This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=12034 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-03. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Пагорби

Бути молодою та вродливою у Лагуна Біч – це одна справа. А ось бути такою ж у Лос-Анджелесі - зовсім інша річ.

Шоу Пагорби слідує за Лорен («LC» у Лагуна Біч), яка переїжджає до цього бурхливого міста. Вона буде пробиватися крізь терена у бізнесі моди, поєднуючи навчання у коледжі та своє приватне життя. Ви також познайомитеся з її сусідкою по кімнаті, котра намагається зробити нічне життя Лос-Анджелесу нічним життям Лорен, також дівчиною, котра прагне працювати з модою та секретаркою у приймальній, яка мріє бути моделлю чи акторкою. Ці четверо беруть від життя усе перебуваючи у натовпі Лос-Анджелесу, стрибаючи від клубу до клубу, з вечірки на вечірку, до модного ресторану, оскільки вони живуть у стилі Hollywood. Але чи зможе Лорен упоратися з усім цим, коли усього настільки багато?

Дивіться шоу «Пагорби» з понеділка по п’ятницю о 16:30, та повтори з понеділка по четвер о 21:30 тільки на телеканалі MTV Україна.

MTV-Шоу

Відчайдухи

Джонні Ноксвіл та його команда завжди знають як розважитися

Гільдія Клабберів

«Гільдія Клабберів» - це програма без формату, стилю чи правил. Вам покажуть найбезглуздіші та найшокуючі вечірки. А роблять їх такими її резиденти. «Гільдія Клабберів» - це Данило, Авдій та Вольдемар. Щоразу ці троє разом з вами вигадують нові ідеї та перетворюють звичайний вечір на незабутній. Учасниками стають усі.
Сторінка Гільдії Клабберів - www.mtv.ua/cg

Південний парк

“Південний Парк» продовжує дивувати навіть своїх найпідготовленіших фанів.
Шоу відоме своїми неймовірно швидкими та безжалісними відповідями на світові події. Гарячі новини та ікони поп-культури перетворюються на нові епізоди з життя провінційного містечка, коментовані його населенням і приправлені старим добрим гумором.

Робимо відео

Ви побачите все – напади безумства найкрутіших виконавців (між лейблами і співаками??), танцювальні репетиції, пошуки цікавих локацiй, суперпрофесійне обладнання... – всі тонкощі кропіткого процесу створення відеокліпів.

Пригоди Чіко та Гуапо

Шоу про музичний бізнес