This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=2151 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-03. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

День.MTV

Щодня, з 14-ї по 18-у будь з нами: слухай найгарячішу музику і дивися найкращі програми від MTV

Коли нудьгуєш, або ні, коли радієш, і навіть якщо сумуєш; коли байдикуєш, коли робиш уроки, коли нічого не робиш; коли сидиш вдома один, коли на когось чекаєш, і навіть не чекаєш – проводь час з нами: впусти до себе "День.MTV"! І щодня, з 14-ї по 18-у будь з нами: слухай найгарячішу музику і дивися найкращі програми від MTV. Тобі точно сподобається: Увесь цей час разом з тобою наші ві-джеї: Саня, Аня і Фідж! Не провтикай свій день, дивися День.MTV!

MTV-Шоу

TRL

Після запуску на МТV у 1998 році у США, TRL став загальнонаціональним феноменом, здатним просунути поп-зірок на верхівку американських чартів. Бажаєте дізнатися наскільки це шоу важливе? Просто запитайте у Брітні Спірс, дебютний альбом якої “Baby One More Time” був уперше представлений на TRL і одразу став фаворитом.

Пригоди Чіко та Гуапо

Шоу про музичний бізнес

Барріо 19

Скейтери, фокусники, футболісти, майстри бойових мистецтв, музиканти, брейк денсери…. Ці молоді люди – справжні профі навіть у екстремальних трюках підвищеної складності. Хочеш бути схожим на них? Можливо саме ти завтра вигадаєш новий вид стріт-арту, який стане захопленням для мільйонів.

ЧОМУ Я НЕ ТИ?

Чи була у тебе коли-небудь мрія стати таким, як, скажімо, твій друг Толік - суперзірка вашого класу? А що, як ми запросимо цього хлопця у нашу програму, і, пропонуючи йому символічну винагороду у 1000 доларів, попросимо навчити тебе бути таким, як він усього за 48 годин?

Хата

Тільки не лопніть від заздрощів, бо зараз ви побачите, як живуть найпопулярніші зірки світового музичного Олімпу. Розкішні апартаменти, коштовні дрібнички, найсучасніші джакузі, шалені тачки – все це вони продемонструють спеціально для вас протягом півгодинного шоу.