙ ЗАЙВИЙ

Це скандал. Це конкуренція. Цьому немає виправдання. Шоу «Третій зайвий» - боротьба за кохання без правил і обмежень!

День.MTV

Щодня, з 14-ї по 18-у будь з нами: слухай найгарячішу музику і дивися найкращі програми від MTV