This version of the page http://20minut.ua/news/120642 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-04. The original page over time could change.
Закордонні злочинці тікають в Україну
Новости
Авто
Недвижимость
Работа
Почта
Интернет-радио
Вход | Зарегистрироваться

Закордонні злочинці тікають в Україну

A A A
Размер шрифта:
На минулому тижні на прикордонному посту Могилів-Подільський автомобільний при спробі в’їзду в Україну прикордонники затримали літнього чоловіка. Він пред’явив паспорт на ім’я 62-річного громадянина Ізраїлю з явними ознаками підробки. Згодом він розповів правоохоронцям, що він справді громадянин Ізраїлю і йому дійсно 62 роки, але звуть його не Ісаак (імена змінені), як вказано в паспорті, а Айзік. Чоловік пояснив, що оскільки він проходить в своїй країні по кримінальній справі, паспорт в нього забрали

 

-         Ми з’ясували, що іноземець проходить по справі факту зґвалтування, однак в розшуку не перебуває, тож не є обвинувачуваним, - розповідає старший інспектор з особливих доручень сектору Укрбюро Інтерполу у Вінницькій області Василь Панькевич. – Громадянин, на ім’я котрого затриманий пред’явив паспорт справді існує та проживає в Ізраїлі, однак сам документ не рахується  втраченим (або власник позичив закордонного паспорта втікачеві, або ще не виявив, що його документ “позичили”) . До повної ідентифікації особи дідусь буде перебувати в пункті тимчасового тримання прикордонного загону. На разі вирішується питання про порушення кримінальної справи по факту використання підробних документів. Якщо чоловік не попросить статус біженця, то його депортують назад в Ізраїль.

Не можна сказати, що згаданий дідусь несе якусь особливу загрозу для українського суспільства, однак, як зазначають в Укрбюро Інтерполу тенденція відносно закордонних злочинців, які переховуються в нашій країні вимальовується не дуже приємна. Так, в минулому році з України депортували та екстрадитували 129 громадян інших держав, які перебували в розшуку за кордоном. І це в кілька разів більше, порівняно з попередніми роками. Звичайно, з одного боку виявлення таких злочинців та повернення їх додому для відбування покарання підвищує престиж нашої країни. Але з іншого – іноземні вбивці та інші особи, які вчинили тяжкі злочини навряд додадуть нам хорошого життя.

Винница 2008-04-11 16:33:27
Версия для печати    Отправить на email
Если Вы увидели ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Закордонні злочинці 
Статьи автора Оксана ЦУРКАНЬ:

Оцените новость:

Рейтинг: 0
Голосов: 0
Просмотров:128

Оксана ЦУРКАНЬ
8(097)2367238
Написать письмо автору

Добавить комментарий (0)
Также в рубрике:
18:46Правоохоронців спіймали нетверезими за кермом
14:51Вийшов з тюрми - вкрав - знову впіймали
13:08Вінницький хабарник потрапив у міліцейський ТОП-80
11:33Вирок юним злодіям пом'якшуватимуть... потерпілі
14:24На Тернопільщині діти обкрадали машини
18:01Заробляв на лікування, торгуючи наркотиками
19:27Тернополянка втратила пенсію прямо під банком
14:37На три роки засудили торговця «трамадолом»
21:14Возвратила долг, взяв деньги из кассы
19:56Трамадолом торгують без ліцензії
Статьи автора Оксана ЦУРКАНЬ:
09:49 Не запрошуйте злодіїв у гості
09:46 Надійний замок для великих дверей
19:45 Вітали дільничних з професійним святом
17:31 Щоб квартиру не обікрали
20:24 Труїв жуків і потрапив до реанімації
14:56 Пам'ять розсекретили вдруге
11:35 Повішався на карнизі
11:01 В лікарні розбили ртутний термометр
18:57 Згоріла фура з перцем і цитрусовими
17:25 Автомобілі покропили кислотою