This version of the page http://mtv.ua/tv/show/201 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-03. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Оприлюднено інтерв’ю Beatles, яке пролежало 44 роки

Коробку з кіноплівкою, на якій і був зроблений запис, знайшов у себе в гаражі Річард Джефф (історик-любитель).

Рок-опера на основі The Wall від Pink Floyd

Брати Вайнштейни створять серію мюзиклів, один з них базуватиметься на основі легендарного альбому гурту Pink Floyd – The Wall.

Bjork та Sigur Ros нагадали про переплавку алюмінію

Ісландські зірки дали спільний концерт в центрі Рейк'явіка, аби нагадати громадянам про шкідливий вплив хімікатів на природу.

Lily Allen випускає другий альбом

Британська співачка передала своїм фанатам чудову новину – друга студійна платівка вже готова

Gym Class Heroes оголосили дату виходу нового альбому

Хіп-хоп команда оголосила офіційну дату виходу «The Quilt», а також першого синглу з цієї платівки

ГИДКОБАЧЕННЯ

«Гидкобачення» - гумористичне шоу з дуже гострим присмаком. Прикольні інтерв’ю, вуличні жарти, витівки божевільного клоуна Юко та багато іншого.

«Гидкобачення» - гумористичне шоу з дуже гострим присмаком. Прикольні інтерв’ю, вуличні жарти, витівки божевільного клоуна Юко… Вигадали формат четверо друзів з Атенса, штат Джорджія, які були відомі як авангардистська комедійна трупа «Чорті-шоу» ("The Damn Show"). Їх звати Вако, Род жер Блек, Грег Епс та клоун Юко. Це 30-хвилинне шоу змусить вас добре посміятися. Це не телебачення. Це Гидкобачення!

Дивіться Шоу Гидкобачення лише на телеканалі MTV Україна.

MTV-Шоу

Солодкі 16

Якщо тобі пощастило бути дитиною заможних батьків, ти можеш влаштувати шикарну вечірку на честь свого вступу до дорослого життя! Але наскільки далеко зайде твоя фантазія? Круті ресторани, безліч друзів, вишукані страви, машина класу люкс у подарунок… Батьки не зупиняться ні перед чим, аби догодити своєму дитятку.

Екс-Ефект

Шоу про розбиті серця та збережені стосунки

TRL

Після запуску на МТV у 1998 році у США, TRL став загальнонаціональним феноменом, здатним просунути поп-зірок на верхівку американських чартів. Бажаєте дізнатися наскільки це шоу важливе? Просто запитайте у Брітні Спірс, дебютний альбом якої “Baby One More Time” був уперше представлений на TRL і одразу став фаворитом.

Зроблено

Наша програма доведе, що немає межи вдосконаленню. Протягом місяця наші герої робитимуть тверді кроки назустріч власній мрії, займаючись з професіоналами в обраній галузі. Вони зміняться не тільки зсередини, але і ззовні.

Майже таланти

Деякі люди вважать, що можуть співати, танцювати та грати на музичних інструментах. Це шоу покаже чого вони варті насправді