This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=11961 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-03. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Екс-Ефект

Шоу про розбиті серця та збережені стосунки

Це шоу в ефiрi:

  • 4 Липня 21:30
  • 5 Липня 21:30
  • 10 Липня 22:00
  • 11 Липня 21:30
  • 12 Липня 21:30

Уяви , ти знову зустрілася зі своїм колишнім! Вибір за тобою: лишити ці стосунки у минулому чи знову розпалити вогонь почуттів. Це питання і є ключовим у шоу MTV- Екс-ефект. Ми запрошуємо двох «колишніх» разом зі своїми теперішніми пасіями на романтичний вікенд. Що вони оберуть: розбиті серця чи збережені стосунки, дізнайтеся у шоу!

Дивіться шоу "Екс-Ефект" щочетверга о 22:00, щоп'ятниці о 21:30, та повтор щонеділі об 11:30 тільки на телеканалі MTV Україна.

MTV-Шоу

ДЕНСЛАЙФ

Яким бачать світ ті, хто не уявляє життя без танцю? Дженіфер Лопес, виконавчий продюсер проекту, намагається показати глядачеві відносини у світі професійних танцюристів, які намагаються зробити кар’єру у Голівуді в атмосфері найжорстокішої конкуренції.

ТРЕТІЙ ЗАЙВИЙ

Це скандал. Це конкуренція. Цьому немає виправдання. Шоу «Третій зайвий» - боротьба за кохання без правил і обмежень!

Пагорби

Бути молодою та вродливою у Лагуна Біч – це одна справа. А ось бути такою ж у Лос-Анджелесі - зовсім інша річ.

Південний парк

“Південний Парк» продовжує дивувати навіть своїх найпідготовленіших фанів.
Шоу відоме своїми неймовірно швидкими та безжалісними відповідями на світові події. Гарячі новини та ікони поп-культури перетворюються на нові епізоди з життя провінційного містечка, коментовані його населенням і приправлені старим добрим гумором.

Top 10 At Ten

Дивiться нас кожного тижня i ви почуєте останні плоди працi таких гуртів як Metallica, Muse, Red Hot Chili Peppers, The Rasmus, Franz Ferdinand i The Darkness та багато багато iншого…
Не побачиш цього, не побачиш життя!