This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=9281 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-03. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Майже таланти

Деякі люди вважать, що можуть співати, танцювати та грати на музичних інструментах. Це шоу покаже чого вони варті насправді

Деякі люди можуть співати. Деякі можуть танцювати або грати на музичних інструментах. А деякі люди лише вважають, що вони можуть це!

Шоу «Майже таланти» відбирає 7-ох учасників та тестує їхні здібності. Шляхом відсіювання лишається найкращий, котрий отримує 500 доларів та статуетку.

MTV-Шоу

Зроблено

Наша програма доведе, що немає межи вдосконаленню. Протягом місяця наші герої робитимуть тверді кроки назустріч власній мрії, займаючись з професіоналами в обраній галузі. Вони зміняться не тільки зсередини, але і ззовні.

Південний парк

“Південний Парк» продовжує дивувати навіть своїх найпідготовленіших фанів.
Шоу відоме своїми неймовірно швидкими та безжалісними відповідями на світові події. Гарячі новини та ікони поп-культури перетворюються на нові епізоди з життя провінційного містечка, коментовані його населенням і приправлені старим добрим гумором.

Щоденник

Шоу про приватне життя зірок, в якому вони розповідають все, як на сповіді власному щоденнику

Дорогами життя

Нові пригоди і виклики чекають героїв, які готові на все, аби досягнути бажаної мети – кінця маршруту.

Битва за тіло

Чи знайде Тіла свою любов?